- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Szia!
Lehet kapni székek alá ilyen gumis/műanyagos alátétszerűséget. Ilyesmi féle. Ebből szerintem lehet belevágni méretre.
-
Cheesy
őstag
A hdd-n lefutott Victoria, semmi jelentős problémát nem mutatott. Ha beadom garanciába és elküldik oda ahol a naaaagy szervizesek ránéznek, mi mást tudnak még lefuttatni rajta, mint amivel én már teszteltem? Mert még ha mindig egyfajta hibát adna, de nem. Így még mindig nem tudom biztosra melyik alkatrész a hibás. Okosabb csak akkor leszek, ha felrakok rá a gyári Home Pro helyett egy Ultimatet amiről tudom, hogy működik rendesen.
De ha tudtok még olyan tesztről amivel ki lehet szűrni egyéb alkatrészeket, ne habozzatok javasolni... -
Cheesy
őstag
Linuxra azért nem gondoltam (bár mindenképp meg szeretném tanulni), mert a munkámhoz szükséges programoknak nincs Linuxos megfelelője. Amennyiben lennének, azonnal váltottam volna már rég.
A linuxon való tesztelést hogy gondoltad? Mivel lenne egyszerűbb kideríteni az alapproblémát?
Holnap lerendezek egy szigorlatot, utána ráérek vele pepecselni, rakok rá egy Enterpriset (újat csak abból találtam), vagy azt az Ultimate-t ami az asztali gépemen van már kb. 2,5 éve és még egyetlen egy BSOD-t sem(!) produkált, pedig egy asztali gép alkatrészei között azért nagyobb az esélye a gubancnak... -
Peak
addikt
van sima +1év, +2év, és +2év+biztosítás garancia csomag az Acer Advantage-ben.
ez a disztributorok csomagban (bundle) is árulhatják notebooktáskával, egérrel, vagy mindkettővel együtt, ezeknek a bundle csomagoknak az elnevezései a silver(+1), a gold(+2) és a platinum(+2+bizt).
clear?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged