- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manitu666
tag
válasz Tataniko #1109 üzenetére
Szeva! Szeretnék veled vitatkozni egy kicsit erről a dologról, mert nekem más tapasztalatom van + szertnék egy érdekes dolgot (és remélem hasznos is) a töbiekel megosztani. Szóval, mivel először vagyok laptop tulaj, így az akku megfelelő formázása és használata miatt felhívtam az usanotit, ahol az ürge azt javasolta, hogy havonta egyszer merítsem le teljesen. Ennek az ideje ma jött el. Megtettem és meglepődtem, ugyanis a laptop kb 5 hetes, és az everest már az első héten 1%-os akku elhasználódást írt ki, majd 3 hét múlva már 3% volt. Az újratöltés után ez az érték újra 1%lett , így bejött a koma javaslata (azt mondta, hogy neki már 1,5 éve így megy az akksi formában tartása). Javasolom ezáltal én is mindenkinek ezt a fajta ápolást, ez szerintem nem nagy dolog. lehet érvelni velem vagy ellenem... + kíváncsi vagyok arra, hogy akinek már nagyon elhasználódott az akksija (20-30% körül) és megcsinálja egyszer vagy kétszer ezt a lemerítem-feltöltöm dolgot, mást ír-e ki az everest?! Remélem valaki leteszetli ezt az én kedvemést Thx
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync