Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Hát először kérdezd meg a boltost. Ha ő azt mondja, hogy 128-as akkor a remény már megvan, hogy tényleg az.
Utána ha lehet nézd meg magát a kártyát. Tippre azt mondom, hogy a 64 bitesen nincs a chiptől jobbra vagy felette memória.
Nálatok ahogy elnéztem Sapphire volt, lehet felétek abból nincs is 64bites... -
ath
senior tag
nem csak neked volt ilyen v hasonló problémád,nekem pl nem akar 1általán semmit se +jeleníteni a film helyén a tv.bár minden mást látok.azt még nem írtad,h a géped auto felismeri-e a tv-t,v állítgatni kell?ha auto felismeri,akkor próbáld ki azt,h csak a tv van rádugva a kártyára,akkor az lesz az ''alapértelmezett monitor'',és miután bebootolt minden,a tv-t az alap ntsc-m-ről v mi az akármiről állítsd át pal-g-re vagy pal-b-re,a legtöbb tv ilyen.ha így se látsz semmit,v ha mindezt nem tod +csinálni,akkor gondolkozz kártyacserében.amúgy asszem a sima 4x-es ti4200 van ebben az árkategóriában.
-
-
-
klepto
addikt
Sajnos neked nem tudok tanáccsal szolgálni, mert még egyetlen vga-mat nem kötöttem ki tv-re, és ezért gőzöm sincs, hogy mi lehet a baj a kártyáddal, vagy a beállításokkal. Sajnálom, de valaki biztos fog tudni segíteni. Azárt anyi ötletem van, hogy próbáld ki másik gépben, ha van rá lehetőséged, és ha ott is rossz a tv out, akkor vidd vissza gariba, mert lehet, hogy hibás a kártya.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest