Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKyN3T_54
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a winplash nevű windows-os bios frissítést, és azt szeretném megkérdezni, hogy az advanced settingsben kell-e még valamit bepipálnom mint az alapbeállítás?
Mert olyan nincs pl. bepipálva hogy clear CMS checksum! (ez hasonló lenne, mint az asztalin a cmos jumper zárása?)
Mivel laptop ezért kicsit óvatos vagyok.
Ki használta ki frissített már ezzel?
A friss bios a ZB2_3124.WPH-lenne!
Előre is köszönöm! -
hanee
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi a különbség egy Dual Core T2310 és egy Core 2 Duo T5250 processzor között egy ugyanolyan konfigban?
hanee
-
[MoRD]
csendes tag
válasz
Anthony001
üzenetére
HL2-t nem probaltad veletlenul?
-
Bomc
aktív tag
Szerintem a programok többsége csak az egyik magot használja, direkt néztem videoátalakitás közben egyik mag 90%-on ment másik meg pihegetett
valamikor meg épp fordítva volt 
-
Anthony001
senior tag
Hi, nálam nfs carbon szép beállítással, szóval valami medium valami high, így megy 20-22 FPS-el..Nekem annyi kérdésem lenne hogy a két mag külön külön 1,8 ghz-n megy egy ilyen turionban?
Szerk: nekem viszont nem akarja felismerni a wlant, pedig már milliószor újratettem.Vkinek tipp?
-
[MoRD]
csendes tag
Kedves Acert TM5520g tulajok. Irjatok mar lécci valami teszeredmenyt az X2400XT VGA-rol.
Kivancsi vagyok a teljesitmenyere, neten nem talalok semmit. -
Bomc
aktív tag
Az mért lehet hogy a notimon nem indul egy játék, csak kipróbálni akartam és olyat ir ki hogy valami problémája van a felbontással vagy micsoda
ezért akartam rákötni tv-re/monitorra de akkor se indul el 
-
_Roy_
tag
Hoppá, kicsit feljebb visszaolvastam, és láttam ugyanezt a problémát és már működik is köszi, bocs a plusszért. Már csak arra kell rájönnöm, h miért nem nyitja meg a webkam progi a webkmot.
-
hanee
senior tag
Szia Polip!
Köszi a választ! Akkor azt fogom venni, amiben 2x512 MB van és cserélem, csak ezen múlt, hogy ezt vagy egy 40 ezerrel drágábbat veszek-e, mert ilyen hülyén csinálják az Acernél, hogy a jó gépbe kevés a RAM, a több RAM-os meg már olyan jó hogy fölösleges és rohadt drága

hanee
-
_Roy_
tag
Hali!
A hangkártyám driverét leszedtem a realtek honlapról, felraktam és nem működik 10-es kód a hibaüzenet, nem tudom mit csináljak vele. Akinek 5710g -je van és xp-je mondja el léci h h csinálta az audio driver telepítését. -
polip
addikt
acer tesztelési metódus: [link]
-
_Roy_
tag
Hali! Tudna nekem valaki segíteni, van egy acer 5710g laptopom és felraktam az xp-t minden fenn van, csak a hangkártyát nem tudom felrakni, mert mindíg miután felraktam 1 softwert és elindítanék, vmi zenét hibát ír ki rá, az tudom, h ilyen a hangkártyám Audio-Realtek v5.10.0.5273 legalábbis ilyen drivert próbálok most leszedni hozzá 1 orosz oldalról, de nem megy. Ha van valakinek vmi használható ötlete, azt szivesen venném. Köszi
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Mégegy fontos kérdés jutott eszembe:
RAM csere az 5720-5920-as modelleknél mennyire egyszerű?
Egy olyan gépet néztem ki, amiben 2x512 MB RAM van, de szeretném 2x1 GB-ra upgradelni egyből.. azt hallottam néhány gépnél nem lehet könnyen hozzáférni mindkét modulhoz.. itt mi a helyzet?Köszi,
Hanee -
válasz
twollah
üzenetére
Hja, ennyi volt. De persze egy csomó progi fenn volt addigra, lejött az összes frissítés, stb.
És egy kérdés:
Ha most ki van írva és felteszek majd egy másik op rendszert, akkor majd vissza tudom tenni a Vistát? Másként fogalmazva: amit kiírtam, telepítő cd, vagy kell az Acer Empowering Technology? -
hanee
senior tag
Sziasztok!
Egy butus kérdés:
Acernél mi van akkor, ha veszek egy notebook-ot, és valami pixelhiba van a monitorján? Kicserélik? Vagy ez boltfüggő? Vagy ez egy totál hülye kérdés és nincs is pixelhiba?
hanee
-
vigh gabor
csendes tag
Köszönöm szépen az információkat!

-
válasz
vigh gabor
üzenetére
Nyomsz egy kék e-t a billentyűzet jobb felső sarkában és kiválasztod az Acer eRecovery Management funkciót, majd a lemez írását.
"A jelenlegi rendszerkonfigurációt tartalmazó biztonsági lemez készítése" gombot kell nyomnod. A többi automatikus.
2 db DVD kell, egyforma típus. Szerintem újraírhatót használj.
Nekem durván 2 óra volt, amíg végzett. Addig semmit nem csinálhatsz, de nem is érdemes, hogy jó legyen a mentés. Akkor érdemes, ha mindent feltettél és jó a rendszered...
Üdv!
-
vigh gabor
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 5920-at. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan is kell kiírni pontosan a vistát lemezre, a gépről? Mert látok itt válaszokat, csak egy kicsit részletesebb leírást szeretnék. A Recoveryvel hogyan lehet kiírni? És hol találom azt pontosan?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Chili7
őstag
-
Bomc
aktív tag
Valaki próbálta már rákötni a notiját monitorra/tv-re? Én tegnap próbálkoztam vele de nem sok sikerrel
Tv-n egyáltalán nem sikerült beállitani, monitoron meg az asztal hátteret behozta, de se tálca, se ikonok... szoval nem tudom mi lehet a baj 
-
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Van egy Acer TM 4102 WLMI laptopom
Milyen árban lehet eladni? Most volt 2 éves.
1.7es Dothan magos proci
1 GB DDR2 ram
X700 64mb-os videókari van benneReális árat mondjatok!
Köszi -
ribarszki
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Persze, szívesen segítek, és megbeszélhetünk 1 időpontot, de nekem most Vista van a gépemen.
Viszont egyik haverom akivel feltettük anno az Xp-t az 5920-ra most szólt, hogy haverja is ilyen gépet vett, és feltette rá az Xp-t, és az empoweringet is sikerült neki, és frankón mindent belőtt Xp alá. Szóval én is most fogom felvenni vele a kapcsolatot, és megbeszéljül a linkeket, ahonnan leszedte a jó drivereket, és a részleteket, mert nekem anno nem sikerült jól belőni az Xp-t. Annyit mondott, hogy annyi a titka, hogy Sp1-es Xp kell hozzá. Én is nagyon kíváncsi vagyok, mert ha tényleg sikerült neki frankón beállítani a gépet Xp alá, akkor én sem késlekedem.
Írj mailt a ribarszki@yahoo.com-ra. Majd megbeszéljük a részleteket, illetve, hogy mire jutottam.
Hali -
válasz
ribarszki
üzenetére
Helló Ribarszki!
Szeretném megkérdezni, hogy szuperál a gép XP alatt, illetve mennyi idődbe került teljesen működőképes állapotba hozni? Nekem sajnos nincs XP-s gépem, így nem álltam neki a telepítésnek sem. Ha megkérnélek, segítenél a telepítésben? Bármikor jó...
A Vistát kimentettem az Acer Recovery programmal 2 DVD-re.
Ha írnál egy e-mailt szívesen visszahívnálak amikor jó neked!Előre is köszi!
-
ribarszki
őstag
Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de 5920g-n frissítettem Vga drivert a szeptemberi nforce-ra. Ezáltal be tudtam állítani a digital vibrance-ot (asszem jól írom) és sokkal élethűbb színei lettek a kijelzőnek. Az eredeti driver alatt ez a lehetőség ki volt lőve. Ja és jótanács. Ha Vga drivert tesztek fel, akkor le kell tölteni a modded INF file-t, és kicsrélni az original file-val. Mert nekem ez egy napba került mire rájöttem. De lehet, hogy ez mindenkinek értelemszerű, nekem nem volt az.
Sok sikert. -
Bomc
aktív tag
Énis igy csináltam. Elsö bekapcslás után feltelepült a Vista, picit nézelődtem benne aztán lementettem 2 DVD-re Ghost-tal... aztán fdiskkel letöröltem az összes particiót, majd XP telepítővel megformáztam a vinyót és felnyomattam az XP-t...
-
Dr Smoke
aktív tag
Acer Aspire 5520-as notim van, ebben GeForce 7000M integrált kari figyel.
Létezik 5520g is, amiben egy 8400-as GeForce van, ami nem integrált. Szerintetek az enyémbe lehet-e videokarit rakni vagy sem? A neten erről nem találtam semmi infot! -
Üdv Mindenkinek,
Szóval. Szeretném feltenni az Ubuntu 7.10-et a gépemre.
Acer Aspire 5920g
Intel Core 2 Duo T7300 2.0 GHz (800 MHz / 4 MB L2), 160 GB S-ATA, 2 x 1024 MB DDR-II (667 MHz), DVD-Supermulti, 15.4" WXGA (1280 x 800), NVidia GeForce 8600M-GT 256 MB, 5 az 1-ben kártyaolvasó (SD, MMC, MS, MSPro, xD); 1 x Express Card, 4 x USB; 1 x VGA; 1 x S-Video; 1 x mikrofon bemenet; 1 x fejhallgató kimenet; 1 x HDMI; 1 x IEEE 1394, LAN; Modem; WiFi; Bluetooth; WebkameraCsinált már ilyet valaki?
Nagyon érdekelne...Előre is köszi!
-
SmithT
csendes tag
Aha, köszi, én is valami hasonlóra gondoltam, de nem tudtam, hogy nem működik rejtett partíció nélkül. Milyen más eszköz van arra /akár ingyenes - álmodom
/, hogy egy feltelepített rendszert kimentsek /boot/ dvd-re, és ha bármikor probléma van vissza tudjam állítani a rendszert alap állapotba?Persze, az eNet nélkül is megy a wifi, sőt használom is, de gondoltam kipróbálnám, hátha hoz valami újat.
-
ludus
aktív tag
lehet hogy azért reklamál mert nem talál rejtett partíciót a lemezen ahonnan telepíteni tudna ha elszállna az oprendszer (lehet hogy törölve lett, vagy nem is volt mert linuxos a gép)... a d2d szerintem valami disktodisk recoveryt jelenthet... a laptop wifihez szerintem nem kell semmilyen eNet winxp alatt, nekem sincs...
-
SmithT
csendes tag
Azt nem tudja valaki, hogy az Acer eRecoveryt hogy lehet (vagy lehet-e egyátalán) telepíteni Travelmate 5310-re? A telepítő azt írja ki, hogy nem d2d rendszer /a biosban be van állítva d2d enabled-re/. Meg különben is mi az a d2d?
Más: van-e, vagy lesz-e olyan verziója az eNetnek, ami támogatja a laptopnak(tm 5310) a wifijét?
Természetesen Windows XP-ről van szó.
-
GP_
csendes tag
Van kérdőjeles eszközö, de nem a hanghoz kapcsolódik.
Sajna most nincs nálam a masina (mert irodában dolgozom és onnan netezek), úgyhogy még megnézni sem tudom.
De akkor hallgatok rád, és telepítek mindent, ami kérdőjeles. De ezt már csak este tudom elvégezni.
Remélem használ majd a módszer.
Ha nem működik a dolog, még jelentkezem.Kösz a tippet!

-
SmithT
csendes tag
A chipset meg a video drivert az intel honlapjáról szedtem le, ezeket telepítettem fel először. Utána jöttek a többiek (hang, lan, wlan stb). Az utóbbiakat az acer oldaláról szettem le. Probléma egyedül a hangnál volt, először nekem sem szólt, de mondom az eszközkezelőben kellett valamelyik /kérdőjeles/ eszközre nyomni egy frissítést, aztán megjavult. Vannak kérdőjeles eszközök?
-
GP_
csendes tag
Igen XP-ről van szó. A rendszereszközökben már sokat turkáltam, de ilyen lehetőséget nem találtam.
Inkább olyasmi probléma van, hogy nem is látja a hangvezérlő chipet hardverileg.
Viszont érdekes módon amint feltelepítettem a bluetooth drivert azt fel tudta ajánlani eszközként, de semmi mást nem akar felismerni.
Nekem kicsit ferde adolog amikor nincs is bluetooth eszköz a gépben elvileg.Mit gondolsz, esetleg próbáljak meg másik chipset drivert?
-
GP_
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Acer Travelmate 5310-es notebookot. De már majd agyvérzést kapok tőle. Az utolsónak tűnő problémám a hang. Meg se nyikkan a kicsike. Driver telepítve, mégsem csinál semmit. Mintha nem is lenne hangkártya.
Ha tud valaki segíteni kérem írjon!Előre is köszi!
-
Fejgel
csendes tag
Üdv!
Lehet nem a legnyerőbb ötlet pont itt feltenni a kérdést, de nem bírom ki... Mindenfelől azt hallom, hogy az Acer így szar, meg úgy rossz minőségű, meg szervíz, meg meghibásodási arány...
Na akkor. Gondolom, mint fanok, hallottatok eleget erről, de én még csak most kezdek belemenni a notebook témakörbe, pénz és tapasztalatgyűjtés fázisban tartok...
Lényeg. Mennyivel jobb/rosszabb egy átlag (mondjuk Aspire) Acer gép , mint mondjuk egy bűnronda, de állítólag jó Asus, vagy HP?
(Győzzetek meg, hogy ne "fanyalodjak" Asus gépre...
) -
gyulabs
tag
Koszonom a segitseget MINDENKINEK!!!!
-
twollah
nagyúr
Az 5710es szeria semelyik variansaban sincs Kekfog.
-
orian2
csendes tag
-
Anthony001
senior tag
Hm még csak most gondolkoztam rajta...Tm 5520ra milyen XP legyen? 64 bites vagy 32?
-
Bomc
aktív tag
Én kaptam az 5710-emhez egy Upgrade your Windows Vista Experience DVD-t
-
gyulabs
tag
Senki nem tud segiteni?
-
gyulabs
tag
Sziasztok!
Segitseget kerek! 5710z tip bluetooth gyarilag benne van vagy nincs,mert az egyik ismerosom gepe van nalam es a gomb benyomasakor csak NOT BLUETOOTH DEVICE-felirat olvashato a kijelzon(vagy csak en vagyok vak?)
elore is koszonom a segitseget:gyulabs -
several
csendes tag
nekem olyanom van mármint aspire 5310. nekem ez az első laptopom úgy hogy nincs nagy összehasonlítási alapom. igazából csak tervező progit használok rajt (ami azért szépen igénybe veszi) meg meg néhány játék van még fenn. én elégedett vagyok vele csak kicsit meggyűlt a bajom a driverekkel mivel xp xp2 kellett mindenképp és a telepítő cd-n csak vistások vannak. ja meg szerintem elég korrektül mozog az időben és szépen gyorsan tölt. ennyi pénzért meg főleg megérte. nkem.
-
hanee
senior tag
Szia!
Hát igen..
Én napok óta cikkeket olvasok és lassan nő létemre értem is miről szólnak
Már némelyik számról betéve tudom mit jelent az egyes tipusoknál..Szóval na, megtaláltam az 5920-as tesztjéről szóló cikket is:
Remélem sikerült beszúrnom

Engem nagyon meggyőz ez is..

Szóval efelé hajlik kicsi szívem.. épp azt próbálom kisírni itthon, hogy karácsony helyett szülinapomra legyen gépcsere

Hanee
-
Fejgel
csendes tag
Százerer jómagyar Forint igencsak nem mindegy, de az 5920-as mellett szól nálam, hogy kétmagos proc van benne, na meg valljuk be, jobban is néz ki.
Mondjuk ez igazán gyenge indok, hogy 100ezerrel többet adjak érte, de meggyőzőbb, meg valahogy időtállóbbnak is tűnik.
Esetleg szakértői vélemény?
-
twollah
nagyúr
Acer Aspire 5310 teszt itt.
IMHO nem egy erogep az a Celeron M 530, de atlagos felhasznalasra tokeletes.
-
Fejgel
csendes tag
Üdv!
Acer aspire 5310-es masinája van valakinek?
Esetleg valami vélemény, infó, hogy hétköznapi használatra mennyire válik be...
Mert "csak" Celeron M-es (520) a proc, szóval teljesítményben milyen a gép, vagy megőszülök, mire jutok vele valamire...
Köszi! -
several
csendes tag
hali!
azt szeretném megkérdezni hogy tudna-e abban segíteni valaki nekem, hogy acer aspire 5310esemhezhttp://acer.hu/acereuro/page9.do?sp=page4&dau34.oid=25055&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=10&CountryISOCtxParam=HU&LanguageISOCtxParam=hu&ctx3=-1&ctx4=Magyarorsz%C3%A1g&crc=741182448 wifi drivert hol találok xp sp2höz. mivel csak vistás telepítőt adtak... van pár tervező progi ami viszont nem indul el vistán...

-
Chili7
őstag
válasz
fonixmadar
üzenetére
-
isoram
csendes tag
válasz
fonixmadar
üzenetére
keress valakit akinek 5610-es notija van és kérd meg, hogy írjon neked recoveri DVD-t ACER recoverivel
azért előtte egyeztessetek hardver szinten, hogy azonos driverek legyenek -
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Acer 5520-hoz milyen vga drivert használtok?
Köszi! -
isoram
csendes tag
válasz
fonixmadar
üzenetére
ha a C-t leformáztad akkor hiába ép a rejtett partició, mert az indítófájlok a C-n voltak, a rejtett partición nincsenek indítófájlok, csak a telepítendő fájlok,
ebben az esetben csak mentett DVD-ről tudod visszaállítani a gyári állapotot -
fonixmadar
csendes tag
szia!
a vezérlőpult szerint 3 partició van a gépen,a gépet újraindítva alt+f10-re bejön egy ablak
ami szerint particio:2
path:\windows\system32\winload.exeno/execute
/noexecute=optin
egyszer a telepítésnél szerintem a windows lemezzel formáztam a c-t,de a particiókhoz nem nyúltam,pláne a rejtetthez, a gép szerint közel 9.5gbos a rejtett.
Nem tudok mit kitalálni a gépre nem létezik Erecovery amik vannak verziók állítólagosan a gépemre marhaságok mert nem felel meg,az aspire 5610z mappában csak 6féle empowering technologie cucc van a eframe mellett.
Amugy nem tudom mi legyen mert a wifi a külföldi honlapokon is olvasva az Acer Aspire5610z típusú gépekben rejtélyesen meghülyülnek és csak a gyári beállítás teszi ismét müködőképessé,mert a gép elején található kis kallantyú eltolásakor csak azt irja ki a gép no wireless device és nem segít rajta semmilyen driver
ötlet?
-
isoram
csendes tag
válasz
fonixmadar
üzenetére
Hali
ha még nem formáztad újra a C particiót akkor lehetséges az eredeti állapot visszaállítása külső lemezek nélkül:
Biosban beállítani D2D recovery pontot Enable-re,majd újraindításnál az ACER logó megjelenésekor egyszerre lenyomni ALT+F10-et
a rejtett particióban több nyelvű telepítési lehetőség is van, de újratelepítéskor már csak az első alkalommal telepített verzió használható
természetesen a merevlemezt újraformázza és a gyári particiók lesznek újra
üdv. -
tomiee85
senior tag
hehe ..nekem is ez lesz a problémám ha végre megérkezik...(ja az otthoni gépem (alaplap+cpu) is azonos a tiédel)
Milyen típus lesz?
Más: néztem az nLite ról kezelési útmutatókat...A drivereket amiket beraksz azok egy file-ok, de amit netről (Acer oldala) töltöttem ott minden driver zip-ben van és azokat kitömörítve sok file jeleneik meg... Melyiket kell az nLite ba berakni driverként?
-
xjoex
csendes tag
Hellosztok,
Kinéztem egy notebookot: AS7520-6A2G16
A következő vidkari van benne: NVidia Geforce 7000 128MB shared
Ez milyen? Van vkinek tapasztalata róla? Kevés infót találtam róla a neten. Régebbi 3-4 éves játékok elfutnak vele? Pl: Coduo multiplayerben - ha az ember rávetemedne...
Köszi a válaszokat! -
cirkus
aktív tag
hy
Vettem egy ACER laptopot de csak linuxot adtak hozza. Egyenlore csak egy XP/t szeretnek ravarazsolni. Majd nem tudom feltenni az XP-t mert nem találja a merevlemezt
ami sata-s Tudtok valami trukkot mondani amivel megoldhato a dolog?
Elore is koszi. -
GeeTeQ
tag
hali
emberek akik értenek acer-hez kérlek segítsetek..
.van 1 acer travelmate 2413 NLM-em, a zsanérnál eltört...
el akarom passzolni , kérlek adjatok infot, mennyiért tudom elnyomni...
(persze arra vagyok kíváncsi, h mennyiért érdemes még eladnom, csak mert nyílván 10ezerért el tudom azonnal, de az azt hiszem nekem nem éri meg
köszi a mihamarabbi segítséget...
http://prohardver.hu/apro/acer_tm_2413nlm/hsz_1-100.html
-
fonixmadar
csendes tag
hi!
Akik foglalkoztak már Acer számítógép rejtett particiójával,lenne egy kérdésem.
Nálam Vista van a gépen eredetileg is az volt.
A wirelesss,wifi beadta az unalmast,hiába a driverezés újratelepítés semmi értelme.Netem utánnanéztem magyarhonban és külföldön is jópárszor volt másnak is volt Acer notebookjával,hogy valami "vista-szellem" ugy gondolta nem kell wireless a gépbe,de volt rá egy megoldás az eredeti állapot visszaállítása esetén feltámadt.(semmilyen más lehetőség nem létezik mert a gép annyit tud csak ki van kapcsolva)
A gépet vásárláskor amikor kilökik a boltból,rajta van egy c és egy d partició és egy rejtett ami a PQSERVICE akar lenni,de ezt ugye sem intéző sem windows commender nem lát(hat)ja,a vezérlőpult-felügyeleti eszközök-számítógépkezelés-tárolás-lemezkezelésnél látni,hogy bizony van ilyen.-ami régi gépeken 4.5 gb körül volt a mostaniakon már 9.5gb körül-
Na mármost ennek a particiónak a tartalmához szeretnék hozzáférni,hogy visszaállítsam az eredeti állapotot és megszüntessem a hibát.
E-recovery nem lehetséges, a gép nem fogadja el a feltelepítését semmilyen verziójának az túl egyszerű lenne,(eredetileg volt rajta mig meg nem kergült a Vista és újra nem lett telepítve az op. rendszer) az R-drive Image progi látja ezt a rejtett particiót de véletlen sem akarja átmásolni, a Norton Ghost azt se tudja,hogy létezik.Nos aki tudná,hogy lehet visszaállítani az eredeti állapotot ennek a particiónak az adatainak a hozzáférésével örülnék, ha megosztaná velem. És nincs semmiféle Backup Disc nem adtak hozzá semmit egy Angol Windowson kívül,persze a rejtettben a magyar van.
Várom megtisztelő hozzáértők válaszát -
fonixmadar
csendes tag
acer5610z Acer InviLink™ 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED®
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni olyanoktól, akik használtak már Acer notebook-ot.
Notebook vásárlás előtt állunk és nekem nagyon tetszik az Acer Aspire sorozat, abból is azok, amiknek a belső része fehér. Kinéztem az Aspire 5920-as szériát, ami teljesítményre is igen jónak tűnik, és véleményeket szeretnék kérni róla.Köszi előre is,
Hanee -
fonixmadar
csendes tag
Hi mindenki!
Egy kis segítség kellene!
Egy Acer Aspire 5610z típusú notebookom van.
Integrated wireless 802.11 a/b/g LANVista van rátelepítve,de a wireless valamiért nem megy.Az elől található gomb eltolásával csak annyit ír ki NO WIRELESS DEVICE.
Mikor a gépet vettem még működött aztán a Vista elkezdett betegeskedni újra lett telepítve de a wireless,wifi nem jött vissza többet.Ma újratelepíttettem frissen,minden driverrel naprakészen van de csak ugyaezt írja ki.Az eszköz nincs letiltva,a beállításokban annyit ír ki kikapcsolt állapotban van.Látszólag minden rendben de nem akar működésbe lépni.Külföldi fórumokon olvastam,hogy másnak is volt gondja ezzel, de nem találtam rá megoldást jelenleg.Akinek lenne ötlete megköszönném. -
nortenys
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 7720G-m. Hd2400Xt videó van benne.Ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem hogy a dvi kimeneten megjeleniti-e a hangot?
Probáltam utánna olvasni de nem sok infot találtam. Elvileg a hang is megjelenik rajta digitálisan és dvi-hdmi átalakítóval lesz hang a lcd tv-n.
dvi-hdmi kábellel probáltam és nincs hang bár a dvi részen nincs az összes csatlakozó bekötve lehet ez a probléba? -
sanchy
aktív tag
Az Xp fent van egy 5520g-n, illetve az Empowering Recoveryt is sikerült feltenni. Minde hibátlan, kivéve egy hibaüzit a win indulásakor, amire még nem sikerült rájönnöm.
Köszi mindenkinek a segítséget!
Szállítom mjad a teszteredményeket!
-
kerijani
csendes tag
Szia!
csak érdeklődnék tőled hogy a gép hogy muzsikál érdemes e ilyet vásárolni mert az ár nagyn kedvező.
Netre kéne meg munkára excel world stb stbJani
-
Illetve, miért van az, hogy a Vista Home Premium maximum 1 hetet bír ki minden probléma nélkül? Utána jön a lassulás, sőőőőt, tegnap képernyő lehajtás és felhajtás után kék halál... Pedig nem adtam meg műveletet erre. Érdekes. Egyébként nem valami gyors, pedig a gépemben ezek vannak:
Processzor: Intel Core 2 Duo T7300 2.0 GHz (800 MHz / 4 MB L2)
Merevlemez: 160 GB S-ATA
Memória: 2 x 1024 MB DDR-II (667 MHz)
Optikai meghajtó: DVD-Supermulti
Kijelző: 15.4" WXGA (1280 x 800)
Grafikus megjelenítő: NVidia GeForce 8600M-GT 256 MB
Akkumulátor: 8 cellás
Bővítőhelyek: 5 az 1-ben kártyaolvasó (SD, MMC, MS, MSPro, xD); 1 x Express Card
Interfészek: 4 x USB; 1 x VGA; 1 x S-Video; 1 x mikrofon bemenet; 1 x fejhallgató kimenet; 1 x HDMI; 1 x IEEE 1394
Kommunikáció: LAN; Modem; WiFi; Bluetooth; Webkamera
Méret: 360 x 267 x 30.3-43 mm
Súly: 3 kgSzóval nem tudom mi tévő legyek. Elvileg a paraméterek egy jó gép adatai, de valahogy ez nem akar összejönni. Valószínű a Vista a ludas és XP kellene, de eddig nem volt kedvem nekiállni...
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valamikor meg épp fordítva volt

20 sec kb.

Már némelyik számról betéve tudom mit jelent az egyes tipusoknál..