- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Interstuhl infó, csak úgy...
Január elején kezdtem intézni garis cserét gázrugókhoz és pár régebbi székhez. Állítólag a gázrugók egy része már a hazai disztribútornál van. Majd együtt elküldik...
Innen vettük a székeket, nem volt olcsó. Azért ez a garis ügyintézés engem megingatott... hiába jók, sztem innen ezután sámlit se vennék. -
ViZion
félisten
válasz
hibavissza #12012 üzenetére
Próbéltad a széket hegeszteni? Én igen. Az Ikeásat. Olyan pelenka anyagból van, hogy ha azt jól akarod megcsinálni, akkor rámegy fél nap és egy valag anyag. És nem lesz tökéletes. Szal. 20k-t elköltöttél kb. a semmire.
-
ViZion
félisten
válasz
(ex)Cat #11754 üzenetére
anno láttam videót, h a matracok miért ilyen drágák. szériában a gyártásuk pár száz dollár, bolti ár 2500 és felfele. De amúgy az iphone is egy 15 dolláros telefon... igen, ennyi volt a 14-es gyártási költsége. De ehhez kellett egy gyárat felhúzni, amíg oda került addig is dolgoztak rajta, akiket fizetni kellett, stb. Szal. a netto gyártási költség nem sokat jelent, mert száz más költség is van.
Ez kb. olyan, hogy felénk ingyen nő a fű, a szemetek 400 ft-ot kérnek egy liter tejért... -
ViZion
félisten
sziasztok, Mayah fun/smile/comfort székekről mi a véleményetek?
-
ViZion
félisten
válasz
LLKobe #11068 üzenetére
...irodában ezek vannak zömmel. Használtas oldalakon fent volt olcsóbban, de nincs készlet...HUNRobar: 6 éve ülök ezen, előtte más tulaja volt az irodában. Nekem megfelel, a menyecskéknek nem annyira, mert kemény. De sztem az a jobb. Ha a gázrugó jó, akkor jó benne ücsörögni. Nem tudom, h enyémben mikor volt cserélve a gázrugó, pár éve több szék lett javítva. Amelyiknél az tönkrement... na az bűntetés volt. Nem lehetett felemelni, vagy gondolt egyet a feszegetés közben és "kirúgta" magát...
Annyi a rossz szokásom, h néha előredőlve elmerülök a hőstettekben, közben a lábába akasztom a lábam. Mire észbekapok, már az egész lábam elzsibbadt.Gurulása nyilván már nem a legsimább, de senki nem is fújt rá semmit szerintem új kora óta. Levihetném a TMK-nak, de ehh...
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Ajánlások is vannak itt, vagy csak tapasztalatcsere?
Első sorban a gyerekeknek nézek széket, napi pár óra gépezéshez. Néha én (~115-120 kg) is beleülök, ha engedik
Jysk-ben voltunk legutóbb, kényelmesek... de online az értékeléseket látva már nem olyan jó a helyzet. Amúgy már egy Billum és két SKODSBORG széket elfogyasztottunk, meg volt pár egyszerűbb forgós "iskolás" gyerekszék. Valóban az a tapasztalat, h 8-12 hónap után már csak kínlódás van, 2 évesen hulladék már.Az igények kb. mint a fenti székek, guruljon, hinta mechanika nem kell, kar- és fejtámasz sem fontos. Állítható magasság, ne nyekeregjen (az egyik széket most ezért cseréljük). Árban jó lenne 60k alatt maradni (valamiért ez a lélektani határ, de nincs kőbe vésve).
Szín kb. mindegy, a dolgozó szürke-fekete-fehér design, ehhez sok minden passzol.Halmar székek milyenek?
[link]
[link]Találtam egy ilyet is, majdnem Gamer kinézet
Cégnél ilyesmik vannak (komolyabb karfával, de amúgy nagyon hasonló), azokon lehet ücsörögni, nem fáj a hátam... Otthonra napi pár órára ez mennyire vállalható?Van esetleg más ajánlásotok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest