-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Eloszor felrakod a Vistat, utana a drivereket oszt dzsavesz.
A BIOSt en nem buzeralnam, ha eddig jo volt akkor Vista alatt is jo lesz.
Amugy nem olyan hatalmas durranas a Vista, hogy erdemes legyen miatta leturni a normalisan mukodo XPt.Rakd fel az SP3at, ha csodat nem is tesz a rendszerrel, de mintha gyorsult volna valamennyit tole az XP.
-
zso79
őstag
Hiába is reklamáltál volna, nem jár hozzá lemez. Driverek letölthetők az Acer oldaról, ott tényleg mindnek meg kell lennie. Biztos hogy van benne BT?
(Már csak azért kérdem, mert ebből is van olyan verzió amelyikben nincs.) Ha igen, bios-ban nincs letiltva? Mert ha az OS nem ismeri fel az eszközt bármilyen driverrel próbálkozhatsz, nem fog menni...
-
atos30
aktív tag
sztem ne feszegesd.Én is kinyomtattam a betűket , elötte lemértem a billen hogy mekkora kell és pont olyanokat nyomtatam, majd szépen kivágtam és síma papírragasztóval (nem sokkal, csak egy csöppenettel) felragasztottam őket.Ha elcseszed, még leszedheted símán egy kicsit felnedvesítve és nyoma sem marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest