- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
üdv,
progi: acdsee 9 photo manager
hiba: a "bmp" kiterjesztésü képek nem jellenek meg "thumbnails" nézetben. A neve ott van, a mérete is, de csak egy icon van helyette. nem mutatja a képet kicsiben. a "preview"ben megjelenik, nagyban is megmutatja.megoldás esetleg?
-
Pheadar
tag
Hali!
Olyan gondom van az AcdSee-vel (10.0), hogy bizonyos karakterek a fájlnevekben illetve mappanevekben megzavarják, és nem tudja olvasni a képeket. (ø, å, æ)
Igaz ugyan, hogy nem magyar karakterek, de azért én mégis inkább megtartanám a külföldi helyesírást amennyire lehet...Szóval valahogy rá lehet venni az ACD-t, hogy barátkozzon meg ezekkel is?
Előre is köszi a választ!
Ph -
Maad
tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy acdsee-vel megtudjak niytni djvu fileokat is? Mert ezeket is azonnal magához társítja a pluginok között is ott van a djvu e mégsem tudom megnyitni őket. Valami ötlet? -
poirot
őstag
Az ujabb verzióknál nekem az a problémám, (9-es, stb.) hogy nem tudom beállítani sehol sem, hogy több képet nézhessek egyszerre, vagyis minden megnyitott képet külön ablakban lássak. A nem használtakat tegye le tálcára. Mindig csak egy képet tudok megnyitni vele. Már néztem minden opciót, de nem találom ezt meg benne. Ha valaki tudja megoldást árulja el.
Előre is köszönöm.
-
Kloden
senior tag
Jó progi volt anno a 3.1-es verzió, képnézésre tökéletes, de mivel már a kivágást/elforgatást sem tudtam vele megvalósítanim én az ACDSee 2009-et használom.
Mint mindenkit, engem is idegesít hogy megnyit képnézegetés közben videókat, mp3-akat is, nemkis hajhullást okozva ezzel. Na megvan a megoldás: Tools/Plugin settings/Image decode/ innen kivenni a pipákat minden videofile elől. (meg ami nem kell nekünk)
És hogy még Thumbnail nézetben se jelenjenek meg, átváltunk olyan nézetbe, jobbklikk a mozaikok között a háttéren/ Filter by/Advanced filters/ Apply filtering criteria/ Show image files-t kipipálni, csak azt!_ATi_1: kissé elkésve
, de természetesen tud ilyet is, enterrel átváltasz Thumb nézetre, kijelölgeted a képeket, jobbklikk,Tools/Resize... itt megadhatod hogy ezeket a fileokat írja-e felül, vagy hogy milyen tömörítéssel kicsinyítse.
Szerintem jó progi az új is, csak sok fölös sz*rt tud amit ki kell lőni belőle.
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az ACDSee 10 tud-e tömeges képátméretezést.
Ha igen, akkor hol találom meg ?
Köszi előre is.
Üdv! -
TomAce
tag
ACDsee/Infanview, resize nem muxik
Nem tudja vki, hogy mi lehet a gond?
Hasznalom az Acdsee, vagy az Infanview resize cm funkciojat, atalitoma kepet mondjuk 15x21 cm-esre, es az atmeretezett kepnek a tulajdonsagainal azt irja ki, hogy akkora, de a valosagban a nyomtatasi kepen teljesen mas merettel rendelkezik -
Amarokian
csendes tag
válasz
Veriakilis #22 üzenetére
Hali!
A fájlnevek színei a fájl formátumát jelölik: sárga - kép, kék - hang, fehér - egyéb.
Nem lehetséges, hogy a nézet módját változtattad meg a ''thumbnails''-ről valami másra? -
Veriakilis
senior tag
ACDSee 5.0 kép megjelenítéso probléma!
Mitől lehet az, hogy az összes képet (nem a fizikai képet, hanem a fájl nevét) sárgán jeleníti meg, és nem lehet megnézni a képet?
Lehet, hogy elállítottam valamit az ACDSee-ben, vagy esetleg valami vírus?
Veriakilis -
Lolek
aktív tag
Hi all,
ACDSee 8 van fent a gépemen és nagyon lassan nyitja meg a fájlokat, ha már 1 megnyílt utána már jó...
Miől lehet ez?
Valami beállítás?
Konfigom az adatatimnál... -
Loha
veterán
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de ha csak kpeket akarok nézegetni akkor ACDSee 3.1-et használom, de akár használhatnám a WinXP beépítet nézegetőjét is, ha képet akarok manipulálni akkor meg Photoshop...
-
simonzé
addikt
A google-n találtam:
3.0-s verzió: http://www.komputerswiat.pl/include/download/download.asp?sciezka=/Programy/Graficzne/acdsee3
Még annyi hozzáfűznivalójuk van, hogy ''Program do przeglądania plików graficznych. Jedna z najbardziej popularnych aplikacji tego typu.''
Meg itt egy másik, de lehet, hogy ez robban.Az ismertetője itt van:
اسم البرنامج:ACDSee V3.1
حجم البرنامح:5.7 ميجابايت
مكان تحميل البرنامج:
يمكنك تحميل البرنامج من مكتبة برامج بوابة العرب
http://www.geocities.com/alameen4444/kkk/05.htm
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Képnézésre a 2.41 a legjobb változat, de én a 3.1-re esküszöm, mert abban már van képforgatás, meg alapszintű szerkesztési lehetőség. A 4-5-6-os verziók már óriásiak, és lassúak. Felesleges upgradelni! Az újabb nem feltétlenül jobb. (Lásd: Winamp 2.9 vs Winamp3)
-
turbo78
csendes tag
Igen, elsosorban kepnezesre szolgal a progi... esetleg megforditani ha nem all jol es kicsinyiteni ha emilezesre kerulne sor... ennyit kell, hogy tudjon...
ACDSeet most kezdtem hasznalni amiota van digitalis fenykepezogepem, ugyhog 6-os verziotol kezdtem keresni....
Esetleg valaki tud letoltheto regebbi valtozatokat valahol????
Koszi elore is!
Turbo78 -
L3zl13
nagyúr
Én is szeretem, csak az a gond, hogy pont a lényeget nem frissítik.
Pl az archive pluginek már x évesek, és nem támogatják az újabb verzióval tömörített fájlokat. -
Lőre
tag
Ja persze ja!! Meg aztán minek egyeltalán képnéző meg számítógépen képet lesegetni mikor a papírképes album sokkal tutibb meg sose ragad be !
Ennyi jótanács?? Nem megy ? Akkor ne is használd ez a megoldás?
Én használom a 6.02 es verziót és szerintem nagyon príma.Rengeteg funkciót tartalmaz a fényképek rendszerezésére manipulálásásra tisztítására és szerkesztésére egyaránt.Tehát gyenge tanács hogy használj régebbit ami igaz hogy stabil de elavult a mai igényekhez képest.
Na flame-ból ennyi.Én azt tanácsolom hogy tilts le a beállításainál a pluginek között hogy a videó fájlokat is olvassa. Nekem is okozott gondot ,és a futását is komolyan lassítja. Ez csak egy tanács ami nem tuti hogy segít de próba cseresznye. -
Én fél éve váltottam ACDSee 3.0-ról 5.0-ra, sztem vmivel jobb.
Több effektus, ...
Na meg újabb -
Csiszike
tag
Akkor már legyen inkább az ACDSee 2.43 Classic, csak hogy még alálicitáljak az előző hozzászólóknak
. Ha csak egy jó képnézegető/rakosgató progi kell, akkor ez bőven elég. Kicsi, gyors, egyszerű, könnyen átlátható, nem az a nagy lomha tetű, mint az utána jövő verziók. Próbáltam azokat is, de nincs semmi értelmük. Persze ha az újabb verziók szerkesztő/manipuláló funkcióit is használni akarod, akkor nem szóltam.
XnView-t próbáltad már? Szerintem ez is elég kellemes, bár a beállításával többet kell görcsölni, meg valamivel lassabb is, mint az ACDSee 2.43.
[Szerkesztve] -
turbo78
csendes tag
Hali!
Az ACDSee 6.02 verzioja van a gepemen es a kovetkezo a gondom.....
Nem minden alkalommal, de eleg surun az tortenik, hogy amikor kilepek a programbol, akkor e DBLocalServer nevu ''service'' aktiv marad es ez 100%-osan terheli a procit....
Ilyenkor ha ujra elinditom az ACDSee-t akkor nagyon lassu es kilepeskor aktiv marad a szerviz.
Task Managerbol kilohetem es utana minden megy ahogy kell, de egy kicsit idegesito minden ACDSee hasznalat utan lecsekkelni, hogy fut-e meg utana valami....
Valakinek hasonlo gondja? Esetleg megoldasa?
Udv,
Turbo78
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest