Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Sajnos én még a régi rendszereket használom, 1x éve nem igen gépezek, pedig előtte nem volt amit ne tudtam volna megcsinálni. (történetesen szervizben dolgoztam, itt a fórumban is nagy tuningos voltam
) Olyan programokat használtam amikre ma már nem emlékszem, addig heckeltem mindig a dolgokat akár fájlonként cserélve módosítva amíg el nem indult amit akartam 
Na mindegy, a telepítővel formáztam mire írtál, pedig tuti előtte is megtettem. (persze ez is ujj mert mindig F-discet használtam ha jól emlékszem a nevére még az öskorban
)Ránéztem azért hogy lássam amit írtál, majd belejövők ezekbe az új winekbe mi merre van.
Működik, megvan a Driver meghajtó amit írtál azzal már jó. Egy külön meghajtó szerencsére nem formáztam, le volt osztva, a maradékot osztottam ketté telepítéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Indul a ChatGPT Health
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Olyan programokat használtam amikre ma már nem emlékszem, addig heckeltem mindig a dolgokat akár fájlonként cserélve módosítva amíg el nem indult amit akartam 
)