- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Mi a gond ezzel? Az ehhez való széket, ruhát, egyéb cuccot bőven meg kell fizetni. Nincs ebben semmi rossz.
Ezzel az a probléma, hogy ezt úgy hívják, lehúzás, és az ember nem szereti, amikor teljesen nyíltan és pofátlanul megpróbálnak (némi parasztvakítással árnyalva) kicsalni belőle mondjuk jelen esetben ~100.000 Ft-ot.
Ha mondjuk holnap a boltban azt mondják neked, hogy másnak 200 Ft a liter tej, neked meg 1.200, mert kék a szemed, és vagy kifizeted vagy nem lesz tejed, mehetsz haza szárazon enni a müzlit, akkor biztos vagyok benne, elég hamar megérzed, mi ezzel az üzletpolitikával a probléma.
Én pl szoftverfejlesztőként nem mondok olyat, hogy ha valaki rövidlátó, 80% felárért megnövelem neki a programban a betűméretet, mert nem vagyok egy paraszt. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy fillérekből megoldható probléma, és nem verem át a vásárlót. Az irodaszékek piacán ezek a normák pl láthatóan nem léteznek. Mint irodaszék vásárlót, ez engem zavar.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Köszi a tippet, Mester !
Akkor a 200 centimmel lefogyok 80 kilóra, meg ha már úgyis ki fog látszani tőle a csontom, akkor le is vágok a gerincemből pár centit, hogy a magas háttámlával se legyen probléma.
Menjek a francba a 49-es lábammal is, kéne tartani azt a fogyókúrát, nem cipőboltokat járni a hájas lábfejemmel...
A jelenleg hatályos jogszabályok szerint az ember 180 cm és 80 kg. Mindenki más dögöljön meg, mit különcködnek meg lázadnak itt a méreteikkel.
-
Dyingsoul
veterán
LoL amúgy most néztem egy videót a DXRacer (Drifter) összeszereléséről és megakadt a szemem a gas lift karján. Ez detto ugyanaz a szerkezet, mint ami az én 20.000 Ft-os (12.5k akcióban) székemen van. A linken más a neve a széknek, én a Kikában vettem de biztosan sokaknak ismerős.
Ez nem ciki amúgy a DXRacerre nézve? Vagy a kar mindegy milyen minőségű csak a lift legyen jó? Nem értek ehhez a részéhez, csak azt tudom hogy az én székem jelenleg ott tart hogy ha sokat mocorgok rajta a karja kioldódik észrevétlenül és rögzítettből hinta módba megy át.
Néhányszor már majdnem hanyatt vágtam magam miatta... Persze a DXRaceren ettől még lehet más a mechanizmusa de az esetemben olyan hogy ki-be kell tolni ezt a kart, azzal vált a hinta és stabil mód között.Megnéznéd, hogy nálad is ugyanilyen-e a kar? Bár gondolom igen lesz a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest