- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Xirtam #14289 üzenetére
Nem írtam hogy tökugyanaz, az inteles megfelelője. Egyébként a honlap szerint ati-val is van. Én ott néztem csak. Most lestem meg, csak valami nvidia go-s változatot láttam hirtelen, de már ott is brutál az árkülönbség. Úgy néz ki a ledes kijelző megdobja az inteles féle árát. Meglepő mert a ház ugyanaz és ha az inteleshez van ledes kijelző akkor amd-shez miért nincs
, ugyan annyiból állna összerakni, csak árat dobná meg, de nem lenne annyi mint az intel. Persze kéne egy teszt, mennyit számít a jobb kijelző, ekkora méretben szerintem sokat.
-
Nunder
őstag
válasz
Xirtam #14150 üzenetére
Bőven. Az oprendszerhez elég, más kérdés az, hogy milyen programok futnak rajta. Játékra nem ajánlanám túlzottan, de a 2006-2007-es játékok még vígan elfutnak vele. Ha pedig a WoW-on kívül nem használod játékra akkor arra tökéletes. Nem biztos, hogy minden szituációban lesz maximális élvezet a játék, de szerintem vállalható a gép.
-
Nunder
őstag
válasz
Xirtam #14148 üzenetére
Mivel eléggé közel áll az én notimhoz bátran nyilatkozok róla.
1. Melegedése átlagosnak mondható, 40-50 °C átlagos terhelésnél. Pár óra használat után esetleg 55 fok, de sose megy fel 60 fölé, ha normálisan karban van tartva.
2. Mire kéne hogy elég legyen?
3. WoW szerintem simán megy rajta, nem az erőforrás-igényéről híres az sem.
4. Wi-Fi remek, ha a driver frissítve van, és ahol netezel eléggé erős a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest