Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
estikornel
üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek! Közben én is kiderítettem, hogy a műanyag lábcsillagos változatot inkább 110 kg-ig ajánlják.
Az viszont már világos, hogy szinte csak hálós háttámlájú székek vannak a kínálatban.
A nagy kérdés az, hogy az állítás, amely szerint "a háló jobban kitámasztja a hátat, mint a szivacsos, tömör háttámla", vajon igaz-e...

(Hogy jobban szellőzik a hálós, emiatt nyáron, ill. meleg lakásban praktikusabb, az nem vita tárgya.)
-
Adyzon
csendes tag
válasz
estikornel
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat @estikornel !
Annyi kérdésem lenne hogy a hálós kialakítás miatt nem érzed a szék keretét a háttámlán a vállaiddal, oldaladdal amikor nekidőlsz? Hogy érted hogy megjártad, valami nem jött össze korábban?
Alapvetően -asszony szavaival élve- a blöki2 szék felé hajlok, főleg hogy most "akciós". Amennyiben elérhető itthon szövetes kivitelben (már ha ki tudom próbálni), de mindenképp bele fogok akkor ülni az emagra székekbe is.
Nem tudtam hogy a járvány miatt többen is teljesen zárva tartanak még mindig, akkor nem megyek potyára az officehoz.
-
idegen lény
addikt
válasz
estikornel
üzenetére
"Gerinckímélő szinkron mechanika: a legjobb, ami a hátaddal történhet"
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
estikornel
üzenetére
köszi, utána járok
elég csábótó a 40 napos pénzvisszafizetési garancia
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
estikornel
üzenetére
Szerintem (ezt biztos egyénfüggő is), kb 3 nap kell hozzá, hogy kiderüljön a szék megfelelő-e. Ha egy hét alatt nem BIZTOS, hogy kényelmes a szék hosszabb távon, akkor ez innentől már csak rosszabb lehet és a "megszokás", ami ezután még jöhet az egészségileg legrosszabb dolog, ami történhet. Annál még az annyira rossz, hogy nem bírod is jobb.
A széknek szinte azonnal jóra állíthatónak kell lennie, és finomhangolással 2-3 napig ennek ki kell tartania. Nekem a 3. nap után már nem szokott változni a véleményem hosszabb távon sem.
Mit várhatsz egy széktől mondjuk egy év alatt, ami már pár nap után is rossz. -
válasz
estikornel
üzenetére
Akkor menjen vissza, ez nem vicc kérdése, nekem is irtó mód tetszett az Arenaracer Craftsman, de nekem is nyomta a combomat. Vérző szívvel küldtem vissza. A noble Icon most jó, nekem ezzel mákom volt, lehet másnak meg pont a Craftsman jó, vagy a Merryfair. Olyat vegyél ami tuti jó és nem nyom sehol!!!!
-
mrviceguy
tag
válasz
estikornel
üzenetére
A hálós hátlap tud nagyon jó is lenni - azért pár dolognak teljesülnie kell:
- Testsúly-arányos minőség választás: ez mondjuk minden székre igaz, az átlag székeket max 80kg-ra tervezik, még akkor is, ha nagyobb teherbírású légrugót raknak bele
- Lumbar support a háló mögött - a háló rugalmas anyaga nem fogja megtámasztani a hátadat megfelelően, az utólagosan ráhákolt hegerpárna pedig többet árt, mint használ
- Rendeltetésszerű használat - a hálós hátlapot nem arra tervezik, hogy egy 120 kilós ember 160 fokban megdöntve feküdjön benne napi nyolc órát. Ez nagyon sok programozó kollégának felfoghatatlan
- Megfelelő anyag - nyilván nem egy HM Aeron minőséget kell várni egy 100k-s széktől, de egy durvább anyagú háló egy vékony ingen keresztül nagyon el tudja rontani az ember napját -
harry
veterán
válasz
estikornel
üzenetére
Hat nagyon remelem nem csak vmi koppintas, mindenesetre megrendeltem, talan 2 het mire megjon, meglatjuk. Vegul a parnazott ulolaposat neztem.
-
harry
veterán
válasz
estikornel
üzenetére
Luxemburgba kell szallittatnom, azert nezek kinti oldalakat
(Lehet jo magyar bolt is, ha szallit ide, es valahogy a garanciat is tudjak intezni, de mindkettot ketlem)Az elso videon egy Merryfair szek van, nem? Vagy itt is megy ez a cimkezes, az ugyanaz a "Unique" amit te is, en is linkeltem?
Eleggge elgondolkodtat az ulofelulet kerdese, tuti jo lenne szellozes miatt, de sosem ultem meg halos szekben
mondjuk 130 kiloig jo az is, bizto korbe is olel, csak hat nem tudom. -
válasz
estikornel
üzenetére
Szerintem Tune, de csak ránézésre (a deréktámasz ennél tűnik a legkomolyabbnak).
Antares-t nem vennék. A Spinelly-n ültem, nekem egyáltalán nem jött be. Mindenképpen ki kell próbálni vásárlás előtt! Úgy tudom, hogy jelen pillanatban hivatalosan sincs járvány, de nem szeretném, ha ilyen kijelentésekért elvinne a TEK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe