- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Latzee
csendes tag
Jogos a kerdes... :) :) :)
Augy letoltottem a 2.81-et... de ennel is megvan ez a hiba.
Van egy status fulecske a bealliasoknal,es ott nagyon jol nyomon lehet kovetni azt,hogy ''hagyja'' hogy kiuruljon a buffer.
Egyszeruen erthetetlen szamomra ez a hiba (mar ha a winamp hibaja)!!!!!!
Esetleg van meg a winampon es a medijaprejeren kivul valami mas lejatszo (vidohoz...) amivel lehet radiot hallgatni?? -
Latzee
csendes tag
Probaltam a medijaprejert is,de ott (mint ahogy viktor77 is irta)csak 64kBps ba szol,nehogy ugy kelljen hallgatnom ilyen savszelesseg mellett...
Amugy en is tamogatom viktor77-et D I G I T A L L Y I I M P O R T E D THE BEST!!!!!! :) -
Latzee
csendes tag
Szoktam mellesleg radiot is hallgatni,ha mar megunom hogy allandoan akadozik...Ennel ritkan akadozik.
Probaltam a shoutcaston masik szervert nezni (leginkabb csak a eurodance-et hallgatom a digitally importiden),de szinte mindegyiknel elojon ez a problema.
Erdekes modon,nagyon ritkan van hogy 2-3 oran at elmegy zokkenomentesen.
Szerintem nincs olyan gond hogy reconnectelnie kellene,mert mint irtam mikor megakad (kiirja hogy bufferel,csak b@szott lassan),es akkor ranyomok ismetelten a play-re,egybol feltolti a buffert (akkor mar max szavszelesseget hasznalva) es 1-2s-en belul mar szol is a muzsika...
Tudtommal a legujabb van winampbol (marmint a 2.xx verziobol (2.91))
A 3.xx az nagyon nemgyerebe,mert pfatlanul mindent o akarna csinalni (gondolok itt a filetype-okra),a playlistrol pedig turtoztetnem kell magam,hogy szepen irjam le mennyire gagyi,fos...
Nekem most 384/64 adsl van.... -
Latzee
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy csak nalam csinalja-e a winamp azt,hogy ha netradiot hallgatok (pl. digitally imported-et) akkor allandoan megakad a zene...
ADSL-em van,meg mielott mindenki a savszelesseg hianyat hozna ki a hiba okanak.
Mikor elinditom,addig el sem indul a zene amig fel nem tolti a buffert teljesen (1-2 s).Ez eddig ok.Mikor elkezdi a lejatszast,utana mar csak utantolti a buffert,ezt latom a DU meteren (DU meter kiraly!!),meg ez is ok.
Viszont mikor mar megy a lejatszas,akkor egy ido utan (kb 15-20s),akkor megall es elkezd megint bufferelni,de nem ugy mint amikor elinditom a lejatszast,hanem hihhhetetlen lajhar modon.... (7-12 kB/s).
Ha ujrainditom a lejatszast,akkor megint mint a raketa (1-2 s,50-52 kB/s) hipp-hopp es megint feltoltotte a buffert.Azutan megint 15-20s es megakad...
Iszonyatosan duhito,mikor jon jobbnal-jobb zene es megall a buffer miatt,pedig ''lazan'' kene mennie,mert savszelesseg az van (ja,es kozben persze nem nezek 3-4 webkamerat...).
Probaltan beallitani nagyobb kezdobuffert,de az sem jelentett megoldast hosszutavon (marmint hogy folyamatosan meg tudjak hallgatni 2-3 szamot,megszakitas nelkul).
Valaki segitsen!!!
Elore is koszonom!
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest