- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Nos ugytünik nincs gond a lappal, úgyhogy ZÁRHATÓ
-
A lap ELKELT!
Köszönöm mindenkinek az érdeklödést, valamint a segítséget is!
A topicot pár napig még nyitva hagyom, hogy az új tulaj tudjon ide írni esetleges problémák esetén. -
Ősember
őstag
up
-
Továbbra is eladó a lap
-
Ősember
őstag
fel
-
Szia.
Nos asus a8n sli premium lesz helyette. Jobban kezeli a raid-et mint az at8 és ez nekem fontos. A memoriákra se annyira allergiás, ugyhogy sztem jol fogok járni... Remélem
Egyébként én hétvégén mindig Kecskeméten vagyok, de azon kivül hétköznap BP IX. ker.
Láttam hogy felvettél msn-en, csak most értem haza aztán csak most tudtam elfogadni a kérést Majd akkor megbeszéljük a részleteket.
üdv -
Ősember
őstag
hol lehetne átvenni? helyileg hol vagy?
-
nRu3
addikt
még nem kelt ell
up
-
g@bo
nagyúr
nekem ilyen van asusban, hálistennek semmi gondja, a ramokkal se.
nem melegszenek igazán a hidak, nem értem minek kéne piszkálni... -
Ősember
őstag
nem mintha nem hinnék neked! nehogy hitetlen embernek képzelj, cak nem azért fizettem ki a vizhütést, hogy nézzen a langyos passziv bordákra
tehát az is rendes szabvány NB hütö... ha igy állunk, akkor nem hinném hogy gond lenne vele!
még kérnék pár napot! nem vásárolnék addig, amig tutira nem jön meg a procim. már egyszer benyaltam egy olyan procival, ami ''majd jön''.... aztán adhattam el mindent
remélem ezt megérted! ha lapot veszek, akkor ilyen kaliberüt!
-
Az NB-röl azért problémás leszedni a hütést, mert az onnan elvezetö pipe a FET-eken lévö bordára vezeti a hőt, tehát szerintem kicsit macerás leoperálni, de nem elképzelhetlen. Hamarosan lesz adat a lyukak távolságáról. Egyébként ez az ati chipset szinte abszolut nem melegszik, szoval szerintem felesleges rá vízhűtés, de persze ahogy akarod
. Hamarosan lesznek akkor adatok.
-
Ősember
őstag
ugye a fentebb lévö pci-e slotba kell tenni a videokarit és nem az alsoba!? az asus egyik lapjánál bizony ez a helyzet. ha leszedem az nb-t, akkor a fenti akármilyen hütöblokkot is le kell szednem, vagy azok müködnek külön külön is? nem látok rá sok esélyt, mert ugye heatpipe-al van összefogatva. ez azért lenne érdekes, mert vizzel hajtanám és ha az nb-t nem tudom leszedni, akkor azt rossz néven veszem
van ugyan egy vizblokkom fölöslegben, de nem tudom az mennyire lenne franko oda.... lemérnéd nekem, hogy mennyi a lefogato lyukak közötti távolság a fenti passziv blokkocskánál? ezzel sokkal elörébb lennénk!
-
Ősember
őstag
szevasz
mennyi feszt tud a ramoknak max. leadni? -
nRu3
addikt
free up
-
nRu3
addikt
fel
-
tibikbk
aktív tag
itt egy ingyen UP!
Nekem is ilyen volt!
[Szerkesztve] -
Kingmax Superram 2 db 400as 512mb-os modul. Elöször azthittem hogy menni fog rendesen, nem is volt vele gond, csak aztán egyszer bf2 alatt megfagyott, utána meg egyszer szimplán win alatt is netezés közben. Most felraktam rá az uj tictac bios-t. Ezzel most stabil, fagyás se volt, csak ezzel a rammal egyszerüen a tuning se megy(még visszaosztva se), ugyhogy tovább kell lépnem.
-
Mivel sajnos nem szereti a ramjaimat, így eladnám Abit AT8-as lapomat. [link]
Elvileg kiváló tuninglap, nekem sajnos nem sikerült ezt a részét kipróbálni. Passziv, heatpipe-os hütés van rajta, a chipset alig melegszik. Sajnos bizonyos ramokat nem szeret valamiért, ezt a problémát nagyrészt orvosolták az ujabb bios-al, valamint várhatóak a bios frissítések. Garancia 11 hónap van rá a rufusz-nál. ÁR: 22.000 FT
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Honda topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest