Keresés

Aktív témák

• klepto

addikt

válasz Vaze #11 üzenetére

Sajnos neked nem tudok tanáccsal szolgálni, mert még egyetlen vga-mat nem kötöttem ki tv-re, és ezért gőzöm sincs, hogy mi lehet a baj a kártyáddal, vagy a beállításokkal. Sajnálom, de valaki biztos fog tudni segíteni. Azárt anyi ötletem van, hogy próbáld ki másik gépben, ha van rá lehetőséged, és ha ott is rossz a tv out, akkor vidd vissza gariba, mert lehet, hogy hibás a kártya.

• klepto

addikt

válasz O_L_I #1 üzenetére

A főoldalon a hírekben van szó a legutóbbi medhajtó driwerről, ami elég ütősnek sikeredett, és a Detonator utódja. Próbáld meg azt feltenni a detonator helyett, és számolj be az eredményről. Valszeg jobban fogg teljesíteni, de szvsz 3880 pöty kicsit kevés. Bár elég gyenge a hardvered, ez is közrejátszhat. Ez alapból az itteni vélemények szerint egy balúl sikerült kártya, de egy Gf4mx440-es szintet vinnie kell, és még egy picit jobb is annál. Szóval olyan 4500 körüli pont lenne a reális max egy erősebb hardverrel. Nekem egy Gf4mx440-es kártyám volt, a konfigom egy AMD 1,8+ proci, akkor még 256Mb ram és ezzel a 3Dmarkt pontom 3700 és 4300 között mozgott, attól függően, hogy milyen Detonátort használtam. Meglepő, de ennyire számi az is. Meg azt hiszem közben cseréltem alaplapot egy Sis-es ECS-ről, egy Via-s Acorpra, és az is dobott rajta. Szóval sok minden befojásolja.

Aktív témák