- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
estikornel
tag
Nem, nagyon masszív és kellően feszes a hálója, ez úgymond a harmadik hálós székem, ha a jyskes szart is beleszámoljuk, és ez a legjobb eddig. A keretet pedig akárhogy dőlök hátra nem érzem, mert annyira nem nyúlik ki hogy annyira belesüppedjek.
Korábban vettem egy merryfair tune széket de nyomta a combomat, teljesen sima szivacs volt az ülőlap és "vágta" a lábamat pedig egyébként jó szék lett volna 70k-ért. A wau 2 is merryfair gyártmány de ahogy látod képeken is teljesen combhoz illeszkedő formájú, és amíg kipróbáltam pár percig egyből érezhető volt a különbség. Rengeteg youtube videó van róla egyébként, biztos láttad már mit hogy lehet rajta állítani. [közvetlen officeplázás videó]
Máshol sajnos nem tudod szerintem kipróbálni a wau2-t de érdemes utánajárni.
-
estikornel
tag
Én Emagra X5-öt használok fejtámlás verziót, utóbbit csak akkor ha teljesen hátradőlök. Egy hónapja használom és eddig meg vagyok vele elégedve igaz ez még nem valami nagy táv. 15 centivel vagy magasabb nálam, szerintem be tudnád állítani magadhoz mert állítható a háttámla magassága és a deréktámasz is a háttámla mögött. Próbáld ki mindenképp akármit is veszel mert csak megjárod mint én.
Officeplazaban próbáltam a wau 2-t is, ára miatt vettem inkább az emagrát mert olcsóbb volt. Kipróbálni a másik széket az irodabutikban tudod, nagyon rendes eladók vannak, tudnak neked segíteni biztos. Officeplaza zárva tart a járvány miatt, szóval ott most nem tudsz próbálni semmit sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest