- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinakos
csendes tag
Na köszi előlre is...
Tünetek annyi hogy egyszercsak kikapcs!!! Minden előjel nélkül, ha alapon van használva 200*11-en akkor van amikor órákig meg van amikor pár perc után.
Ugyanez a helyzet ha 250/9-et tolok neki, persze 4x HT szorzó mellett. Ugye így ezt tudta anélkül hogy a feszekhez hozzá kellett volna nyulnom.
Amint magasabb órajelre tolom, ez megváltozik és a percekből másodpercek lesznek, de csakis a windows felállása után... Egyszerűen kikapcsol a gép. A másik érdekesség, hogy van amikor a hibakijelző leden a 99-es van amire sajnos nem tudtam rájönni micsoda, és van amikor ilyen esetben a gépet visszakapcsolni sem tudom, csakha lenyomom a tápot teljesen!
Szóval a tápot megnézem holnap, hozok haza nagyobbat aztán kiderül, bár én kétlem hogy ez lenne a baja hiszen simán vitte a D805-ömet még erősebb kártyával is (GX2-t is teszteltem huzott procival, ami aztán ugye nem 90W körül evett 1.6V-on)
(Ugyanígy hozok hozzá corsair ramot is... Az tuti van a boltban ahol dolgozom... Hála nekik)
XP-m természetesen SP2-es és a raid disk természetesen megvolt hozzá, anélkül nem is menne... Ez már alap, azért van ennyi közöm hozzá.
A furcsa az, hogy ha mindent alapon hagyok a bios-ban értem ez alatt, a proci beállítást a ramokat mindent, még akkor is eljátsza ezt a gép. Még érdekesebb hogy pl. az Orthos közel 3órán át ment alapon rajta, majd 10perc filmnézés után kikapcsolt. Na ezt már nem tudom hova tenni....
Windows install alatt sincs sose semmi gond vele... Én leginkább a raidre gyanakodnék, bár nem hiszem hogy ekkora hiba lenne benne, hogy raid-el használhatatlan.
A másik hogy a bios frissítés is természetesen megvolt, az sem változtatott semmin...ű
Sajnos én is csak arra tudok gondolni, hogy vagy a táp vagy a ram nem tetszik neki, vagy hogy teljesen rossz a lap!!!
Egyenlőre ennyit tudok, ha valami egyéb ötlet van szívesen fogadom... -
Vigneau
félisten
Kis rózsaszín figura, mi...?
Az erőviszonyok így alakulnak: X1950PRO < X1900XT < X1950XT. Itt a topikja is az utóbbi két VGA-nak: [link].
A mag és a RAM frekvenciájában van különbség az X1950XT javára.
Elvileg a 256MB-s verzió bőven elég. A Sapphire, HiS terméke igen korrekt, de a hűtés lecserélése javallott. Én pl. egy Zalman VF900-Cu-t raktam fel rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest