- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinu
tag
Nekem van egy Markusom, amit vagy 4-5 éve vettem , akkor 40 ezerért..
Ha lenne ennyiért újra megvenném, nem szarakodnék 150.000-es "gamer" székekkel
Sajnos ma már nem annyira jó vétel.
Pár év használat után ami zavaró benne, hogy egyáltalán nem lehet állítani a karfát, ezért a jelenlegi asztalom szétszedte a gumit a karfán. Valamint az én darabom viszonylag hamar elkezdett nyikorogni és kattogni ha hátradőltem.
Valami a döntő mechanikával van, nem tudtam csavarok meghúzásával javítani rajta. Én megszoktam, de már nem egyedül élek, ezért jó lenne, ha a környezetemet nem zavarná. És ezért cserélném a mostanit.Egyébként a mesh és az ülő rész, minden egyéb teljesen hibátlan azóta is.
Nálam a műbőr csak végső lehetőség és úgy látom sajnos még annyi deréktámasz sincs, mint a markuson
-
Lala6
őstag
# IKEA MATCHSPEL
Annyi frissítést tennék még hozzá, hogy összeraktam a széket és a karfa is tökéltes. A bemutató darabon ki volt már kopva, az új szépen fokozatosan csúsztatható előre-hátra.
Nagyon jó a minősége, össze sem lehet hasonlítani korábbi székemmel, van benne anyag rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest