- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
estikornel #6466 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek! Közben én is kiderítettem, hogy a műanyag lábcsillagos változatot inkább 110 kg-ig ajánlják.
Az viszont már világos, hogy szinte csak hálós háttámlájú székek vannak a kínálatban.
A nagy kérdés az, hogy az állítás, amely szerint "a háló jobban kitámasztja a hátat, mint a szivacsos, tömör háttámla", vajon igaz-e...
(Hogy jobban szellőzik a hálós, emiatt nyáron, ill. meleg lakásban praktikusabb, az nem vita tárgya.)
-
Adyzon
csendes tag
válasz
estikornel #4835 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat @estikornel !
Annyi kérdésem lenne hogy a hálós kialakítás miatt nem érzed a szék keretét a háttámlán a vállaiddal, oldaladdal amikor nekidőlsz? Hogy érted hogy megjártad, valami nem jött össze korábban?
Alapvetően -asszony szavaival élve- a blöki2 szék felé hajlok, főleg hogy most "akciós". Amennyiben elérhető itthon szövetes kivitelben (már ha ki tudom próbálni), de mindenképp bele fogok akkor ülni az emagra székekbe is.
Nem tudtam hogy a járvány miatt többen is teljesen zárva tartanak még mindig, akkor nem megyek potyára az officehoz. -
idegen lény
addikt
válasz
estikornel #4656 üzenetére
"Gerinckímélő szinkron mechanika: a legjobb, ami a hátaddal történhet"
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
estikornel #4656 üzenetére
köszi, utána járok
elég csábótó a 40 napos pénzvisszafizetési garancia
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
estikornel #4411 üzenetére
Szerintem (ezt biztos egyénfüggő is), kb 3 nap kell hozzá, hogy kiderüljön a szék megfelelő-e. Ha egy hét alatt nem BIZTOS, hogy kényelmes a szék hosszabb távon, akkor ez innentől már csak rosszabb lehet és a "megszokás", ami ezután még jöhet az egészségileg legrosszabb dolog, ami történhet. Annál még az annyira rossz, hogy nem bírod is jobb.
A széknek szinte azonnal jóra állíthatónak kell lennie, és finomhangolással 2-3 napig ennek ki kell tartania. Nekem a 3. nap után már nem szokott változni a véleményem hosszabb távon sem.
Mit várhatsz egy széktől mondjuk egy év alatt, ami már pár nap után is rossz. -
válasz
estikornel #4411 üzenetére
Akkor menjen vissza, ez nem vicc kérdése, nekem is irtó mód tetszett az Arenaracer Craftsman, de nekem is nyomta a combomat. Vérző szívvel küldtem vissza. A noble Icon most jó, nekem ezzel mákom volt, lehet másnak meg pont a Craftsman jó, vagy a Merryfair. Olyat vegyél ami tuti jó és nem nyom sehol!!!!
-
mrviceguy
tag
válasz
estikornel #4399 üzenetére
A hálós hátlap tud nagyon jó is lenni - azért pár dolognak teljesülnie kell:
- Testsúly-arányos minőség választás: ez mondjuk minden székre igaz, az átlag székeket max 80kg-ra tervezik, még akkor is, ha nagyobb teherbírású légrugót raknak bele
- Lumbar support a háló mögött - a háló rugalmas anyaga nem fogja megtámasztani a hátadat megfelelően, az utólagosan ráhákolt hegerpárna pedig többet árt, mint használ
- Rendeltetésszerű használat - a hálós hátlapot nem arra tervezik, hogy egy 120 kilós ember 160 fokban megdöntve feküdjön benne napi nyolc órát. Ez nagyon sok programozó kollégának felfoghatatlan
- Megfelelő anyag - nyilván nem egy HM Aeron minőséget kell várni egy 100k-s széktől, de egy durvább anyagú háló egy vékony ingen keresztül nagyon el tudja rontani az ember napját -
harry
veterán
válasz
estikornel #4399 üzenetére
Hat nagyon remelem nem csak vmi koppintas, mindenesetre megrendeltem, talan 2 het mire megjon, meglatjuk. Vegul a parnazott ulolaposat neztem.
-
harry
veterán
válasz
estikornel #4397 üzenetére
Luxemburgba kell szallittatnom, azert nezek kinti oldalakat
(Lehet jo magyar bolt is, ha szallit ide, es valahogy a garanciat is tudjak intezni, de mindkettot ketlem)
Az elso videon egy Merryfair szek van, nem? Vagy itt is megy ez a cimkezes, az ugyanaz a "Unique" amit te is, en is linkeltem?
Eleggge elgondolkodtat az ulofelulet kerdese, tuti jo lenne szellozes miatt, de sosem ultem meg halos szekben
mondjuk 130 kiloig jo az is, bizto korbe is olel, csak hat nem tudom.
-
Rayyy
senior tag
válasz
estikornel #4257 üzenetére
Szerintem Tune, de csak ránézésre (a deréktámasz ennél tűnik a legkomolyabbnak).
Antares-t nem vennék. A Spinelly-n ültem, nekem egyáltalán nem jött be. Mindenképpen ki kell próbálni vásárlás előtt! Úgy tudom, hogy jelen pillanatban hivatalosan sincs járvány, de nem szeretném, ha ilyen kijelentésekért elvinne a TEK.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest