- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nándika
aktív tag
Á hello azt hittem ezt a topikot senki nem látogatja!
De beszoktam nézegetni csak probáltam feléleszteni ezt is mert nincs a fatai1ty megnevezés an9/kn9 topikon
Csumpy:én is fogok rendelni mert korrekt kis cucc kb 4k az ára
Nem értem mit nem támogat? A link pont arról szól hogy kingmax 800 memokkal tesztelik
[Szerkesztve] -
laci666
senior tag
Lassan csordogál
.Az eggyik szemem sír a másik nevet.
Akkor kezdem a jó dolgokkal:
A lap igy élőbe szebb mint a képeken baromira jó nézki a hűtés és mellesleg jó mükszik is.Teli van a lap leddel a hátulján van 6 piros led ami valami ritmus szerint villog ha be van kapcsolva a gép (nekem plexi házam van és abba nagyon szépen nézki,föleg este.) A lap elején is jutott led böl böven van zöld+vőrős.egyszoval csili vili a lap.Van még a lapon egy kis kijelzö ami kodokat ír ki a könyvébe levan irva minden kod jelentése ha esetleg valami gond lenne.Majd csinnálok a lapról képet csak most itthon vagyok a gép meg az albiba van.
Semmi probléma nem volt a gép össze rakásával ment minden rendesen és pöcre beindult a gépsas.A Bios háttere full piros az elején zavart,de meg lehet szokni és akki tuningol az sokat fogja nézni.
Na szoval elértünk a tuninghozura volt hogy alapbol a 800-as Geil ramjaimat 667 járatja habár fel lehet rakni 800-ra de akkor 2.1voltot ke adni a ramnak mert különben nem jön be semmi.Tömören annyit hogy a X2 3600+procit max 2800Mz tudtam kihajtani 280FSB-vel és itt a gyenge lááncszem az fsb nem tudom növelni,de erről írok majd bővebben.
-
antikomcsi
veterán
Ha már felmerül ilyen kérdés, akkor abban már benne van a válasz is.
Kétség kívűl jobban koncentrálódna az a kevés tapasztalat ami már rendelkezésünkre áll. Feltéve, ha egy büszke nforce 590 tulaj hajlandó olyan topikba írni, ahol holmi nforce4-ek is előfordukhatnak.
Ki tudja, valaha lesz e annyi an9 fatál tulaj aki életben tartaná a topikot szakmailag is?
Lassan 2 éve van an8 fatál, de még mindíg nagyon kevesen vagyunk ezzel a lappal a fórumon, és gyanítom, nem is leszünk többen. -
antikomcsi
veterán
Vagy csordogálhatna valaki akinek van már egyáltalán!
Igazán takaros kis vasnak tartom, kár, hogy ki fog maradni az életemből, egy ilyen lap újkénti megvásárlása.
Jól elvagyok én a kis AN8 Fatal1tyvel. Na nem azt mondom, hogy soha sem lesz, de inkább majd akkor amikor olyan kis harmadik konfig lesz az AM2, akkor majd nevezek egyre én is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Milyen routert?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rövid videón a Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest