Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Hello!
Ha már TV-out. Akkor lenne egy kérdésem. Élvezhető a képminősége pl. egy Gefore mx400-nak egy 55 cm-es TV-n ha DVD-t nézek?? Mennyiben más (a mérettől eltekintve :)) ) egy 19'' monitortól?? Vagy ha ennek nem, akkor melyik kártyáé jobb??
Kösz! -
motor
tag
Az a helyzet , hogy sajnos -- ahogy olvastam --
a geforce kártyák nem jók tv tunerhez , ne kérdezd miért. Asszem rosszul választottál. DVD -hez oké.
Kérdezősködj a mistral szervízben. Ők biztosan mondanak valami használhatót. -
guest
veterán
Ha már ATI TV-out. Nekem egy Radeon 8500-am van és akárhogy bűvészkedem vele nem hajlandó színes képet adni... Minden fekete-fehér, ha video-t játszok le a TV-n helyette csak feketeség van... Nem tudja valaki ezt mi okozhatja? (Pl. NTSC szabványt tud csak a kártya, de ekkor elvileg ''futnia'' kéne a képnek, de azzal nincs baj)
-
weeny
csendes tag
Most szereztem egy használt Abit Siluro MX200-at TV-out-al. Sajnos ha kiteszem a képet a TV-re, megjelenik egy inaktív sáv a képernyő széleinél, vagyis mintha alul, felül, és oldalt is szélesvásznú lenne a kép. (Elég zavaró, és állítólag más kártyáknál is jelentkezik) A kártya menüiben a probléma látszólag nem orvosolható. Tud valaki ehhez a kártyához valami használható Stretch-elő programot?
Előre is kösz...
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest