Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
legyen akkor kéttonusú lambo/kawa zöld!

-
grunge
addikt
válasz
Maxxter
üzenetére
azaz 07es, uj dob, sportkuplung, stb..motorján kicserélt ezt-azt. de vett egy uj blokot, ami majd, idézem: "meg lesz csinálva"
találkozokra nemigen jár (még)
mecsek ralin már volt párszor a parkolos forgolodásnál!alapfeszem megy 8*400at, feljebb szorakozni kell a feszekkel, és ehhez egyelöre meg nem volt kedvem...majd tényleg nekifeszülök egyszer..
majd dobj képet a thermalr. hütöröl ha rajta lesz! -
Maxxter
senior tag
válasz
-royalflush-
üzenetére
Köszi
lambó murchielago zöld színje jobban bejön. -
Maxxter
senior tag
Ha jár lada talira biztosan találkozunk
. 2107-es ladája van? motorikusan gyári?9*400-on meg kell mennie, annyira nem lehet gáz a procid. Az én lapom is elment 400-ig, csak onnantól lett melege. Remélem holnap már megjön a HT-05-os NB hűtőm, majd azzal megnézem a végét.
-
-
Maxxter
senior tag
A Lada az enyém. De a haverod ne narancsra fújassa. Mikor ez készült akkor még narancsszínű autó alig volt, idén meg már ladából vagy 3-at láttam. Kell majd keresni valami olyan színt megint, ami jól néz ki

A lap szerintem menne tovább szerintem, talán megnézem még valamikor a héten.
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter
üzenetére
tömören: ejha!
enyit számitana a plusz nb hütés? akkor lehet majd ráapplikálok egy 4centis ventit (itt figyel a fiokban). a másik dolog meg az h alapon böööven kihajtja a karimat, szoval ez még várattat magára 
egyébként az a lada a te géped? egyik haverom is szépitgeti, metálnarancsra fujta

-
buherka
addikt
válasz
Maxxter
üzenetére
Az attól függ hogy mennyiért vennél 320-as GTS-t.
Nekem is volt 320-asom, szerettem nagyon
, még mindig szépen elfutnak a Game-k vele.
Persze Crysis-t már annyira nem karmolja. De Medium-ban simán viszi ezt is.Én inkább 9600GT javaslok. Ár érték arányban verhetetlen
Nem is melegszik, meg már elegemdő a gyári hűtés is. -
Maxxter
senior tag
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter
üzenetére
Hmmm
...látom belelendültél a tuningba.Jó kis procit fogtál ki...
Nálam is járt mostanában egy 6600-os, de lósz@rt sem tudott.Jó kis eredményeid vannak, de ahhoz hogy a 1950 pro-t kitekerje ahhoz nem kellenek ilyen magas órajelek.

Meg hát az a 80 fok sem egészséges...de te tudod

-
Maxxter
senior tag
16-os Abit biossal teszteltem a gépet, mert tegnap este még visszatöltöttem a modbios után. Nagy nehezen rájöttem, hogy mi volt a legnagyobb baja drágámnak. Gondoltam már korábban is, hogy nagyon meleg lehet a NB de mikor megfogtam, nem éreztem melegnek. Egy 8M-es Super Pi után megfogtam és majd leégett a kezem. Gyorsan előkotortam a 6cm-es ventit, ráraktam és szaladt is tovább a lapocska. Idáig jutottam el vele:
[link]
[link]Nem néztem tovább, mert elfogyott a Ninja és kint sincs elég hideg. Terhelve volt, hogy megütötte a 80 fokot ami sajnos nem kevés. Lehet, megnézem 14-es modbiossal is, hátha nem kell adnom a procinak ennyi feszt, akkor talán menne még tovább. Így már maximálisan meg vagyok vele elégedve.

-
Maxxter
senior tag
procival nekem semmi bajom. 407*9-en alapfeszen megy. Valahogy a lapom fogy el. 350-360-as FSB-ig nem kell a NB-nek +fesz, de onnantól úgy kívánja, mintha drog lenne. Az a modbios amit Buherka küldött sajnos semmit nem segített. 407-es FSB és vége van, mint a botnak. 408-on már örülök, ha vissza tudok lépni a biosba. Nem értem, pedig nagyon sok helyen olvastam, hogy 470-480-as FSB-t is tudtak ilyen lappal.
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
mondju az oladso nálma 5v-ra van kötbe ugyanilyen okbol

-
buherka
addikt
válasz
Maxxter
üzenetére
1.4-es modbios-t rakd fel, mert mi is ezt használjuk és nagyon bevállt.
Stabilabb FSB-ket tudtunk vele kicsikarni a lapból. Ez nem gyári, hanem egy módosított verzió, egy-két plussz beállítás is van benne.Kapcsold ki az EIST és a C1E funkciót a biosban, mert ez is gátolja a tuningot.
Bios ment ide: deak.dani@gmail.comJó tuningot

-
Maxxter
senior tag
Sziasztok
2 hete vettem meg a Fatality lapot és ma volt időm jobban belemélyedni a tuningba. 370-es FSB-nél már kellett adnom feszt gazdagon a lapnak és 407-nél 1,5V-tal megállt. Egy tizeddel sem tudott többet. A legújabb Abit biost frissítettem le. Ez másoknak is így van?
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
Hát nem egy DH canga az tuti

Még 97-ben fűzte a Joló (Matúz) nekem ezt a kereket ezzel a 71g-os Quando golycsapágyas aggyal. Már akkor 270 Ft volt db.-ja ennek a küllőnek.
Amúgy nem jó rá a 2mm-es normál küllőanya. 1.8-as kell abból is
persze az is Ritchey 110/db ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
Nekem elöl-hátul 3 keresztem van...
Hátul húzott DT van 2-röl 1.8-ra vékonyított. Elöl húzott Ritchey küllők 1.8-ról 1.5-re vékonyított
Ez CC-s canga...le sem tagadhatnám.
-
-royalflush-
tag
válasz
buherka
üzenetére
igen a három kereszt a legjobb,tartás és sulyszempontbol...én szeretek kereket fűzni..volt már párszázba részem,dolgoztam a Velvártba mag a HP műhelybe is
nekem a gt-n háromkereszt DT alpine küllőkkel
a Moser-en sugár elől DT küllő,hátul bal oldal sugár jobb oldal racsni felöl háromkereszt DT sviss 
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
A bringámat hasonlóan, mint te...csak én szerelem.
Régen én is füztem sok kereket, ha jól emlékszem 3 kersztre fűztem mindig.

Már nincs hozzá türelmem, hasonlóan a centírozáshoz. A váci bringaszervizes haverom csinálja...de nagyon profi, csak rábízom az ilyesmit

-
buherka
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
Én is a "csináld magad" híve vagyok...így legalább az ember tapasztalatot is szerez, mert ha gond van akkor legalább nem kell fűhöz-fához szaladgálnom segítségért

Persze a saját káromon nem szeretek tanulni

-
buherka
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
Végül is volt proci csere a lapban, de nem vettem meg a sráctól. Tehát maradt a régi procim.
Nagyon nem éri meg a felárat.
De hát ugye ki kellet szednem a lapot ehhez a művelethez és így vettem rá magamat a NB átkenésére.Igen ha átpasztázod saját magad a dolgokat, akkor lekedben is jobban megnyugszol.
Ha én veszek egy vidókarit, már az első napon lerobbantom róla a coolert.Soha nem bízok a gyári pasztában
, mert az esetek nagy részében nagyon xarra sikerül. -
-royalflush-
tag
jaja oldalra raktam ezt is,és nem pont rá fujja,szívora van állítva a vga magasságába...
mondjuk nekem az nb -n is van venti,a procin meg a tápon kivül 4 plusz venti azért megtette a pozitív hatását,2 ezek közül gyárilag halk mint állat,alacsony fordulat,,,a másik kettőt én szabájoztam le ,ugyhogy halk is ami nekem fontos tényező
-
buherka
addikt
Abitnál...
Pro, Ultra-> teljesítmény és minőség
Fatal1ty-> tuning, teljesítmény és minőség
Max, GT-> ennek a kettőnek az összességeAz abit így hirdeti a 3 kategóriát.
965 ös lapok jók FSB-ben mert ezzekkel az egekig lehet emelni.
de a mem. kezelésük nem a legjobb.
Nálunk ez fordítva van.Szerintem ott a Bios-nál is lehet valami hogy nem mutatja a 1.350-et alapban.
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
igen, az oldalso nagyon sokat számit! ha én leveszem az oldallapot, akkor a passziv akrim is tulmelegszik, pedig nem pont rá fujja a levegöt!
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
szivesen

néha szakmai témáról is diskurálni kell itt, nehogy zárják a topicot nekem

28-32 fok az teljesen jó...én is csak azért kentem át tegnap, mert kiszedtem a lapot procicsere miatt.
Meg persze a kiváncsiság is hajtott, hogy milyen lehet a gyári szutyok
Nagyon sokat számít egy venti, még akkor is ha nem közvetlenül rá fúj a bordára...lényeg hogy ne maradjon a házba a meleg levegő.
Tiger mostanában hanyagol minket...néha azért beköszön

-
-royalflush-
tag
válasz
buherka
üzenetére
na ez jo kis műtét
kössz a tanácsokat,jol jöhetnek majd..
amugy nemtudom mi történt a chipemmel de mostanába még annyira se melexik,mint eddig,28-31 fok körül van mindig.....enyit számítana az a venti amit most raktam be

Tiger kolegával amugy mi lehet?ezer év nem járt itt........
-
buherka
addikt
Hát igen...szopós egy meló az tuti.
De ugye semmi sem jön könnyen.
Azért ott van az a kis fehér szivacskeret a borda alján. Kb. 0.5mm vastag, ez egész jól megvédi még a lesarkazástól a chippet.
De a nagyobb erőhatásoknak nem hinném, hogy ellen tud állni.Szóval nagyon pancsernak kell lenni szerintem ahhoz hogy lesarkazd.
tiger-nek kéne ezt kiptóbálnia, mert neki melegszik nagyon a dolog.
-
buherka
addikt
Ha át akarjátok ti is pasztázni akkor a fekete kis szivacskorongokat le kell szedni a bordáról, mert annyira eltarja a laptól a magot, hogy nem érinkezik rendesen.
Ha jól megnézitek az első képet, akkor látjátok, hogy milyen vastag ez a kis szürke hővezető szivacsaka. Kb. olyan 1 mm vastag. Ha ez már nincs és ráteszed a bordát nem érintkeznek rendesen.
Tehát a kis fekete távtartó szivacsokat mindenfélekép le kell szedni (öntapadós).Tehát erre figyeljetek oda!
2.
Mivel már nincs meg ez a kis fekete távtartó így eléggé tud billegni a borda...tehát ha valaki béna akkor lesarkazza, mint a huzat.
Taktika a borda visszarakásakor:
Mielőtt visszaraknád a bordát jól kend be pasztával a mag tetejét.
Azt nem javaslom, hogy kézzel vissza próbáld nyomnia pöcköket, mert marha nehéz.
Én ezt úgy csináltam, hogy fogtam egy alkoholos filcet aminek lapos a teteje és finoman felülről kocogtatva visszapattintottam a pöcköt az egyik oldalon, majd a másik oldalon.
Amikor az egyik oldal van csak bepattintva akkor kicsit megbillen a borda, mert a rugó az egyik oldalra lehúzza.
Majd mehet a másik oldal is, a finom kocoktatásos módszerrel.
Lényeg az, hogy addig kocogtasd a pöcköt, míg be nem battan...tovább ne, mert rábaszol a bordára és ki tudja mi történik alatta.
Maga a rugó elnyeli a finom ütéseket, de csak addig míg képes összenyomódni.Én egy kis rúdlámpával kocogtattam...ez volt kéznél

Ja és az alátét!!!
Ha leteszed egy sima felületre a lapot akkor nem fogod tudni visszaütni a pöcköket a helyükre, mivel beleütközik a felületbe.
Erre én egy fülpiszkálós dobozka(négyszög alakú), tetejét használtam...persze megfordítva.
Ezt berakod a lap alá és lesz akkora távolság az asztal és a lap között, hogy kényelmesen be tudjon pattani a kis pöcök.Jó munkát mindenkinek

-
buherka
addikt
Na szóval...
A valós képek a tegnapi szereléskor (by K800i):

-
buherka
addikt
Ezt tök furcsáltam, hogy az én lapom 1.35V-ól indította a 6600-ost.
Szóval felejtős volt az a 1.24V.
Az Intel weboldalán is 1.35V-ot ír a B2-es -re, de az Ő lapja 1.232V-ról indította.
Vagy csak a CPU-Z mért nála félre. Végül is a CPU-Z is a Winbond alaplapi érzékelőből veszi a jelet.Lényeg hogy az én lapom 100% hogy jól felismerte szerintem, mert teljesen megegyezett a gyári értékekkel.
Hát ja +14K-ért vettem volna 2Mb cache-t. Amennyit én tömörítgetek erre aztán baromi nagy szükségem nem lesz.
Bizony számított, hogy újrakentem a NB-et. Mert jó pár fokot esett
Jó kis MX-2-es paszta rajta figyel
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
hát azt elhiszem
mérete 1.5, és 85psi-n használom!
megy mint a golyo, de az uthibákat észre is veszem...félelemetes h emnnyire sz@rok ezek az országutak..egy "tél" alatt rengeteget romlanak. -
grunge
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
csáo! jo is az, én is tekerek erre-arra
felhuztam ezeket a Detoator gumikat és eszméletlen mennyivel sebesebb a canga töle
-
grunge
addikt
válasz
buherka
üzenetére
hát igen quadGT
végülis beigazolodott h b2-nek picit több fesz kell. orthos 1es prioval?ehh
sztem is elég a 3ghz, pláne h még van tartalék a providban! az 1.35ös fesz amivel megvan a 8*400 tényleg jo érték!
akor ebben az esetben a plusz 14k-ért max 2mega cahe-el kaptál volna csak többet..
28fok NB-re?
akkor megéri!
-
buherka
addikt
válasz
-royalflush-
üzenetére
Szeva pajti...nekem is ideje volna cangáznom már egy kicsit.
Főleg, hogy szerváltam egy vatta új PD-540-es SPD pedált. Be káne már "törnöm"
a kicsikét.Tegnap este átpasztáztam a NB-et...nem is megy fel 28 fok fölé
.Csináltam róla képeket, hogy micsoda xar a gyári paszta-tapasz...készz szégyen.
Egy Fatal1ty minőségtől nem ezt várnám el
.Délután rakok fel képeket a műveletről...
Most kicsit lefekszem, mert este melóztam és érzem a kóma hatását.
-
-royalflush-
tag
üdv tesókáim
nem volt időm forumozni az elmult napokba,orba szájba bringáztam a hegyekbe
de mostmár offolok ezerrel újra
-
buherka
addikt
Neki egy Abit Quad GT-je volt 965.ö chipsettel

Végülis bebootolt a win alap feszen 8X400-on, de 9-es prio.val az orthos már 5 percen belül hibát dobott nekem
.Amit linkelt a srác képet 1-es prio-val volt...hát nem mindegy
.Mondjuk most 1.24V-on (alap) vígan szaladgál az enyém 8X375-ön 3Ghz-en. Elég lesz ez.

Meg én is kicsit sokaltam azt a 14K+t...meg hát se gari se semmi

-
grunge
addikt
válasz
buherka
üzenetére
na most szabadultam
hát akor a hirdetése sem volt valami pontos vagy csak ebben a lapban nem ugy viselkedik...ha alapon ment volna annyit akkor jo vétel lehetett volna...nem egyszerü az ilyet kifogni...
1,35ön a 8*400 eléggé jo, igy sztem jol döntöttél h megtartottad a procid!
Hát igen, 8200ast majd egszer!
-
Fecóóóó
tag
UP..
-
buherka
addikt
Nem jött össze a proci biznisz
Szegény srácot itt szivattam 2 órán keresztül.
1.35v-ról indult a proci. Nem vitte alapon a 8X400-at sajnos, csak 1.4 V-on.

Az enyém viszi a 8X400-at 1.35V-on röhögve.
Szóval maradok a jól bevállt E4400-esnél.Neked volt igazad...hallgatnom kellett volna rád
Majd egy E8200-es valamikor.
-
buherka
addikt
Pang a topic... skacok

-
Cobrusz
senior tag
szerbusztok
bitang a haz
nagyon teccik
nekem mar itt van 4honapja a fekete kocsifestek
spray
csak lustva vok kivenni a hazbol a cuccokat
majd ha meglesz a ram meg a proci akkor kiveszem es megnezzuk milyen lesz
de nagyon bitangul nezz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
milyen erös az az opel moci?
huu hát hátulrol egész más a kép! nagyon odavág a "kicsike"! szereti riszálni is azt a popot?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lambó murchielago zöld színje jobban bejön.

)
) boltban meg 44k körül vesztegetik. Inkább vennék GT-t csak a pénz az biza nagy úr.
, még mindig szépen elfutnak a Game-k vele.
az durva....
, mert az esetek nagy részében nagyon xarra sikerül.
.