- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
válasz
Shadowduet #11412 üzenetére
Wow köszi
Próbálta valaki az Alohat és Zodyt is? Zody támlájának a teteje nyomja a hátam, Aloha is hasonló hozzá? Ennyiért megvenném, ha jobb lenne.
-
LLKobe
veterán
válasz
Shadowduet #10817 üzenetére
Hát hogy ez a méret neked jó-e, vagy hogy egyáltalán neked ez a szék kényelmes-e, azt csak te magad tudod megmondani ha kipróbálod.
A classic vs remastered témához pedig van szakirodalom.
-
LLKobe
veterán
válasz
Shadowduet #10798 üzenetére
Nem tudom hogy érted hogy legnagyobb, ha arra gondolsz akkor B méret. A C nekem már nagy.
-
rAY.BAN
tag
válasz
Shadowduet #10233 üzenetére
€1,308 a Logitech Embody 19%-os német ÁFÁ-val, de amennyire én tudom ez EU-n belül nem változik, szal nem, erre már nem jönne rá semmi.
Itt a link egyébként: [link]@evrynet0
DesignCabinet Logitech verziót? Nem sajna, HM vmiért limitálja, hogy ki adhatja el azt a verziót, ezért is sokkal drágább általában. USA-ban érdekes módon az az olcsóbb, pedig az a jobb is elvileg.HM ezt írja rá egyébként:
To find a dealership local to you who can offer non-Gaming chairs please use the link provided below: [link]
I am afraid that our dealers are not able to supply you with our gaming models, as we are the exclusive sellers of these products.Ez egyébként nem teljesen igaz, mert a magyar forgalmazóknál van, sőt máshol is találtam, csak onnan nem szállítanak ide...
Viszont! [link] Itt a lap alján van egy levelezési lista, amire ha feliratkozol akkor küldenek egy 5%-os kupont, ami ilyen összegnél már észrevehető.
-
Lokids
addikt
válasz
Shadowduet #10210 üzenetére
A sima embody és a Logitech Gx Embody között csak a design a különbség.
régebben volt még az ülés alatti szivacs is, de most már mindegyik modell tartalmazza. -
LLKobe
veterán
válasz
Shadowduet #10200 üzenetére
Ez nem beleszólás, hanem értékes tapasztalat, köszi hogy megírtad.
Ezért mondtam amúgy hogy vétel előtt próbálni kell, bármit is vesz. -
LLKobe
veterán
válasz
Shadowduet #10193 üzenetére
Egyszer volt már olcsóbb, de nyilván ezek az akciózások randomok, max várhatsz, aztán vagy lesz vagy nem. Vagy lősz egyet használtan.
-
LLKobe
veterán
válasz
Shadowduet #10146 üzenetére
A nagy gyártók mesh megoldásaival semmi baj nincs (HM, Haworth, Steelcase).
Egy bizonyos székről volt szó (wau) , illetve az olcsó / noname, gyártók mesh-eit érdemes kerülni. -
Lokids
addikt
válasz
Shadowduet #10134 üzenetére
Ha költséghatékony akarsz lenni vegyél valami használt HM/Steelcase széket.
Ha új kell, a Fern egy jó szék, de előbb ülj bele. Én vakon berendeltem, és mázlim volt, hogy jó a szék.
De Zody most van 250K-ért újonnan, ami szintén egy jó szék.
Amúgy van az Emagra X5 irodai szék. Ez is jó. Anno kipróbálásra volt is nálam, de végül egy másik szék mellett döntöttem. Bár az ára majd majdnem 100K-val több, mint akkor. De mint irodaszék jó. 5 év gari van rá.
De bármi is legyen PRÓBÁLD KI előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest