- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed471
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #4932 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
speed471
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #4930 üzenetére
Lehetséges opció!
Viszont fotelben sem fáj a csontim, sem a hátam...
Esetleg tudaz valamit javasolni?
Az autós ülest példának hoztam fel, tudtam mindenki rá kap
Szomorú hogy én még nem találkoztam olyan kényelmes forgószekkel vagy kerekes székkel ami kényelmes lenne...De ha újból feltenném a kerdést így mit valaszolnátok?;
Sziasztok szokot fájni a a farokcsontom, mit javasolnátok?
Elváras a jól allíthatóság, és hogy ne gyerekméret legyen.
Pénz nem számit az egeszségem fontos.Nézegettem és szemeztem vele is kat ide!
Olvasgattam hogy vannak olyanok amiknel egyszerre allitodik a háttámla és a ülés szöge vagy mi a manó.
Ki okosítanátok?
Kaphatnék tanácsokat?Köszönöm szépen.
-
válasz
HELLAFLUSH #4845 üzenetére
Igen, valódi bőr.
Köszi a linket kipróbálom majd, a videót is megnéztem tényleg meggyőző.atee: Köszi neked is. Igen, ennél jobb vételt nem tudtam volna elképzelni.
-
so_ha
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #4803 üzenetére
Igen, tudom hogy a többségnek ez az opció, de hátha valaki elgondolkodik a leírtakon, és nem "ellocsolja a pénzét", hanem egyből az egészségét szem előtt tartva a minőséget keresi.
Az kimaradt a tegnapi leírásból, hogy a székek többségének szimpla szivacs az ülőfelülete, és a háttámlája, és ez utóbbiból adódik a nulla deréktámasztási lehetőség beállítása. Az olcsóbb székek karfája vagy fixen rögzített a háttámlához és az ülőlaphoz, vagy csak az ülőlaphoz, így ebből adódik, hogy csak az igényesebb prémium székeknél van hogy az ülőlap követi a háttámla mozgását, azaz szinkron mechanikás. Ahogy dőlsz, úgy változik a derék megtámasztási pontja, és ezt korrigálja az előbbi technika, ami egyik gamer széknek sem a sajátja, na meg persze a derék támasz és annak állítási lehetősége sem. Talán a középáras (100-200e között) modellekbe tesznek igényesebb memóriahabot az ülőlapra, de a deréktámasz ott sem létezik, illetve nem állítható. Egyszóval ezek jelentik egy szék személyre szabhatóságát, paraméterezhetőségét (a karfák külön állítási lehetőségét már nem részletezem, mert hogy a kezed is máshol van normál ülő helyzetben, meg ha hátradőlsz).
-
idegen lény
addikt
válasz
HELLAFLUSH #4729 üzenetére
Markus: "Szivacs: Poliuretán hab 35kg/ cu.m." Most akkor mi van?
-
idegen lény
addikt
válasz
HELLAFLUSH #4729 üzenetére
Igen, sok esetben így van, de azért ezt nem mondanám ökölszabálynak.
Öt éve harmincezerért vettem a JYSK-ből egy TAMDRUP széket. Sok baja van már, meg csúnya is, de jelenleg is ebben ülök, mert még mindig ugyanolyan kényelmes, mert nem szivacstöltetű, hanem memóriahabos, az meg nem lapul ki soha. Előtte egy TEXAS székem volt, nem is volt szivacs benne, viszont a gázlift hamar megadta magát. Az azelőtti székemen meg a karfák repedtek el. Mindig a leggyengébb pont adja meg magát először. De a Markusról sem hiszem, hogy olyan hamar ellaposodna a tíz év garanciájával, pedig az is jóval száz alatt van, és most még akciós is. Azért gondoljunk már bele. Nincs mindenkinek ennyi pénzre székre. Egy családnál 100000Ft/fő azért nem kis kiadás lenne. -
atee
őstag
válasz
HELLAFLUSH #4703 üzenetére
Itthon és szedtek már szét Noble széket. Igaz nem ennyire barbár mód.. és kárpitos "szakértővel" [link]
-
Nestor16
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #4694 üzenetére
Én is épp most kerestem bőrápolót a Markus székhez. Megnéztem a használati útmutatóját és a saját [ABSORB bőrápoló] készletét ajánlja. Visszajelzések alapján jó is lehet.
-
válasz
HELLAFLUSH #4694 üzenetére
Ha ilyen öltözékben ülsz le, akkor nem lesz gond szerintem semmivel, legyen az bőr, műbőr vagy plüss.
-
atee
őstag
válasz
HELLAFLUSH #4690 üzenetére
Nekem az van.
Érdekes, hogy állandóan előjön ez a téma, hogy a bőr az meleg. Én semmiféle problémát nem tapasztalok. Igaz nem meztelen használom. Vagy ha mégis beleülök egy kis gatyába akkor azt nem hosszútávon.
Normális ruhába és vagy letakarva egy törülközővel ami könnyen cserélhető. Az sokkal higiénikusabb mint utána törölgetni róla az izzadságot. Vagy egy textil szék esetében rendszeresen kárpit tisztítani a saját levünk által hagyott foltokat.Egyébként normál keretek között tehát szoba hőmérsékleten használva semmiféle probléma nincs a bele izzadással! Tehát az itthon éghajlat miatt van nagyjából összesen 3 nagyon max. 4 hét komoly kánikula. Ami klíma nélkül nehéz elviselni. Ezt kell áthidalni, kibírni.
Tetőtérben lakom, tudom milyen amikor qrva meleg van. És csak egy mobil klímám van amivel egy helységet sikerül 26-27 fokon tartani a kritikus napokon ha egész nap megy. Ami legalább hangos is.
-
válasz
HELLAFLUSH #4690 üzenetére
Én mindenképp tennék alá törülközőt. Minden székem alatt van akárhogy ülök bele. Max télen nem amikor amúgy is nadrágban vagy otthon.
-
4nick8
őstag
válasz
HELLAFLUSH #4655 üzenetére
Vernazza soft és alkudj mint régi kuncsaft.
-
estikornel
tag
válasz
HELLAFLUSH #4655 üzenetére
Emagra X5-öt nézd meg, irodabutikban.
-
Ispy
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #2814 üzenetére
Nekem ak premium v2 van, február végén lesz 2 éves, ha letörlöm, akkor úgy néz ki, mint amikor kibontottam.
Na jó, a deréktámaszon van egy pici gyűrődés szerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest