- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Én még kínai oldalról rendeltem BlitzWolf forgószéket, felnyithatók a karfái és azokon is van műbőr. Meglepően kényelmes és igazi gamer szék kinézet. Nagyon jól néz ki, pedig nem volt húszezernél több.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
Biga123 #4867 üzenetére
Ahogy azt írtam, ez az árától is függ. Ezek a legolcsóbb árakhoz adott garanciák, de ezek állítólag "csomagolássérült" darabok. Szerintem meg külföldről hozzák őket, de ez csak az én rosszindulatú megjegyzésem. A lényeg az, hogy minél hamarabb túl akarnak adni rajtuk, nem pedig garanciázgatni őket. Ha rendes helyről veszed, vagyis nem Magyarországon, hanem mondjuk közvetlenül a gyártótól, akkor kapsz rá két év gyári garanciát: [link] De ennek megvan az ára. De a lényeg a minőség, nem a garancia. Egy kvázi tiszta műanyag széket hasonlítasz egy fémszerkezetű székhez. Nem mintha műanyaggal nem lehetne a fém erősségét visszaadni, például üvegszálas erősítéssel, de jellemzően csak a neves gyártók használnak ilyen drágább anyagokat. Egy noname széket hasonlítasz egy világszinten elismert márkához, amiről pozitív tapasztalatok tömkelege van: [link]
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
Biga123 #4865 üzenetére
Annyi, amennyit az eladó ad rá. Az árától is függ. Itt az aprón a legolcsóbbakra általában három-hat hónap. De ez egy jól ismert, megbízható márka, amiről itt a fórumban is többeknek van tapasztalata, akár már több éves is, nem tudom. Őket kérdezd.
-
idegen lény
őstag
Nem rossz. Ebben legalább kevés a hibalehetőség. De ez a szöveg siralmas: "ráadásul a tekerőkar erősíti a karodat, miközben a magasságot beállítod. A mozgás által jobban érzed magad és jobban is dolgozol."
-
idegen lény
őstag
válasz
Cyberbeni #4860 üzenetére
Ennyiért már Noblechairst is kapsz, amit még ki is tudsz próbálni. Minek rendelnél egy fekete lovat? Egy év garanciával nem lehet valami tartós.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #4856 üzenetére
Illetve egy másik lehetőség: [link]
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #4855 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Én írtam, hogy magas asztal kell hozzá. Ezért nem vettem. A videó alatti hozzászólásokban az állítható magasságú asztalokról is sok szó esik, melyiket érdemes, melyiket nem megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Nagyon durva, amit az Akracingről írsz, pedig az egy 200 ezres szék, meg olyan videók vannak róla, hogy a legjobb gamer szék!
Nem ezt várnám egy ilyen drága széktől.
-
idegen lény
őstag
Szívesen. Csabulator SpinaliS tesztjét is megtaláltad? Van már Family-d? Anélkül ne menj LIDKULLEN nézőbe! Csak az Örs vezér téri IKEA-ban érvényes! De szerintem most ott tömegnyomor van. Valami komolyabb maszk nagyon ajánlatos, ha bekockáztatod, nehogy mást is hazavigyél a széken kívül. Hát igen, az a baj ezekkel az aktív székekkel, hogy nem mindenki bír egész nap ülni rajtuk. El vagyunk korcsosulva.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Biztosan jó szék, amit linkeltél, de sajnos nem aktív szék. Ez az egyik legdrágább aktív szék, nekem túlságosan is drága, viszont egy hétig otthon díjmentesen ki lehet próbálni, ingyen hozzák/viszik. Alatta a hozzászólásokban leírtam az én lényegesen olcsóbb megoldásomat, a félgömböt. Vagy a LIDKULLEN az Örs vezér téri IKEA-ban Family kedvezménnyel most csak 17 ezer forint. Már csak hat van belőle, Ausztráliában egy nap alatt elkapkodták mind. Második széknek tökéletes, ha elég magas hozzá az asztal: [link] Aztán vannak még a Spinergo és a Sitness székek. Egy Sitnesst akár már hatvanezer forintért is meg lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
SpaceJam #4815 üzenetére
Hát, nem tudom. Az IKEA oldalán, a fekete marhabőr Markusnál, megtalálod az alábbi véleményt:
"IkeAnti - 2018. 12. 04.
Irodaszék magas embereknek
200 cm magas vagyok, ezért kevés széket találok kényelmesnek a munkavégzéshez. Ezt a széket viszont szívből ajánlom, nagyon kényelmes, és az ára is elfogadható. Két hónapja használom, hibátlan."AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Derékfájósoknak nem ilyen passzív székek kellenek, amik csak tovább rontanak az állapotukon, hanem ülőlabda vagy aktív szék, meg nyújtások, jóga, denevérpad, stb.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
A MARKUS két métereseknek ideális szék. Viszonylag magasan van az ülőrész a legalacsonyabb állásban is, alacsonyabbaknak lehet, hogy nem ér le a lába cipő nélkül, főleg, ha hátra döntjük. Érdemes a boltban cipő nélkül is kipróbálni. Az olcsóbbnak szürke szövetülése, a drágábbnak fekete marhabőr ülése van. A Vissle szürke szék kartámasza gumiszerű anyagból van, kissé kellemetlen tapintású. A Glose fekete szék kartámasza marhabőrből van, kényelmes. A deréktámasz nem szivacsból van, elég jól támaszt, van, akit eleinte még zavar is. Nem változtatható a magassága. Most Family kedvezménnyel a drágább az olcsóbb, csak 35 ezer forint a marhabőr változat a budaörsi IKEA-ban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Az mindenesetre megnyugtató, hogy ezekből a székekből fel is lehet állni.
Szerintem azért fészkelődsz, mert az ember természetével ellenkezik, hogy sokáig ugyanabban a pozícióban legyen, már csak a vérkeringés miatt sem. Nézd meg, hogy a gyerekek meddig bírnak megmaradni egy pozícióban, mennyi dinamizmus van bennük.
Az ember dinamikus lény, akkor érzi a legjobban magát, ha mozog, akkor él. A mozdulatlanság halál.
Ezt írtam én is.
Bárki vehet magának denevérpadot. Csak arra hoztam fel példának, hogy mi tesz jót a gerincnek, a nyújtás. Például ezért kell sokat aludni is, mert csak egyenes háttal fekvés közben, ami háton a legjobb, tudnak a porckorongok regenerálódni. Egy svéd orvos, S.A Nachemson élő embereken megmérte, hogy mekkora az a porckorongra nehezedő nyomás, ami felett abból a tápanyagok már kifelé áramolnak. Arra jutott, hogy ez kb. 80 kilopond, ami azt jelenti, hogy kizárólag fekvő helyzetben töltődnek, regenerálódnak a porckorongjaink, minden más pozícióban, még járáskor és álláskor is, folyamatosan tápanyagot és vizet veszítenek. Ezért vagyunk pár centivel magasabbak reggel és ezért olyan fontos, hogy hogyan, mennyit és milyen ágyban alszunk.
Természetesen nem kell egész nap ülőlabdán ülni, lehet váltogatni egy normál székkel, és máris sokat tettünk a gerincünk egészségéért. A sport is jó, én is írtam a jógát. Egy aktív székben pedig észre sem vesszük, hogy egész nap edzettük a mélyizmainkat, konkrétan izomlázunk lesz a nap végére, pedig "csak ültünk": [link]
-
idegen lény
őstag
"Azért váltottam, mert...nem tudok órákig egy pozícióban ülni, így néha egészségtelen ferde testhelyzetet is felveszek"
Sejtettem, hogy valami ilyesmi volt mögötte, ezért kérdeztem. Vettél egy nagyon drága széket, amin lényegében csak egy pozícióban tudsz ülni, és azt állítod, hogy ez egészséges. Értem én, hogy egy irodában, ha esetleg egy széket többen is használnak, bár szerintem ez elég ritka, akkor külön-külön be tudják állítani maguknak személyre szabottan, illetve te is be tudod állítani magadnak, de úgysem fogod állandóan állítgatni. A magasságunk fix, sajnos a súlyunk is elég fix tud lenni. Kevés kivételtől eltekintve az emberek többsége egyszer beállít magának egy széket, és úgy használja. Hiába veszik "messzemenőkig figyelembe a gyártók az anatómiai szempontokat", az ülés, kiváltképp a fixen ülés sosem lesz egészséges órákon keresztül. Ez az igazi "mókusvakítás". Minden nap legalább tíz órát töltünk el ülve. A gerincnek a nyújtás tesz jót, nem a mozdulatlanság. Nem véletlenül kezdenek elterjedni a denevérpadok. A több, mint ötezer éves jógában sem véletlenül vannak nyújtó gyakorlatok. A sok ülés még sérvet is okozhat és a belső szervek működésére is negatív hatással van! Szerencsére ezek megelőzéséhez nem kellenek százezres székek, egy olcsó, pár ezres ülőlabda ugyanolyan jó.
[link]
[link]
[link]
[link]Ui.: 47 éves vagyok, és te?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Nem erre céloztam a képpel. Az Aeront használtan vetted? Esetleg nem azért adtad el, mert már kényelmetlen volt? Ezek az ergonomikus székek jól tartják a derekat, meg a hátat, de azért ne nevezzük egészségesnek őket, mert csak az aktív székek azok.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Because #4796 üzenetére
Megértelek. Most én is inkább ezt rendeltem meg 23 ezer forint körül kuponnal, ingyen szállítással. Még ha rossz is lesz, legalább nem bukok rajta sokat.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Azok a használt prémium székek miből készülnek? Ha pár példát mutatnál, az segítene. Szerintem inkább az van, hogy sokan nem szívesen vesznek olyan széket, amiben már más ült előttük egy éven keresztül.
-
idegen lény
őstag
válasz
Because #4791 üzenetére
Regisztrálj a Family kártyára: [link] Ha kész, akkor fotózd le vagy nyomtasd ki, és vidd magaddal a budaörsi IKEA-ba, ahol megveszed a kedvezményes áron (34 990 Ft), és ott kérsz házhozszállítást (1500Ft). Az áru összekészítése is még +990Ft, ha jól tudom.
Vagy a Family kártyára való regisztráció után "Kattints és vedd át" opcióval megrendeled a budaörsi IKEA-ból, de akkor online előre ki kell fizetned. Ekkor is ugyanúgy el kell menned Budaörsre, mert csak az áru átvétele után tudsz házhozszállítást kérni. Sajnos online kért házhozszállításnál nem fogadja el a Family kártyát. Hogy miért nem, azt ne tőlem kérdezd, hogy járvány idején miért rángatják be az embereket Budaörsre, nagyon gáz. Viszont hamar fölveszik a telefont: hétfő – szombat: 9:00 – 21:00, vasárnap: 9:00 – 19:00 (+36)-1-460-31-60.
Legkönnyebben 13:00 és 19:00 óra között lehet elérni őket.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #4788 üzenetére
A zöldből még van 34 ezerért is. Nem hiszem, hogy rosszabb lenne a mömaxosnál.
Vagy akkor már miért nem veszel inkább Familyvel 35 ezerért a budaörsi IKEA-ból marhabőr Markust tíz év garanciával?[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Because #4787 üzenetére
Ki is próbáltad már? Nekem például ezek a hátradönthető székek egyáltalán nem kényelmesek. Azt szeretem, ha együtt dől vele az ülés is. Ezekben még hintázni sem lehet.
De ha ez a típus jön be neked, és ha mindenképpen ilyen bizonytalan minőségű (noname) széket akarsz venni, akkor ugyanilyet rendelhetsz most olcsóbban is: [link] Ezzel legalább kevesebb pénzt buknál.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Azért én örülök neki, hogy könnyű, csak 14 kg, mert 2,5 km-re van a posta. Gyalog azért nem mindegy. Bár valószínűleg villamossal is fogom vinni egy darabon. De inkább arra gondoltam, hogy ahol sok szék van, pl. egy iskolában, ott biztosan számít a székek súlya is, meg szállításnál, raktározásnál.
De én nem neveztem "minőségi szék"-nek. Az ár-érték aránya viszont szerintem kiváló, ha tényleg olyan erős a szék, mint amilyen a leírásában, akkor ennyit megért. Sosem vásároltam még kipróbálás nélkül széket, nem is ajánlom ezt senkinek, de ennyiért bekockáztattam, mert az eddigi BlitzWolf székekről elég jók a visszajelzések. De simán lehet, hogy utálni fogom, mert kényelmetlen lesz. Ez most teljesen zsákbamacska volt, a megérzésemre hagyatkoztam, és nem akartam lemaradni egy ilyen jó akcióról. Pedig nagyon válogatós vagyok székekben. Amit linkeltél minőségi székként, az nagyon tetszik, mert jól fogja a derekat. De nem jó helyen nézted. Máshol sokkal olcsóbb.
90 ezer forint 84 ezer forint[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Degeczi #4781 üzenetére
"Sokan viszolyognak a műanyag szó hallatán, és azt gondolják, hogy az ebből készült lábcsillag kevésbé tartós eleme egy forgószéknek. Ez csupán tévhit"
"az irodai forgószékek lábcsillaga általában alumíniumból, acélból vagy műanyagból készül. Az első kettő anyag fém, ebben valahogy jobban bízunk, hiszen az egy erős szerkezetű, masszív anyagra vall első hallásra is. Na de mi van a műanyaggal? Nos, a forgószékek műanyag lábcsillaga polietilénből (nejlonból) készül, ám az extra terhelés elviselésére üvegszál erősítést is kap. Így már jobban hangzik, nem igaz? Most jön a lényeg: tartósságot illetően nincs különbség köztük, bármelyik fajtából lehet kiválót és kevésbé jót is találni.
Az alsó kategóriás székeknél a gyártók a műanyag lábcsillag előállításánál újra feldolgozott műanyagot vegyítenek az alapanyagba, ami kevésbé rugalmas, mint az első öntetű műanyag. A felső kategóriás forgószékek tekintetében nincs különbség a lábcsillagok anyagai között, egyaránt bírják a hosszútávú és nagy terhelést is. Magyarul egy olcsó, 10-15 ezer forintos forgószék műanyag lábcsillaga kevésbé tartós, ellenben egy 40-50 ezer forintos forgószéken már ugyanolyan terhelésnek lehet alávetni, mint az alumíniumot vagy acélt." [link]Ahogy azt fentebb írtam, ha nálunk kapható lenne már ez a szék, akkor az is kb. 56 ezer forintba kerülne, hiszen ennyiért árulják nálunk a BlitzWolf első székét. Jó, annak van lábtartója is, akkor legyen csak 50 ezer forint a 4-es. Bár az még olcsóbb műbőrből készült, mert PVC-ből készült, míg a 4-es már poliuretán műbőrből. [link]
A képek alapján a nejlonlába akár 1136 kg-ot is elbír, ami több, mint bíztató. Nem valószínű, hogy egy tonnás terhelést kapna, hacsak össze nem dől a ház, de akkor már úgyis mindegy.AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
mrviceguy #4780 üzenetére
Örültem volna én is, ha megemlítik a gázlift típusát, de ezt más székeknél sem nagyon szokták írni, pedig lényegi alkatrész. Nekem mondjuk annyira nem fontos, mert valószínűleg úgyis a legalsó állásban fogom csak használni, meg nem is vagyok ilyen súlyos egyéniség.
De ne a hazai árakból induljunk ki. Ez a szék pontosan ugyanaz, mint ez, mégis az első 56 ezer forintba kerül, míg a másik csak 30 ezer forintba, illetve kuponnal 20-25 ezer forint lehet maximum. Ez volt a BlitzWolf első széke, de amit én rendeltem, a 4-es, az is legalább ilyen árban lenne. Vagyis nálunk az is legalább 56 ezer forintos szék lenne, ha kapható lenne.
De akkor az IKEA-s áraknál sem jön ki a matek. LIDKULLEN 25 ezer forint Class 4-es gázlifttel (ami most 17 ezer Familyvel). A Markusban is ilyen van.(#4781) Degeczi Műanyag és műanyag között óriási lehet a különbség, és megvan az az előnye, hogy jóval könnyebb a fémnél, ami például a szállításnál nem elhanyagolható.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Nincs, de igazából az döntött e mellett, hogy ez négy centivel alacsonyabb a Markusnál, feltéve, hogy ugyanúgy mérik az ülésmagasságot. Így akkor is befér majd a számítógépasztalom alá, ha ráteszem a félgömböt egészséges, aktív ülés céljából. Elég alacsony a számítógépasztal. A Markus karfája is nagynak tűnik, lehet, hogy nem férne be alá. Ez kényelmesebbnek is tűnik, mint a Markus, a hálót én túl merevnek gondolom, nem hiszem, hogy olyan rugalmas lenne, mint a műbőr. De sosem próbáltam még ki a Markust, csak így gondolom. Biztosan jó szék, de nincs róla saját tapasztalatom. Pláne nem hosszú távon. A tíz év garancia is jól hangzik, de nem tudom, hogyan vinnék vissza egy 22 kilós széket az IKEA-ba. Maximum taxival.
Meg hát ez is nagyon jó akció, sajnáltam volna kihagyni. Egy Markus árából kb. kettőt is rendelhetek. A BlitzWolfot meg ne írjuk le. Jellemzően jó termékei vannak alacsony árakon. Például a Markus teherbírása 110 kg, míg ennek a BlitzWolf széknek elvileg 160 kg(!), de van elvileg 250 kg teherbírású székük is. Még ha ezeknél kevesebb is a tényleges, akkor is több.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Ilyet se tettem még. Kínából rendeltem széket. Illetve cseh raktárból ingyen szállítással.
Egy hét alatt itt lesz, bár nem hiszem, hogy a magyar posta kihozza, de sebaj, majd elhozom gyalog. Egyszerűbb, mint elzarándokolni a budaörsi IKEA-ba, akiket ezúton is csókoltatok, nyasgem.Nekem 23 100 forintra jött ki a végösszeg a kuponnal és csomagbiztosítással. Ennyit szerintem megért, de majd kiderül. Mindegyik szék alapja fekete. Ez a rész mindig poliuretán műbőrből készül. A háttámla széle, az ülés és a kartámaszok felső része színes. Egyedül a vörös szék készült teljes egészében poliuretán műbőrből, ezért azt választottam.
A fekete, kék, sárga és szürke székek légáteresztő mesh anyaggal vannak kiegészítve.
Van két terepmintás is, ezek lehet, hogy jól néznek ki, ez ízlés kérdése, de a leírás szerint csak fél poliuretán a terepmintás részük, aminek utánanézve azt találtam, hogy az félig PVC, ami kevésbé tartós a poliuretánnál. A mesh hálósak nem vízállók és nehezebben is tisztíthatók, szerintem nem is olyan tartósak, mint a poliuretán műbőr, így maradt a vörös:[link]
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Nestor16 #4774 üzenetére
Sajnos ez nagy változást nem hoz. Száz alatt eddig is adtak egy évet mindenhol, ami édeskevés. Akik meg ki tudnak pengetni egy székért egy százast, azoknak meg pont nem számít, hogy egy, kettő vagy három év a garancia.
-
idegen lény
őstag
válasz
toushiro18 #4772 üzenetére
Jól néz ki ez is, de hogy meddig bírja, az a kérdés. Mert ugye csak egy év rá a garancia.
-
idegen lény
őstag
válasz
toushiro18 #4770 üzenetére
Ha az egészséges, aktív ülés is szempont, akkor talán próbáld ki valahol ezt. Azt nem tudom, hogy meddig fogja bírni, de az ülése elvileg dinamikusan mozog, ahogy változtatod az ülőpozíciót rajta, ezért jó a gerincnek is. De vétel előtt mindenképpen próbáld ki valahol!
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
jolti05 #4765 üzenetére
Bármelyik nap mehetsz, ha magaddal viszed a QR-kódod fényképét vagy kinyomtatod. Ehhez nem kell időpontot foglalnod. Csak ne felejtsd el felmutatni a pénztárnál. Előtte persze érdemes kipróbálni a széket, ha már ott vagy, mert lehet, hogy nem is jó neked.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Biga123 #4763 üzenetére
Ha átvételt kérnék a budaörsi csomagpontba, akkor sem vennék át mást, annál mégis azonnal kiírta a Family árat. Jó, az most nem működik a túlterheltség miatt, de működött. Az mondjuk tényleg érdekes, hogy az áruházi átvételnél működik, de szerintem ott is már ki lennem nekem előre készítve, és nem is kéne bemennem érte.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
jolti05 #4761 üzenetére
Pedig, ha kicsit lejjebb tekersz, ott vannak azok. Azért így linkeltem, mert ezek csak Familyvel olcsóbbak most októberben. A marhabőr Markus 35 ezer a budaörsi, a LIDKULLEN pedig 17 ezer az örs vezér téri IKEA-ban. A LIDKULLENt Ausztráliában egy nap alatt elkapkodták. Csak az a szégyen, hogy ezért az árért járvány idején el kéne mennem Budaörsre, hogy aztán onnan kérjek házhozszállítást 2020-ban! Hát menjen a jó ikeás anyukájuk Budaörsre!
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #4759 üzenetére
Ha pedig az egészséges, azaz az aktív ülés a cél, akkor második széknek a LIDKULLEN most szintén kiváló árban van. Majdnem vettem egyet, de szerintem nekem túl magas lenne a számítógépasztalomhoz, meg aztán én már ezt megoldottam ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #4749 üzenetére
Felhívtam az IKEA-t. Kiderült, hogy online valóban nem lehet házhozszállítást kérni Family kedvezménnyel. Most mehetek bringával Észak-Pestről Budaörsre, hogy megvegyem, és majd csak onnan kérhetek házhozszállítást. Itt tartunk 2020-ban.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #4744 üzenetére
Az értékelések között írta is Eliza11, hogy "Az ülőfelület bőr része sajnos viszonylag hamar elkezd hullámosodni/ráncosodni a használat miatt és a szivacsrész is kissé összepréselődik (összemegy) egy idő után a súlytól."
-
idegen lény
őstag
válasz
HELLAFLUSH #4729 üzenetére
Markus: "Szivacs: Poliuretán hab 35kg/ cu.m." Most akkor mi van?
-
idegen lény
őstag
Szerintem ezt próbáld ki valahol.
Tényleg, a Markus hálós. A Markus tulajokat kérdem, hogy nem zavaró az ruha nélkül? Nem nyomódik bele a háló az ember bőrébe?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Biga123 #4739 üzenetére
"nyomtasd ki otthon a QR-kódodat, vagy fotózd le" Olvastam, de akkor még nem tudtam/láttam, hogy ez meg fog jelenni az oldalon is. Így már valóban le tudom fotózni. Remélem, el fogják fogadni butatelefonon is. Baromi gyenge a felbontása.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
HELLAFLUSH #4729 üzenetére
Igen, sok esetben így van, de azért ezt nem mondanám ökölszabálynak.
Öt éve harmincezerért vettem a JYSK-ből egy TAMDRUP széket. Sok baja van már, meg csúnya is, de jelenleg is ebben ülök, mert még mindig ugyanolyan kényelmes, mert nem szivacstöltetű, hanem memóriahabos, az meg nem lapul ki soha. Előtte egy TEXAS székem volt, nem is volt szivacs benne, viszont a gázlift hamar megadta magát. Az azelőtti székemen meg a karfák repedtek el. Mindig a leggyengébb pont adja meg magát először. De a Markusról sem hiszem, hogy olyan hamar ellaposodna a tíz év garanciájával, pedig az is jóval száz alatt van, és most még akciós is. Azért gondoljunk már bele. Nincs mindenkinek ennyi pénzre székre. Egy családnál 100000Ft/fő azért nem kis kiadás lenne.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
KaitouP #4727 üzenetére
A legjobb benne az, hogy ezt ki lehet próbálni, ellentétben a másikkal. Van belőle szövet változat is, ha valaki fél a műbőrtől. A garancia viszont csak egy év, ebben a Markus verhetetlen. De nem mindenkinek jön be a Markus. Nem vagyunk egyformák, más a testfelépítésünk.
-
idegen lény
őstag
válasz
KaitouP #4721 üzenetére
Ennyiért inkább ilyet vennék, ha csak pár évre kéne. Szerintem két évet csak kibír, végül is 130 kg a teherbírása, és ennek legalább normális és szép krómozott acéllába van, nem műanyag vacak darabokból összerakva.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
mattheus #4697 üzenetére
Vannak minden irányban elmozduló üléslappal rendelkező, dinamikus ülést lehetővé tevő székek, mint a SpinaliS, a Spinergo és a Sitness székek. Egy Sitnesst akár már hatvanezer forintért is meg lehet kapni: [link] [link]
-
idegen lény
őstag
válasz
Robeast #4687 üzenetére
A TAMDRUP-nak is ennyi az eredeti ára, de a JYSK-nél az ár sokszor köszönőviszonyban sincs a minőséggel. Az legalább kényelmes a memóriahabnak köszönhetően, amit nem spóroltak ki belőle, persze 1-2 év múlva elkezd foszlani azon is a műbőr, főleg a karfán. De ez a TJELE már ránézésre is gerincgyilkos. Érdekes, hogy nem nagyon láttam még más széket memóriahabbal, pedig szuper jó, mert sosem laposodik el, ergo nem lehet kiülni.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
seedorf88 #4685 üzenetére
Én is egy jyskös gold széken ülök, csak én egy Tamdrupon. Pár évig ez is jó volt, illetve egyszer garanciában cseréltem az egyik karfáját. Szerintem a legkényelmesebb Jysk-szék. Még most is kényelmes, csak ezen is a műbőr foszlik egyre jobban, meg kibillen is már bizonyos helyzetekben, de azért még ülhető. A gázliftje még hibátlan. Akkor 35 ezer volt. Az árak a Jyskben teljesen hasraütésszerűek. Hol ez akciós, hol az. Most 42 500 forint, de nemrég volt 35 ezer újra. A Markus miért nem jó? 40 ezerért vetted a mostanit is, nem?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
estikornel #4656 üzenetére
"Gerinckímélő szinkron mechanika: a legjobb, ami a hátaddal történhet"
-
idegen lény
őstag
válasz
Cakkosnyál #4625 üzenetére
Nem a székek árára gondoltam.
-
idegen lény
őstag
válasz
Cakkosnyál #4593 üzenetére
Durva áraik vannak.
-
idegen lény
őstag
El nem tudom képzelni, vagy nem is akarom, honnan van a több száz "csomagolássérült Noblechair", már ha tényleg azok. Ennyire nem vigyáznak százezres székekre?
Nekem ez nagyon bűzlik. Meg aztán, ha ennyit akarnék költeni egy székre, nem akarok, akkor már inkább egy dinamikus ülésűt vennék hatvanezerért rendes üzletből, rendes garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Biga123 #4567 üzenetére
Az csak felül egy ajánlás, én sem értem, hogy kerül oda, én természetesen a lentiekre gondoltam, amik 59 ezertől kezdődnek.
(#4566) mrviceguy
Ja, mert ez a topic aztán bővelkedik a szakvéleményekben. Még összefoglalója sincs. Amúgy meg az Alzában, a magyarnál jóval nagyobb szlovák választéknak köszönhetően, elég széles a spektrum, köztük igazi különlegességekkel, amiket máshol nem is látsz, de még csak nem is hallottak róla.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Valóban ergonómikus székek Egyik sem hasonlít gamer székre.
-
idegen lény
őstag
válasz
recusar #4536 üzenetére
"Hosszú élettartamra tervezték: A háttámla, az ülés szerelése, a karok és az ágyéktámasz bármikor hozzáadható, megváltoztatható vagy cserélhető." Úgyhogy szerintem igen, még a garancia hiánya és öt éves kora ellenére is, mert komoly, valóban nagy tudású szék, ahogy azt az eredeti ára is tükrözi. Persze nem ártana tudni, hogy mennyire van leharcolva, de nekem nagyon tetszik. [link]
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
-
idegen lény
őstag
válasz
Csabulator #4423 üzenetére
Hú! A SpinaliS-ról majd a teszt végén leírhatnád ide a tapasztalataidat. Szerinted házilag össze lehetne egy hasonlót rakni alkatrészekből?
-
idegen lény
őstag
-
idegen lény
őstag
Szép is lenne egy 110 ezres széknél, ha nem működne a gázlift!
A kerekeket felesleges cserélni, mert "A szék puha kerekekkel van felszerelve a kemény felületekhez". Jó döntés volt a puhább üléslapút választani a hálós helyett, mert az kevésbé kényelmes a comboknak: [link]
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
-
idegen lény
őstag
Ahogy én látom, az Ergochairnek se nagyon mozog az ülőlapja. SpinaliS, Spinergo, Sitness székek, azoknak aztán mozog minden irányban.
Ha tényleg egészséges székeket keresel.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
abyssc2 #4325 üzenetére
Kérdezz rá! Meg arra is, hogy tényleg adnak-e rá egy év garanciát, mert erre a HERO-ra csak három hónapot adnak. Ha bejön neked az EPIC, akkor megérheti. Sok helyen az újakra is csak egy évet adnak, úgyhogy nem lehet olyan rossz állapotban. Lehet, hogy csak kipróbálta valaki vagy visszaküldték, esetleg kiállított darab volt vagy talán csomagolássérült, bár azt szerintem írták volna.
-
idegen lény
őstag
Látszatra olyan, mint egy új. Szerintem 28 ezerért nagyon jó vétel volt. Kényelmes? Hátra lehet dőlni benne, és úgy is marad? És az üléslap is együtt dől a háttámlával? Hogy lehet még rá tíz év garancia? Az újakra annyi.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #4318 üzenetére
Helyesbítek: kényelmesebbek-e ennél, mert ahogy olvasom az értékeléseket, a többi JYSK szék kritikán aluli, egy fillért sem érnek.
-
idegen lény
őstag
Már vannak húszért is. Már tíz éve is nézegettem ezeket a használt Steelcase-eket. De ezek kényelmesebbek is ezeknél, vagy csak a minőségük jobb? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy kényelmesebbek is lennének. Árban meg nem nagy a különbség köztük, ráadásul még használtak is. Azt tudom, hogy a Steelcase felső kategóriás székeket gyárt, ezeknél sokkal komolyabbakat is, amik tökéletesen felveszik a test formáját és elképesztően kényelmesek.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Ez a teljes videó: [link] Ez is mókás: [link] Azt hittem, hogy fölborul a gyerekkel együtt, mikor fölszállt rá.
"A vizsgálatban résztvevő személyek (továbbiakban: Résztvevők) szóbeli kommentárjai
szerint a szék messzemenően beváltotta azokat a teoretikus előnyöket, amikről a
fentiekben már szó esett. Jellemző, hogy e dolgozók a "SpinaliS" székhez a vizsgálat
befejezése után is ragaszkodtak, s a mai napig használják is azt." "Egy kivételtől eltekintve valamennyi Résztvevő szívesen használná a "SpinaliS" széket munkahelyén." "Maga a "SpinaliS" szék esztétikus megjelenésével a vizsgálatban résztvevő személyek, illetve az Országos Gerincgyógyászati Központ munkatársai között egyértelműen tetszést aratott. A közösség véleményének ismeretében a Központ valamennyi adminisztratív dolgozóját "SpinaliS" székkel látjuk el." [link](#4291) Tsebacsi Akkor már megérte betennem.
Amúgy átjött az irónia.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Tsebacsi #4274 üzenetére
Ha nekem szól a megszólítás, (sok minden vagyok, de mester semmiben sem), ezt már kifejtettem a #4234-es hozzászólásban. Lehet itt kételkedni még a gerincgyógyászati szakvéleményekben is, oké, biztosan lefizették mind a 27 résztvevőt, amihez Dr. Varga Péter Pál főigazgató még a nevét is adta, rendben, de akkor minden tudományos tézist kérdőjelezzünk meg, akkor a Föld is lehet lapos, mert minden mögött állhat valaki(k)nek a pénzügyi érdeke. De igazából nem kell ehhez semmilyen tudományos vizsgálat, mert egy dolgot biztosan leszögezhetünk. Az instabil ülés megdolgoztatja, megerősíti a mélységi izmokat, míg a stabil ülés erre nyilván nem képes, legyen az a világ legdrágább széke. És hogy mi bizonyítja ezt? Hát az izomláz, ami stabil ülés után sosem fog jelentkezni. Ezt pedig bárki kipróbálhatja saját magán, mert "Nagyon hamar éreztette hatását az aktív ülés, jelentkezett az izomláz", ahogy azt Csenárné Dr. Kozák Ilona írta. A mélységi, a törzs-, medence - és alsó végtagi izomcsoportok megerősítése pedig kulcsfontosságú a gerincbetegségek megelőzésében. A modern ember a sok passzív üléssel ezeket az izmokat nem használja, így azok elgyengülnek, és ez óhatatlanul gerincproblémákhoz vezet. Ráadásul, ahogy a szakvélemény is leírja, a stabil ülés az ágyéki gerincet kyphosisban tartja, szemben az állás, járás, és az instabil ülés közbeni természetes lordosissal. A sok ülés akár sérvhez is vezethet, de "az emésztőrendszer, a szív-érrendszer és a légzőrendszer megfelelő működését is akadályozhatja". Egyébként állítólag a legegészségesebb szék a világon, az "aktív szék", itt éppen a feltalálója ül rajta, Papp László:
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
CyberPunk666 #4278 üzenetére
Az ipon ad két év gyárit, érdekes módon az ARENARACER-re csak egyet. Az easy-shop-nál is két év.
-
idegen lény
őstag
válasz
tothjozsi96 #4265 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
tothjozsi96 #4265 üzenetére
Az övé is műbőr.
-
idegen lény
őstag
válasz
tothjozsi96 #4261 üzenetére
Ez sem így van. Nem a külső borítástól függ a forma, hanem a belső töltet minőségétől. A jysk-ös TAMDRUP székem ugyanolyan kényelmes, mint jó pár éve, mikor vettem, a memóriahabnak köszönhetően, pedig a textilbőr már itt-ott, főleg a karfákon, repedezik, hullik kisebb-nagyobb darabokban és a mechanika is kezd szétesni, meg nyikorog néha. De még így is az egyik legkényelmesebb szék a piacon, főleg, ha azt is nézem, hogy csak 35 ezer forintba került. Amúgy most kíváncsiságból ránéztem, és jelenleg is ilyen árban vannak a GOLD minőségű székek a JYSK-ben, mert épp valami kampány van. Ezek már tényleg nagyon kényelmes székek, és bár az eredeti árukat nem érik meg, ami kb. kétszer ennyi, de elég gyakran árulják őket így féláron, ami a mai árakat elnézve elég jó ár-értéknek tűnik. A textilbőr a gyengéjük, meg nyikorognak is egy idő után, de sokkal drágább székeknél is olvastam már nyikorgásra panaszt. A gázlifttől féltem, mert más széknél az hamar leengedett, de az tökéletes még mindig. De járvány ide vagy oda, kipróbálás nélkül nem szabad semmilyen széket rendelni! Vegyünk föl egy maszkot, az amúgy is kötelező! Rayyy A TEK-et nem érdekli, hogy mit szeretnél, elvisz és kész!
De hogy milyen trükközések vannak, az elképesztő! Két év garancia, +22799.60 (érdekes egy ár) Ft-ért már öt év garanciát adnak! Leesik az állad, de ha elolvasod az ÁSZF-et, még jobban leesik! "Jótállási ügyekben az eladó szabadon dönthet arról, hogy a hibás alkatrészeket / bútor elemeket ingyenesen kicseréli, vagy az értékcsökkenésnek megfelelő anyagi kompenzációt ajánl fel akár kupon, akár pénzvisszatérítés formájában." Az igen! Kapsz egy kupont, amit beválthatsz egy másik székre! És ezzel már be is kerültél az ördögi körbe, ahonnét sosincs szabadulás! Életed végéig tőlük kell széket rendelned!
https://www.beliani.hu/forgoszek-fekete-es-feher-szinben-victory.html
-
idegen lény
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #4238 üzenetére
Semmi gond. De ha az sem jelent semmit, ha valamit tudományosan alátámasztanak, még ha az "csak" egy tudományos szakvélemény is, amit neves szakorvosok hoztak létre, akkor nem tudom, hogy minek járunk iskolába, minek tanulunk, minek vannak a tudományok. Speciel én még egy székről sem olvastam semmilyen szakvéleményt, de szóljatok, ha van ilyen. Ahhoz meg, hogy bármi is tudományosan bizonyított legyen, igen szigorú feltételeknek kell megfelelnie, sok pénz és sok idő szükségeltetik hozzá. Peace!
-
idegen lény
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #4235 üzenetére
Ezzel most semmi újat nem mondtál. Végigolvastad a linkelt teljes OGK szakvéleményt? Mert akkor olvashattad a végén, hogy: "Az általunk leírt vizsgálat kritériumrendszere nem meríti ki a tudományos vizsgálatok iránt támasztott szakmai-metodológiai igényeket, így azok eredménye nem tekinthető tudományosan igazolt eredménynek. A vizsgálat az ismert orvos-szakmai megfontolások mellett keresett választ arra, milyen szubjektív következményekkel jár a "SpinaliS" szék használata professzionális gerincgyógyászati intézetben dolgozó személyek körében."
-
idegen lény
őstag
"Ha a vázízomzat erős és jól tartja a gerincet, akkor nem kell fél millás herman millert venni, ha a vázízomzat szar, akkor a herman miller is kidobott pénz lesz." Ezzel kábé sikerült is lefedned a bolygón élő összes embert, vagyis senkinek sincs szüksége rá.
Nekem is ilyen tapasztalataim vannak a labdán ülésről, ezért is rendeltem egy Schildkröt Dynamic félgömböt, amit tetszőleges ideig használhatok bármilyen lapos széken. Ez talán a legolcsóbb megoldás. A félgömböt persze egy labdával is lehet helyettesíteni, csak sokkal macerásabb egy labdát és egy széket állandóan cserélgetni, ami az eredeti elgondolásom volt. De vannak más megoldások is. Egy nyeregszék is csak húszezer forintba kerül, és azon állítólag csak egyenes gerinccel lehet ülni. Ezt nem próbáltam még, de lehet benne valami, bár ez azért jóval statikusabb ülőhelyzet, mint a lovaglás. Aztán vannak a minden irányban elmozduló üléslappal rendelkező dinamikus ülést lehetővé tevő székek, mint a SpinaliS, a Spinergo és a Sitness székek. Egy Sitnesst akár már hatvanezer forintért is meg lehet kapni, ahogy azt föntebb linkeltem is.
"Megállapítható, hogy a "SpinaliS" szék használata mindenképpen előnyös a háti és az ágyéki gerinc ülés közben jelentkező túlterhelése káros hatásainak megelőzésére. Köszönhető ez a mobil üléslap használata során az egyensúlyi helyzet biztosítására automatikusan kiváltott törzsizomzat-működésekre, az összehangolt izomakciók folyamatos (és a használat során tudat alatt is rögzülő) történéseire." Gerincgyógyászati szakvélemény Országos Gerincgyógyászati Központ
"Nagyon hamar éreztette hatását az aktív ülés, jelentkezett az izomláz."
Csenárné Dr. Kozák IlonaAVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
tothjozsi96 #4224 üzenetére
-
idegen lény
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #4225 üzenetére
Na jó, akkor már tényleg nem értem. Eddig azt hittem, hogy hintamechanikának egyszerűen azt nevezik, amikor előre-hátra lehet dőlni egy székben, függetlenül attól, hogy az szinkron vagy aszinkron. Az utolsó kérdés jó, de szerintem az egy helyben állás sem egészséges túl hosszú távon, ha nem mozgunk közben. Szubjektív érzésem szerint 120 foknál a derekat már nem lehet egyenesen tartani, 90 foknál még lehet. Lehet, hogy ez baromság, de én így érzem.
-
idegen lény
őstag
válasz
SteveAd #4221 üzenetére
Spinergo széket próbáltál már?
tothjozsi96
Én most egy ilyet rendeltem, ami reményeim szerint kivált egy labdát, ami a legegészségesebb ülőalkalmatosság, csak ez hordozható és bármilyen székre rátehető illetve levehető bármikor. Van két labdám is, csak az egyiket próbáltam ki, de nem használom őket, mert nem tudok állandóan labdán ülni a gerincem miatt. Ezt érdemes elolvasni.AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
tothjozsi96 #4218 üzenetére
A 7,7 százalékos meghibásodási arány jónak tűnik, de én keveslem az egy éves garanciát egy hatvanezres székre.
(#4221) SteveAd
Itt a címben ír valami garanciát. Kérdezz rá!AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #4217 üzenetére
Tudom, hogy mi a szinkron/aszinkron közti különbség, és igazad van, a MARKUS szinkron. Ezt én is így gyanítottam, amíg nem olvastam ezt a kommentet, ami a legnagyobb megdöbbenésemre egy aszinkron széket ír le, akárhogy is nézem. Az aszinkron székekről el is tudom hinni, hogy kinyírják a gerincet. Nagyon jól leírja azt a nyíró hatást, amit én is érzek az aszinkron székekben. Ezért gondoltam, hogy ezek szerint akkor a MARKUS is aszinkron. De nem, a MARKUS szinkron. Akkor meg mi a fenéről írt ez a jóember? Sehol sem látom a videókon ezt a 120 fokos kinyílást. Akkor meg mitől fájdult meg benne a dereka? A videókat nézve valóban nem tartja meg olyan szigorúan a 90 fokot, mint egy olyan szék, ahol a háttámla az üléshez van rögzítve, általában a karfával. A MARKUS-nál ilyen nincs, hátradőlésnél a háttámla lejjebb ereszkedik, és kicsit tényleg kinyílik az a 90 fok az aszinkron székekhez hasonlóan. Ha nem is 120 fokra, de azért láthatóan. Szerintem erre gondolhatott.
De azt sem értem, hogyan nyírhatta ki a gerincedet a hintamechanika. Ilyenről sem hallottam még.AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
CyberPunk666 #4204 üzenetére
"- Van-e egészségügyi vonatkozása annak, hogy hintánál az ülőlap együtt dől a háttámlával vagy az vízszintben marad? A mostaninál vízszintben marad, a vele mozgót jobban szeretem, de nem akarom kinyírni a hátamat. (ezt hívják szinkron/aszinkron mechanikának? ugye?)"
Szerintem van. Én például ki nem állhatom az aszinkron székeket. Hátradöntve nekem borzasztóan kellemetlenek. Nem is értem, hogy tudnak ilyenben ülni. Ezért nekem a MARKUS sem jönne be, az tuti. Ehhez még ki sem kell próbálnom, elég azt tudnom hozzá, hogy aszinkron. Egy idevágó MARKUS-komment: "Ha jót akarsz magadnak, ne vegyél ilyet!
A munkahelyemen évek óta használunk ilyen széket - sajnos. A termék valóban strapabíró, kiváló minőség, és minden igaz vele kapcsolatban, amit az ismertetőben írnak.
Azonban hosszú távon tönkreteszi a gerincet. Az a probléma vele, hogy amikor hátradöntöm, a háttámlája nem együtt dől hátra az ülő résszel, hanem külön. Így, amikor hátra dőlök vele, a combok és a gerinc által bezárt 90 fokos szög kinyílik 120 fokra, és ennek következtében a deréktáji csigolyákra nyíró erő is hat, ami később derékfájáshoz, majd idegbecsípődéshez vezet. Amíg ezt a széket használtam, állandóan fájt a derekam. Amióta lecseréltem egy olyanra, ahol a háttámla együtt dől az ülő résszel (mint pl. a MILLBERGET vagy a RENBERGET székek esetében), semmi bajom nincsen."AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
-
idegen lény
őstag
válasz
mrviceguy #4188 üzenetére
Ezt bele lehetne tenni az összefoglalóba, már ha lenne. Én azért szeretem jobban a (mű)bőrt, mert nekem kényelmesebb, természetesebb érzés, jobban felveszi a test alakját, mint a textil, és ha bepiszkolódik, szappanos vízzel pillanatok alatt lemosható. Ráadásul jobban is néz ki. Beleizzadni nem tudok, mert hőségben úgyis megy a klíma. Amit nem szeretek benne, az pedig az, hogy szaga van. Lehet, hogy csak bizonyos idő után érezni, de miután sokáig nem tudtam rájönni, hogy mitől büdös a szobám, rájöttem, hogy a textilbőr szék az oka. Hozzáteszem, hogy ez egy 35 ezres JYSK-szék, és már eléggé a végét járja, foszlik a bőr a karfákról. Legszívesebben kidobnám, ha nem lenne azért még így is kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor RedDevil RX 7800XT 16GB első sorban CSERE!
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest