- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonixmadar
csendes tag
szia!
a vezérlőpult szerint 3 partició van a gépen,a gépet újraindítva alt+f10-re bejön egy ablak
ami szerint particio:2
path:\windows\system32\winload.exeno/execute
/noexecute=optin
egyszer a telepítésnél szerintem a windows lemezzel formáztam a c-t,de a particiókhoz nem nyúltam,pláne a rejtetthez, a gép szerint közel 9.5gbos a rejtett.
Nem tudok mit kitalálni a gépre nem létezik Erecovery amik vannak verziók állítólagosan a gépemre marhaságok mert nem felel meg,az aspire 5610z mappában csak 6féle empowering technologie cucc van a eframe mellett.
Amugy nem tudom mi legyen mert a wifi a külföldi honlapokon is olvasva az Acer Aspire5610z típusú gépekben rejtélyesen meghülyülnek és csak a gyári beállítás teszi ismét müködőképessé,mert a gép elején található kis kallantyú eltolásakor csak azt irja ki a gép no wireless device és nem segít rajta semmilyen driver
ötlet?
-
fonixmadar
csendes tag
hi!
Akik foglalkoztak már Acer számítógép rejtett particiójával,lenne egy kérdésem.
Nálam Vista van a gépen eredetileg is az volt.
A wirelesss,wifi beadta az unalmast,hiába a driverezés újratelepítés semmi értelme.Netem utánnanéztem magyarhonban és külföldön is jópárszor volt másnak is volt Acer notebookjával,hogy valami "vista-szellem" ugy gondolta nem kell wireless a gépbe,de volt rá egy megoldás az eredeti állapot visszaállítása esetén feltámadt.(semmilyen más lehetőség nem létezik mert a gép annyit tud csak ki van kapcsolva)
A gépet vásárláskor amikor kilökik a boltból,rajta van egy c és egy d partició és egy rejtett ami a PQSERVICE akar lenni,de ezt ugye sem intéző sem windows commender nem lát(hat)ja,a vezérlőpult-felügyeleti eszközök-számítógépkezelés-tárolás-lemezkezelésnél látni,hogy bizony van ilyen.-ami régi gépeken 4.5 gb körül volt a mostaniakon már 9.5gb körül-
Na mármost ennek a particiónak a tartalmához szeretnék hozzáférni,hogy visszaállítsam az eredeti állapotot és megszüntessem a hibát.
E-recovery nem lehetséges, a gép nem fogadja el a feltelepítését semmilyen verziójának az túl egyszerű lenne,(eredetileg volt rajta mig meg nem kergült a Vista és újra nem lett telepítve az op. rendszer) az R-drive Image progi látja ezt a rejtett particiót de véletlen sem akarja átmásolni, a Norton Ghost azt se tudja,hogy létezik.Nos aki tudná,hogy lehet visszaállítani az eredeti állapotot ennek a particiónak az adatainak a hozzáférésével örülnék, ha megosztaná velem. És nincs semmiféle Backup Disc nem adtak hozzá semmit egy Angol Windowson kívül,persze a rejtettben a magyar van.
Várom megtisztelő hozzáértők válaszát -
fonixmadar
csendes tag
acer5610z Acer InviLink™ 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED®
-
fonixmadar
csendes tag
Hi mindenki!
Egy kis segítség kellene!
Egy Acer Aspire 5610z típusú notebookom van.
Integrated wireless 802.11 a/b/g LANVista van rátelepítve,de a wireless valamiért nem megy.Az elől található gomb eltolásával csak annyit ír ki NO WIRELESS DEVICE.
Mikor a gépet vettem még működött aztán a Vista elkezdett betegeskedni újra lett telepítve de a wireless,wifi nem jött vissza többet.Ma újratelepíttettem frissen,minden driverrel naprakészen van de csak ugyaezt írja ki.Az eszköz nincs letiltva,a beállításokban annyit ír ki kikapcsolt állapotban van.Látszólag minden rendben de nem akar működésbe lépni.Külföldi fórumokon olvastam,hogy másnak is volt gondja ezzel, de nem találtam rá megoldást jelenleg.Akinek lenne ötlete megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest