- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény #12043 üzenetére
Az ikeás székek akkor jók, mert mind inog alattam
Sok ismerősömet halálba idegesíti, ha a szék megmoccan alattuk. Lecserélték a görgős forgószéket egyszerű tárgyalói székre és inkább óránként kétszer sétálnak egy kicsit.... -
hibavissza
veterán
válasz
SaGa59 #12036 üzenetére
Ezért is próbálnám ki. Szinkron mechanikának nem csak az ergonomikusabb szögállás, hanem annak fixálása több lépcsőben az előnye a normál hintamechanikához képest. Van itthon olyan szék amelyik nem hintázik, csak a háttámlája dönthető, de az ülőlap fixen vízszintes. Nekem nem kényelmes hosszútávon. Szinkron vagy aszinkron mechanikával egyenletesebben, személyre szabottan át tudod terhelni a testsúlyod egy részét a derekadról a hátadra. Magyarán nem ülöd el a segged, jobb a véráramlás. Jobb autó ülések ülőlapja is állítható. Ez az elmélet.
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény #12024 üzenetére
Elmegyek megnézem a használt Zody-t. A képeken nekem úgy tűnik, hogy ki van ülve az ülőpárna. Mondjuk azt a legegyszerűbb cserélni.
Mi a legolcsóbb új szék ami nekem megfelelhet és ki is tudom Bp-en próbálni? Szinkron mechanika, állítható kartámasz, 130 kg, tartós.
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény #12018 üzenetére
Ezek csak 10 rugóval drágábbak. Tehát a topik tudása alapján 100 körül nincs kényelmes, szinkron mechanikás szék újonnan Budapesten és környékén, hogy ki lehessen próbálni? Ez a realitás?
130-ért valahogy nagyon nem akarok egy láthatóan megkopott, öreg széket venni. -
hibavissza
veterán
válasz
LLKobe #12017 üzenetére
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de talán azért, mert nem mindenki akar egy ütött-kopott, retkes, ki tudja honnan származó húsz éves széket bevinni a lakásába vagy egyáltalán hozzáérni. Továbbá nem mindenki akar 2-300 ezret adni azért, hogy pár év múlva esetleg ne kattogjon kicsit.
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény #12011 üzenetére
Köszi, erről már néztem videót, de még az eredeti árával. Ennyiért érdemes megfontolni.
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény #12008 üzenetére
Volt már pár székem. Soha nem a mechanika ment tönkre, hanem a szék huzata vásott el. Évekig használtam egy ikeás gyerek forgószéket
A lift nem bírta persze, de egy csőbilinccsel a kellő pozícióban rögzítettem és még ma is tökéletes, bár már a lomok közt pihen. Én egyáltalán nem félek a mechanikai hibáktól, legföljebb hamarabb kezd nyikorogni, kattogni, de az orvosolható. Ha törik, van hegesztőm
. A gázrugó is megoldott ügye.
Az ikeás széken cserélhető huzat van. Az a gond, hogy szeretnék most egy szinkron mechanikás széket kipróbálni. Használttól igazából undorodom, de persze fizetni sem akarok -
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény #12004 üzenetére
Köszi a tippet. Jó lenne, de mi van, ha két év múlva mondjuk megnyúlik a háló ahogy peestheee fotóin? Pedig az egy örök életűnek titulált Zody. 2 év múlva már a kugli sem fog találatot adni az eladóra....vagy ez valami bevált seller? Ikea 15 percre van tőlem. Egyetlen bajom az ikeás székkel, hogy nem szinkron mechanikás.
-
hibavissza
veterán
[link] Ikea GRÖNFJÄLL vagy [link] használt Steelcase Let's B?
180 cm, 130 kg. Otthoni munka. Vásárlás előtt ki tudom próbálni mindkettőt, de feltételezem a kényelemmel nem lesz gond. Inkább a tartósság kérdéses.
Meg valahogy nincs gusztusom egy használt székhez, ha van épkézláb alternatíva. Ezért inkább az Ikeát választanám, ha nem ócska a termék.Vagy valami más 100 ezerig?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest