- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci8553
csendes tag
válasz
ebeni95 #26955 üzenetére
Nem kaptam fel a vizet csak próbálom fórumozó kollegáimnak el mesélni ha már laptoppal akarnak gamesolni akkor nem hp kell venni hanem venni kell egy normálisat és nem lesz gondja.Én is csak akkor használom játékra amikor kint vagyok külföldön hisz egy 30 kilós gépházat elég nehéz lenne át cipelni egész euurópán.
Amúgy meg nagyon érdekes volt már vagy 10 laptopom a legutolsó egy Alienware M17x azzal se volt gond pedig hajtottam rendesen most egy kicsit olcsóbb van 5750g de ezzel sincs bajom -
Peak
addikt
válasz
ebeni95 #26951 üzenetére
frankón nem vágom, hogy honnan veszitek, hogy a 65 fok sok.
Mihez képest?
a vasedényhez képest?
nem a temp monitoring szoftverek számait kell nonstop nézni, hanem használni a gépet.
85 fokig hibátlanul mennek a chipek!!! a gyártói whitesheetekben meg lehet tekinteni az adatokat.
a 65 fokon remegtek)) több mint mókás az egész.
mindegyis. peace. -
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95 #26940 üzenetére
"nem éri meg cserélni, legfeljebb akkor ha kezd megfáradni a mostani. Ezen nem csodálkoznék, mert eléggé problémás tipus. Nálam is meghalt egy anno." Itt írtam.
Ezek szerint mégiscsak haldoklik, ill. mostmár halott is az a VGA. Lehet próbálkozni a javíttatásával (reball) vagy nézni kell bele egy csere példányt.
-
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95 #26917 üzenetére
Közvetlen előtted sebijani1982 fórumtárs érdeklődött hasonló témában. A neki írt válaszom neked is szólhat. Olvass vissza pár hozzászólást légyszives.
ATI vonalon a HD 3650M jó a gépedbe, de az nagyjából azonos teljesítményű a jelenlegi kártyáddal. Biztosan van erősebb is ami működne nálad de mint írtam, nem éri meg cserélni, legfeljebb akkor ha kezd megfáradni a mostani. Ezen nem csodálkoznék, mert eléggé problémás tipus. Nálam is meghalt egy anno.
-
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95 #26914 üzenetére
Tartom amit előzőleg írtam. Proci cseréjével kisebb mértékben nővelhető a géped teljesítménye de jobb választás egy T8300. A VGA cseréje viszont egyértelműen nem éri meg és nem is fog hozni látványos gyorsulást.
Egyébként létezik MXM2-es 9700M GT de ennek a kártyának a hossza valószinűleg nem teszi lehetővé a gépedbe való beépítést, az ára meg borzasztó.
Ekkora fejlesztési költségből már bőven ki lehet hozni egy komplett gépcserét, amivel nagyságrenddel előbbre lennél. Ezen gondolkodj el mielőtt belevágsz. -
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95 #26911 üzenetére
Az is jó lehet, de ahogyan egyel előtted kifejtettem a melegedés miatt kevésbé szerencsés választás. 9700GT-t már nemigen fogsz MXM2-ben találni, és a 9600GT sem biztos, hogy menne benne. Notinál nem oly egyszerű a VGA csere, mint desknél. Ha a bios nem ismeri fel akkor cseszheted.
-
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95 #26907 üzenetére
Neked is egy T8300 beszerzése lehetne javallott, de esetedben ez már lényeges gyorsulást nem hozna, viszont a VGA cseréjét nem forszíroznám. Problémás és drága kompatibilis példányt beszerezni és annyit az a konfig már nem ér sajnos, ráadásul az sem hozna egetverő gyorsulást játékok terén. NV 8600M GT VS NV 9600M GT. Mindkét példányt a CL4-es kategóriába sorolják, tehát mai komolyabb játékokhoz már kevesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged