Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
Én Emagra X5-öt használok fejtámlás verziót, utóbbit csak akkor ha teljesen hátradőlök. Egy hónapja használom és eddig meg vagyok vele elégedve igaz ez még nem valami nagy táv. 15 centivel vagy magasabb nálam, szerintem be tudnád állítani magadhoz mert állítható a háttámla magassága és a deréktámasz is a háttámla mögött. Próbáld ki mindenképp akármit is veszel mert csak megjárod mint én.
Officeplazaban próbáltam a wau 2-t is, ára miatt vettem inkább az emagrát mert olcsóbb volt. Kipróbálni a másik széket az irodabutikban tudod, nagyon rendes eladók vannak, tudnak neked segíteni biztos. Officeplaza zárva tart a járvány miatt, szóval ott most nem tudsz próbálni semmit sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe