- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Feleségem munkahelyén voltak nagyon kényelmes full hálós székek, akartam is venni egyet, közözték, hogy 230k...10 éve. Nem vettem.
Szövetet meg azért nem veszek, mert ha beleízzadok, akkor azt nehéz lesz kiszedni. Szóval marad a bőr, az ak racing kb 5 évig bírta, most ez a hibrid bőr ízé van, szerintem 5 évet ez is ki fog húzni, utána meg minden nap ajándék.
-
Reinu
tag
Hello,
Én egy Arenaracer supreme-et vettem nem rég , ami nekem szimpatikusabb volt az Arrozzinál.
Sajnos a szinte felár miatt sejtettem, hogy lesznek olyan kompromisszumok egy Secretlabhez képest, amiket te is említettél. A szövet nekem is műszálasnak tűnik, a deréktámasz viszont hasznalható, mert állítható a "dudor" nagysága, a magassága viszont sajnos nem. Legalább nem a párnás, hanem beépített megoldás.
Ami engem érdekelne, hogy egy secret lab székben is van-e holtjátek, ha lezárod a billegés/hintázás lehetőségét, mert ebben van egy kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest