- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
válasz
idegen lény #4805 üzenetére
" csak egy pozícióban tudsz ülni, és azt állítod, hogy ez egészséges"
Ez így ebben a formában "enyhe" torzítás. A prémium gyártók termékei a személyre szabhatósággal, és anyaghasználattal sokkal emberbarátibb beállítást tesznek lehetővé, mint bármely olcsó szék. A gyártóknak van javaslatuk az optimális beállításhoz (neten találsz hozzá videókat is). Ettől még senki sem mondja ... sőt, hogy nem állhatsz fel munkavégzés közben. Az már az én egyéni szoc. problémám, hogy "fészkelődök" a székemben, és akkor is szeretném komfortosan érezni magam, de a saját egészségem érdekemben igyekszem betartani az ajánlott testtartást. Egy olcsóbb székben ezt akkor sem tudod megtenni, ha akarod, mert nincs mit beállítani rajta."szerintem ez elég ritka, akkor külön-külön be tudják állítani maguknak személyre szabottan, illetve te is be tudod állítani magadnak, de úgysem fogod állandóan állítgatni"
A cégek többsége a legegyszerűbb széket veszi többnyire az alkalmazottaknak, amin amúgy sem tudnak mit állítani, én meg itthon csak egyszer kell hogy beállítsam az optimális paramétereket magamnak."Nem véletlenül kezdenek elterjedni a denevérpadok."
Ennek nem sok köze a munkavégzéshez használt székekhez, mert speciális esetekben gyógykezelésre javallott csak, és azt sem saját kútfőből, hanem szakorvos véleménye alapján. Ettől még bármilyen mozgás, akár a jóga is tesz az egészségünk érdekében, de most már elég messze kanyarodtunk a minőségi kontra olcsóbb szék témájától."egy olcsó, pár ezres ülőlabda ugyanolyan jó."
Azét azt megnézném, hogy ezen hányan töltenek el 8-10 órát munkavégzéssel. Én inkább előnyben részesítem a sporttal megerősített mély izmokat, és a hátizmok erősítését."és te?"
Jól tippeltem, Én "nyertem" az 54-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DUNE médialejátszók topicja
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest