- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Atyus
tag
válasz
burgatshow #21 üzenetére
A gyengébbek kedvéért :
- Winamp elindít
- Alt - T (Mini Browser)
- Free Internet Radio linkre kattint
- D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - felirat mellett balra látható Tune in 128-ra való kattintás
Ha a következő üzenetet látod, akkor tulterhelt az adó.. :
''Too many requests. Try again tomorrow.'' -
burgatshow
veterán
Lehet hogy nagyon nagy mákos vagyok de nekem megy!
Winamp: 2.79
Net: ADSL 384kbit/s -
Warlock_42
senior tag
Na bocs a hülye kérdésért, de més sose hallgattam ilyesmit.
Látom queenamp kell hozzá ;]
Hogyan lehet beszedni vele valami jó kis rock/metal adót ? -
Viktor77
titán
válasz
burgatshow #21 üzenetére
WWW.DI.FM
-
burgatshow
veterán
Hol van ez a radio cím kéne!
-
Atyus
tag
UPC hálózaton lógok, s azt vettem észre, hogy bizonyos számoknál a Digitally Imported-nél akadozik, de más számnál meg nem.
A honlapukon írták, hogy a közeljövőben sávszélesség bővítés várható.
Ebből következőleg ha túl sokan akarnak lejátszani egy-egy számot, akkor az ottani szerver késleltetéssel tudja csak kiszolgálni, tehát akadozik.. -
gubokrisztian
csendes tag
Windows XP felhasználói szoftver eladó.
Bontatlan csomagolásban.
Akinek felkeltettem az érdeklődését az kérem írjon vagy hívjon.
70-2354381
vagy e-mail -
PrinczA
őstag
nem lehet, hogy kozben toltesz le, es az ''fogja a savszelesseget''?
nekem akkor jon elo, igaz xmms-el. -
Latzee
csendes tag
Jogos a kerdes... :) :) :)
Augy letoltottem a 2.81-et... de ennel is megvan ez a hiba.
Van egy status fulecske a bealliasoknal,es ott nagyon jol nyomon lehet kovetni azt,hogy ''hagyja'' hogy kiuruljon a buffer.
Egyszeruen erthetetlen szamomra ez a hiba (mar ha a winamp hibaja)!!!!!!
Esetleg van meg a winampon es a medijaprejeren kivul valami mas lejatszo (vidohoz...) amivel lehet radiot hallgatni?? -
AND1
őstag
WinAmp 2.81 full...legjobb, gyors, sallang mentes :)
-
Bash
őstag
Szerintem váltsatok szolgáltatót!
Nálam 64 Kbps Dolby AAC CD-minőségű netrádió van, és soha nem akadozik.
:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C -
Latzee
csendes tag
Probaltam a medijaprejert is,de ott (mint ahogy viktor77 is irta)csak 64kBps ba szol,nehogy ugy kelljen hallgatnom ilyen savszelesseg mellett...
Amugy en is tamogatom viktor77-et D I G I T A L L Y I I M P O R T E D THE BEST!!!!!! :) -
Latzee
csendes tag
Szoktam mellesleg radiot is hallgatni,ha mar megunom hogy allandoan akadozik...Ennel ritkan akadozik.
Probaltam a shoutcaston masik szervert nezni (leginkabb csak a eurodance-et hallgatom a digitally importiden),de szinte mindegyiknel elojon ez a problema.
Erdekes modon,nagyon ritkan van hogy 2-3 oran at elmegy zokkenomentesen.
Szerintem nincs olyan gond hogy reconnectelnie kellene,mert mint irtam mikor megakad (kiirja hogy bufferel,csak b@szott lassan),es akkor ranyomok ismetelten a play-re,egybol feltolti a buffert (akkor mar max szavszelesseget hasznalva) es 1-2s-en belul mar szol is a muzsika...
Tudtommal a legujabb van winampbol (marmint a 2.xx verziobol (2.91))
A 3.xx az nagyon nemgyerebe,mert pfatlanul mindent o akarna csinalni (gondolok itt a filetype-okra),a playlistrol pedig turtoztetnem kell magam,hogy szepen irjam le mennyire gagyi,fos...
Nekem most 384/64 adsl van.... -
Viktor77
titán
-
sequator
senior tag
hmm, bár én nem nagyon hallgatok Netrádiót, de én is szávszélessség gyanúval élnék, de ADSLnél ez kevéssé valószínű
sztem a netrádió szerverével szakadozgat a kapcsolat és mindig reconnectel és újratölti a buffert, csak csak egyszerűan nincs BURN-Proof a winampban:))
hanyas winamp? próbáltad más verziójú winamppal, más rádióállomással??
Sautia -
Latzee
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy csak nalam csinalja-e a winamp azt,hogy ha netradiot hallgatok (pl. digitally imported-et) akkor allandoan megakad a zene...
ADSL-em van,meg mielott mindenki a savszelesseg hianyat hozna ki a hiba okanak.
Mikor elinditom,addig el sem indul a zene amig fel nem tolti a buffert teljesen (1-2 s).Ez eddig ok.Mikor elkezdi a lejatszast,utana mar csak utantolti a buffert,ezt latom a DU meteren (DU meter kiraly!!),meg ez is ok.
Viszont mikor mar megy a lejatszas,akkor egy ido utan (kb 15-20s),akkor megall es elkezd megint bufferelni,de nem ugy mint amikor elinditom a lejatszast,hanem hihhhetetlen lajhar modon.... (7-12 kB/s).
Ha ujrainditom a lejatszast,akkor megint mint a raketa (1-2 s,50-52 kB/s) hipp-hopp es megint feltoltotte a buffert.Azutan megint 15-20s es megakad...
Iszonyatosan duhito,mikor jon jobbnal-jobb zene es megall a buffer miatt,pedig ''lazan'' kene mennie,mert savszelesseg az van (ja,es kozben persze nem nezek 3-4 webkamerat...).
Probaltan beallitani nagyobb kezdobuffert,de az sem jelentett megoldast hosszutavon (marmint hogy folyamatosan meg tudjak hallgatni 2-3 szamot,megszakitas nelkul).
Valaki segitsen!!!
Elore is koszonom!
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest