- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyno
tag
Ugyanez volt nálam is.Nálam is, hol egy perc, hol több után meghalt a gép(fekete képernyő). Aztán bios default. Nem segített. SP2 se. Mit tudtam tenni, neki hasaltam a biosnak és most minden faszántos. Hogy mi a megoldás, azt nem tom, mert annyi mindennel próbálkoztam, hogy vissza gondolni is rossz. Mindenesetre csináltam fotókat a biosról
, hogy legközelebb ne kelljen vele órákat szívni. Ezeket eltudom küldeni, ha gondolod.
-
Cyno
tag
Igen, a 3rd Eye van nekem is,úgyhogy megnyugodhatsz.
Sípolnak a kondik? Lehet, hogy a levegő, amit a proci ventije nyomat.
Nektek hitelesen mutatja az Eye a szoba(külső) hőmérsékletet? Mert nekem többet mér a ténylegesnél. Mondjuk emiatt nem fogom vissza vinni. Lehet, hogy itt is megfigyelhető az Abit „betegség”, hogy többet mér a valósnál. -
Cyno
tag
Nekem is ekörül van a proci hőmérséklete,de akkor megnyugodtam .
Egyébként utána néztem ennek az inkompatibilitásnak. Az Aqua árlistáján is ezt írják a kártyahoz, vagyishogy nem müxik atival. De a simma kv8pronál ezt elhagyták. Akkor ezek szerint csak a 3rd eyeos változat nem bírja az atit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest