Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manitu666
tag
válasz
Tataniko
üzenetére
Szeva! Szeretnék veled vitatkozni egy kicsit erről a dologról, mert nekem más tapasztalatom van + szertnék egy érdekes dolgot (és remélem hasznos is) a töbiekel megosztani. Szóval, mivel először vagyok laptop tulaj, így az akku megfelelő formázása és használata miatt felhívtam az usanotit, ahol az ürge azt javasolta, hogy havonta egyszer merítsem le teljesen. Ennek az ideje ma jött el. Megtettem és meglepődtem, ugyanis a laptop kb 5 hetes, és az everest már az első héten 1%-os akku elhasználódást írt ki, majd 3 hét múlva már 3% volt. Az újratöltés után ez az érték újra 1%lett
, így bejött a koma javaslata (azt mondta, hogy neki már 1,5 éve így megy az akksi formában tartása). Javasolom ezáltal én is mindenkinek ezt a fajta ápolást, ez szerintem nem nagy dolog. lehet érvelni velem vagy ellenem... + kíváncsi vagyok arra, hogy akinek már nagyon elhasználódott az akksija (20-30% körül) és megcsinálja egyszer vagy kétszer ezt a lemerítem-feltöltöm dolgot, mást ír-e ki az everest?! Remélem valaki leteszetli ezt az én kedvemést Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest