Új hozzászólás Aktív témák

• Adyzon
    csendes tag

Sziasztok!

tl:dr:
    - 150k max.
    - irodai ergonomikus szék
    - fejtámla
    - hálós ülőfelületet nem tartom hosszútávon kényelmesnek eddigiek alapján, jó lenne
    - hálós háttámla még talán okés.
    - állítható karfák
    - minimum 3 év gari
    - Magyarországon történő vásárlás, nem céges vásárlás

4 éve ülök már egy Akracing ProX-en, és most jött el a pillanat hogy elegem lett a műanyag borításos (ami mindenhol törik ahol tud) "jól kinéző", de egyáltalán nem tartós gamer székekből, amik 2 óra után egyáltalán nem kényelmesek. Az ülőfelületén olyan segg-formában degradálódott az hab, hogy szerintem Kim Kardashian is megirigyelné. :U A "versenyzős" oldaltámasz motívum pedig levitt az életről az évek során, 43 cm-es ülőfelület miatt pedig az öklöm se fér be a lábaim közé, és a majdnem a térhajlatomba ér az ülőpárna, ami természetesen !hátrafelé lejt! :F A home office vitt rá jobban, hogy végre keressek egy normális széket itthonra. Több helyen is olvastam hogy ha korrekt széket akar az ember, akkor inkább az irodai székek irányába nézelődjön.
    Fontos lenne hogy egészséges testtartásra ösztönözzön (ergonomikus?), viszont nem Spinalis szék. Ez utóbbi pár hétig volt alattam a munkahelyemen de nem egyszer fordult elő hogy nyomtatás után visszahuppanva majdnem a padlón találtam magam, és fárasztónak találtam egy idő után.

Végignyálaztam kb 2000 hszt, és a saját igényeimhez hasonló posztokat, illetve tapasztalati leírásokat latba vetve, sikerült egy kisebb listára szűkítenem a lehetőségeimet az elhangzottak alapján, talán nem hagytam ki semmi nyilvánvaló opciót. Kipróbálás tervben van, csak jó lenne célzottan próbálgatnom hogy mi újság, és tudom hogy a sokadik ilyen poszt, 150k-ból pedig nem lehet megváltani a világot.

- WAU 2 FAB
    - Lexington
    - Emagra Tao X4
    - Emagra Zen X5
    - Emagra Yoga X8
    - Emagra Lotus X2 (Sokat ajánlották, de úgy tűnik mintha már nem forgalmaznák?)

Szerencsére, vagy nem szerencsére 200 centiméteres testmagassággal áldott meg a jóisten, és 90 kilogrammot nyomok a mérlegen jelenleg, szélesek a vállaim, inkább mezomorf testalkatom van. Alapvetően játékra / munkára lenne a szék, van hogy napi 8-12 órát gép előtt kell hogy töltsek.

Köszönöm előre is ha bárki bármilyen javaslattal, példával, linkkel válaszol nekem! :R

Új hozzászólás Aktív témák