- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
klepto
addikt
Sajnos neked nem tudok tanáccsal szolgálni, mert még egyetlen vga-mat nem kötöttem ki tv-re, és ezért gőzöm sincs, hogy mi lehet a baj a kártyáddal, vagy a beállításokkal. Sajnálom, de valaki biztos fog tudni segíteni. Azárt anyi ötletem van, hogy próbáld ki másik gépben, ha van rá lehetőséged, és ha ott is rossz a tv out, akkor vidd vissza gariba, mert lehet, hogy hibás a kártya.
-
klepto
addikt
A főoldalon a hírekben van szó a legutóbbi medhajtó driwerről, ami elég ütősnek sikeredett, és a Detonator utódja. Próbáld meg azt feltenni a detonator helyett, és számolj be az eredményről. Valszeg jobban fogg teljesíteni, de szvsz 3880 pöty kicsit kevés. Bár elég gyenge a hardvered, ez is közrejátszhat. Ez alapból az itteni vélemények szerint egy balúl sikerült kártya, de egy Gf4mx440-es szintet vinnie kell, és még egy picit jobb is annál. Szóval olyan 4500 körüli pont lenne a reális max egy erősebb hardverrel. Nekem egy Gf4mx440-es kártyám volt, a konfigom egy AMD 1,8+ proci, akkor még 256Mb ram és ezzel a 3Dmarkt pontom 3700 és 4300 között mozgott, attól függően, hogy milyen Detonátort használtam. Meglepő, de ennyire számi az is. Meg azt hiszem közben cseréltem alaplapot egy Sis-es ECS-ről, egy Via-s Acorpra, és az is dobott rajta. Szóval sok minden befojásolja.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest