Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
ház+ventik 50w
Muhaha! Tehát ezek szerint a házon lévő néhány LED en és azon az 1-2-3 ventilátoron keresztül megy több, mint 4 amper...
De az alaplapi 100 watt sem kutya... (tudom, belevetted a memóriákat is, de akkor se semmi).
Az ilyen számolgatós programoknak több kára van, mint haszna (mert elhiszed azt a hülyeséget, amit kiszámolnak neked), szét kellene nézned egy kicsit a tápos témák között.
Ezt a konfigot, amihez Te 500W-os tápot ajánlottál egy 300W-os FSP vagy Delta röhögve elvinné... -
laci666
senior tag
Hello
Bocs hogy csak most irok.
A konfigom is pont ez csak 3600+-al ja meg fele rammal.
Véleményem:
Elsőnek szivtam rendesen mig necsináltam biosfrrisitést azota pöpec minden.(régi biossal állandoan cmosozni kellet majd minden indulásnál, tuning ment vele csak nem volt stabil a lap)
Csak annyi negativum van az uj biossal, hogy a ramnak nemlehet 2.3v-nál több feszt adni ami szerintem tuningnál jó jöne ha lehetne többet adni. mert igy a ramok megálnak 960Mhz-nél 4-4-4-12-1T.Megy ezret is csak azon már nem stabil.
De csak ajánlani tudom. Király a deszka.
A cumod meg hasítani fog ezerrel.3Dmar05-ban olyan 11000 pöty 2600Mhz-es procival alap vga-val kb. -
nándika
aktív tag
NA hello!
Én is ati párti votam addig a pillanatig amig meg nem tértem!
Nem, egyszerüen ati jobb volt de most ez a 8800gts-em gyaláz. és kész
Ha most szeretnél vásárolni akkor várj vele mert jön a dx10 és nagyon olcsok lesznek
2 hónap és rendeződnek a dolgok! Jönnek az új geforcok meg állitolag ati is csinált valmit!
Nézzd az én kártyám értéke majdem 20kval csőkket3hét alatt!
Ha emlékezetem nem csal az asus mindig drágább de 90k az nagyon sok már sokkal olcsobban is lehet kapni! -
nándika
aktív tag
Parázznod teljesen felesleges jó ki géped lesz
Hú.. most fejből irom azt hiszem terhelés alatt is 34-36fok kb ,most hogy nekem megvan huzzva a dolog igy déii híd 36°c északi az meg 41°c!
Az alaplapi tűzfal akad a driverekkel ezért iram hogy ne ragd fel
''Videokari instabilitás'' ez egy péda vot, ugyhogy ne ragd fel
Elég jó kis házat vettél nem hiszem hogy melegedéssel lenne gondod, nekem méretre kicsit nagyobb a házam, kevesebb a venti de a hőmérsékletaz ok
Ui: bios ban le tudod szabályozni az chipset hütés mert nagyon hangos!
Ja és C'n'Q mindenkép kapcsold majd be,amd opimizert is dobd fel
most ennyimegyek reggelizni
-
nándika
aktív tag
Laci666 nagyon vizsgaidőszak alatt van igy sajna nem sokat van gép közelben!
Ahogy észrevettem még nekem van ilyen gépem
Hát mit mondhatnékNagyon jó deszka
Kezdeti nehézségek ellenére nagyon megszeretem. Ha elfogatsz egy tanácsot az alaplapi tűzfalat semmi kép ne ragd fel
nagyon sok bosszúságtól megkíméled magad
Ha bármi van tunning ,beállitások, én mindig itt vagyok legalább végre lesz valaki
meg osztjuk a problémákat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest