- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
shad
csendes tag
Hali! Én is csatlakoznék hozzátok. Nekem is váratlan időközönként monitor kikapcs, és fagyi van a gépen.
A konfigom: KV8-Pro 3rd eye, AMD64 2800+, videókártya GeCube Radeon 9600 XT Extreme (ami fél évig ment hibátlanul az előző gépemben, úgyhogy azzal tuti nincs baj!). WinXP SP2 is fenn van.
Mindent frissítettem már. Drivereket, biost (legújabb bios van most is az alaplapra telepítve), próbáltam ATI több videókártya driverét, és gyártó (Gecube) ''házi'' driverét is, de semmi. Kipakoltam belőle mindent (csak videkártya és 1 vinyó maradt benne) + failsafe, és úgy is fagyi. Agyon teszteltem már mindent. A memória hibátlan, a proci is, önmagában minden, csak egyben nem megy.
Cyno, ha szépen megkérlek, elküldenéd mailban azokat a fotókat, amikről írtál? Nagyon érdekelne, mert már hónapok óta küzdök ezekkel a fagyásokkal, és nagyon idegesítő (főleg az adatvesztések miatt...)
A címem: shadowka@vipmail.hu
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- YouTube
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest