- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
Igen van egy kis holtjáték a secretlabnál is, ez úgy tűnik minden gamer széknél ilyen.
Ami nekem újdonság volt, de lehet ezt tudta az arozzi is, csak sosem próbáltam, hogy hintázás közben is le lehet zárni hátradöntött állapotban.abridabri: Sajnos tényleg azt lehet mondani most már, hogy 100k alatt nem igazán van normális. Amíg egy ajánlott Spinelly kb 110k körül volt 1 éve és múlthónapban 130k volt, most pedig 160k...
A másik dolog pedig, hogy a hálót nem lehet szétülni egy tévhit, egy herman miller-nél esetleg igaz is. Olvastam nem 1-2 beszámolót ahol 1-2 év után az ülő részen a háló elkezd nyúlni még egy 600+ eurós Secretlab NeueChairnél is...ezért nem is gondolkodtam többet hálós ülőrészes székekben.
Egy Ikea Markus-t tudnék nyugodt szívvel megvenni 100k alatt jelenleg, de nem próbáltam, csak vélemények alapján mondom ezt.
-
SybenX
őstag
Igen gyártótól (secretlab.eu) rendeltem, 5 munkanap alatt megérkezett. 550 euró volt 1 hónapja, 220k-ra jött ki kb, de most akció van ahogy látom 500 euró a szövet regular méret.
Gondolkodtam egyébként irodai székekben is, a Yaasa,Autonomous ErgoChair, Spinelly amik árban hasonlóak most már, mivel nagyon felment az áruk forintban ezeknek is, de egyelőre jobban bejön a gamer szék stílus.
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Ha már szóba jött az arozzi és secretlab összehasonlítás, akkor elmondanám az én tapasztalatomat is az Arozzival és azon belül is a Primo-val.
Tavaly nyáron éppen akcióban volt pár napig az Arozzi Primo Woven szürke szövet verzió 85k-ért, nem nagyon néztem utána, hogy ajánlott vagy nem, mert gondoltam ebben a kategóriában mi baj lehet és a márkát is ismertem ezért megvettem.
Előtte is egy olcsó arozzi enzo-t használtam 4 évig, ami semmilyen tekintetben nem volt egy jó szék, 1 év után szétfoszlott, a recsegésére a szomszéd is felkelt, de kényelmes volt, legalábbis ezt gondoltam.A Primo nagy előrelépés volt az enzohoz képest, tök jónak tűnt pár hónapig, úgy éreztem megérte az akció árát, bár első nap után már recsegett, amit azért nem vártam, de megszoktam az előző után. Aztán 1 év napi 8-10 óra használat után a támla szép lassan teljesen elgörbült:
[kép] [kép] [kép]
A végén már nem tudtam benne ülni, kénytelen voltam a garanciához nyúlni, és az oaziscomputer ahonnan vettem volt olyan rendes, hogy vissza adta a teljes árát azonnal, még vissza sem kellett küldenem, én magam dobhattam ki. (2 db x-et kellett vágnom a székbe és bizonyítékként elküldenem nekik egy képet, hogy ezáltal nem kerül újra eladásra).
Ez valószínűleg gyári hiba volt, nem a 75kg súlyom tette ezt remélem.Csalódtam az Arozziban és mérgemben megvettem egy secretlab titan evo 2022-t, ha már ennyi jót olvastam róla itt is.
Már a kicsomagálás és az összerakás is egy élmény volt, a primo-nál 2 óra szenvedés volt ez is, ennél 10 perc. Minden tekintetben akkora ég és föld a secretlab és az arozzi, hogy szavakban nem tudom leírni. Kényelem, anyagminőség, összeszerelés, súlyban is jelentősen nehezebb, deréktámasz tényleg használható, az arozzinál még maxra állítva sem éreztem hogy támasztana. A szövet meg valóban szövetnek érződik, az arozzinál inkább műszálas volt, nem volt hűvösebb nyáron mint a bőr. Fejtámla mágneses memóriahabos a secretlabnál, primonál műanyaggal volt töltve és semmenyire nem állítható, nem is nagyon vettem hasznát, még a műnyag elemek is sokkal jobb tapintásúak.Összességében én nagyon bánom, hogy sokaltam az árát a secretlabnak és nem rögtön ezt vettem, 1 évvel hamarabb ültem volna tényleg kényelmesen napi 8-10 órát. Akár egy helyen készül akár nem, összességében véleményem szerint amennyivel drágább annyival jobb is a secretlab az arozzi primonál, aki megteheti ne a széken spóroljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest