- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Vaze
őstag
na okay elmegyek es megnezem hatha van valami uj kartyaja...
-
Bazsesz
őstag
Huh, ma majdnem vettem egy ilyent, de nem volt nálam elég zsé.
Az a 3880 pont egy kicsit kevesellem én is. TNT2M64-em 3Dmark2001SE-ben feltuningolva 2122 pontot dobott. Ennyivel lenne jobb az FX?
Üdv: Balu -
Vaze
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #38 üzenetére
ha megmondod hogy pontosan mit nezek de nagyon pontosan a kartyan akor jo mert van megegy dobozal:D
-
Vaze
őstag
bax....meg nagyon ugy tunik hogy tenleg 64 bites:(
na nemgaz ma viszemis vissza de mit hozak cserebe????:O
annyira keves kartyaja van a boltban az eladonak meg amik jobbak azok tobb pizbe kerulnek ehh... -
Vaze
őstag
UP UP UP
senkisem ert hozza???? -
Vaze
őstag
udv all egy kerdesem lenne...
megcsinaltam a 3DMark 2001 Se vel a tesztet es 4279-et kapot a kartya ez most jo vagy nem mert en nem egeszen ertek hozza... -
Keitaro
addikt
Hát először kérdezd meg a boltost. Ha ő azt mondja, hogy 128-as akkor a remény már megvan, hogy tényleg az.
Utána ha lehet nézd meg magát a kártyát. Tippre azt mondom, hogy a 64 bitesen nincs a chiptől jobbra vagy felette memória.
Nálatok ahogy elnéztem Sapphire volt, lehet felétek abból nincs is 64bites... -
Keitaro
addikt
Megnéztem az árlistákat és azt szűrtem le, hogy nálatok egy FX5200 100-150 local creditet kóstál. Na most a Starsparkon találtam egy Sapphire Radeon 9100-at 114-ért az nem egy rossz vétel és sokkal gyorsabb, vagy ott vannak a 9000Pro-k 110 környékén. Gondolom nem játszod halálra magad, így ha fontosabb a két ramdac, meg a biztos jó TV out akkor 9000Pro szerintem. (9100nál nagyon vigyázni kell, hogy ne 64bitest adjanak!)
-
Vaze
őstag
up
-
Vaze
őstag
[L]http://www.summitdirect.com/[/L]
ezeket erdemes nezni jobban demeg van egy ketto...
[L]http://starsparkcomputers.com/[/L]
[L]http://www.walmart.com/[L/] -
Vaze
őstag
[L]http://futureshop.com/marketing/_midnight_publish/splashpage.asp?test%5Fcookie=1[/L]
-
Vaze
őstag
a kartyat meg visszaviszem cserelni...
-
Vaze
őstag
okay fiuk csak egy kerdes...
jolesznek azok a cimek ahova en jarok vasarolni?:)
vagy csak arlista kell es nem honlapcim? -
Keitaro
addikt
Egész nap fent volt a topic, nem kellett uppolni :)
Csak írtam, hogy nem felejtettem el ^_^
Egyébként az ilyen árban az tényleg jó kérdés, plíz írd le nálatok milyen árak vannak -
Oneed
csendes tag
Kanadában vagy és még gondolkodsz a márkán?
egyértelműen ATI :)) -
ath
senior tag
nem csak neked volt ilyen v hasonló problémád,nekem pl nem akar 1általán semmit se +jeleníteni a film helyén a tv.bár minden mást látok.azt még nem írtad,h a géped auto felismeri-e a tv-t,v állítgatni kell?ha auto felismeri,akkor próbáld ki azt,h csak a tv van rádugva a kártyára,akkor az lesz az ''alapértelmezett monitor'',és miután bebootolt minden,a tv-t az alap ntsc-m-ről v mi az akármiről állítsd át pal-g-re vagy pal-b-re,a legtöbb tv ilyen.ha így se látsz semmit,v ha mindezt nem tod +csinálni,akkor gondolkozz kártyacserében.amúgy asszem a sima 4x-es ti4200 van ebben az árkategóriában.
-
-
Vaze
őstag
okay fiuk koszonom a valaszokat..
ara a dontesre jutottam hogy visszaviszem a karit...
de milyenre csereljem be?kb ugyan eben az arban kellene valami masik tudnatok ajanlani valamit? -
-
klepto
addikt
Sajnos neked nem tudok tanáccsal szolgálni, mert még egyetlen vga-mat nem kötöttem ki tv-re, és ezért gőzöm sincs, hogy mi lehet a baj a kártyáddal, vagy a beállításokkal. Sajnálom, de valaki biztos fog tudni segíteni. Azárt anyi ötletem van, hogy próbáld ki másik gépben, ha van rá lehetőséged, és ha ott is rossz a tv out, akkor vidd vissza gariba, mert lehet, hogy hibás a kártya.
-
Club
őstag
Az fx télleg gázos.
Azt nemtom hogy ennyire-e, de gázos.
Ollat nemdszabadott volna venni!
A tvout-al kapcsolatban van egy két tippem:
1:Kábel tuti jó hozzá?
2:Amikor átteszed tv-re automatikusan felismeri a tv-t, vagy manálisan állíod be?
Mivel az automatikus észlelésnél szoktak gondok lenni!
Probáld meg a tv-dhez beállítani pontosan!
Ennyi lett volna!
Remélem valami segít!
pííísssz -
Vaze
őstag
huu enmeg azthittem hogy nekemirsz Ilyeneket Klepto.... hehe
de azert nekemis irhattal volna valamit ;] -
klepto
addikt
A főoldalon a hírekben van szó a legutóbbi medhajtó driwerről, ami elég ütősnek sikeredett, és a Detonator utódja. Próbáld meg azt feltenni a detonator helyett, és számolj be az eredményről. Valszeg jobban fogg teljesíteni, de szvsz 3880 pöty kicsit kevés. Bár elég gyenge a hardvered, ez is közrejátszhat. Ez alapból az itteni vélemények szerint egy balúl sikerült kártya, de egy Gf4mx440-es szintet vinnie kell, és még egy picit jobb is annál. Szóval olyan 4500 körüli pont lenne a reális max egy erősebb hardverrel. Nekem egy Gf4mx440-es kártyám volt, a konfigom egy AMD 1,8+ proci, akkor még 256Mb ram és ezzel a 3Dmarkt pontom 3700 és 4300 között mozgott, attól függően, hogy milyen Detonátort használtam. Meglepő, de ennyire számi az is. Meg azt hiszem közben cseréltem alaplapot egy Sis-es ECS-ről, egy Via-s Acorpra, és az is dobott rajta. Szóval sok minden befojásolja.
-
Vaze
őstag
UP...
-
Vaze
őstag
Udv volna egy kis problemam....
nemreg vettem egy ilyen kartyat,de edig nem foglalkoztam a tv-outal mert hat sajna sokat melozom..
szal az a gaz hogy ha kiteszem tv-re akor a tv-en a kep szine kek es nem tom megoldani a problemat milehet a gaz? -
fLeSs
nagyúr
előbb olvass, nézz körül, aztán kérdezz.
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=253[/L] -
O_L_I
őstag
Sziasztok! Vettem ma egy Abit FX5200-est 128DDR-rel van egy Gigabyte i815 alaplapom benne egy 1.4 TUA 1.55-n nem 256SD ÉÉÉS 3Dmark 2001SE default 3880 :(( EZ ILEN SZ@R vagy csak én rontottam el valamit?
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest