Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
picassol23
csendes tag
Sziasztok, Pár hete benne vagyok a székvásárlás projektbe. A végén nagyon egyszerű következtetésre jutottam és elmentem az Ikeába Markust venni 40-ért (ennyi ember nem tévedhet alapon). Közben végigpróbáltam a magyar irodaszék kínálatot 50-200 Ft ezer között. Nem éreztem azt a hozzáadott értéket pl wau esetében, ami a vételárat indokolja. Bementem az office plázába, ahol le se tojtak az eladók. Mondtam, hogy valami jó 8-10 órás munkaszéket adjanak el nekem, az ár az teljesen lényegtelen kérdés. Vezetgettek körbe a 30 ezres fos főnöki székekhez és a gamer cuccokhoz. Wauról semmit nem tudtak mondani. Beleültem és nem volt jó (mondjuk nem ártott volna egy szakképzett eladó, aki beállítja rendesen).
Az irodában Profim Lightupot használunk (az szerintem egy eléggé "jólbevált" középkategóriás szék). Kértem rá árat - "wau árat" kaptam (de most tényleg? ne már...)
Szóval Markus lett. Ezen kár volt gondolkodni. Nagyon jónak tűnik. Ha valakinek nincsenek nagyon extra igényei, akkor ez jó választás (ráadásul 1 évig visszaveszik szó nélkül ha mégsem kell). Nekem ez nem nagy kompromisszum; semmivel nem érzem rosszabbnak mint a 100+ ezerért kínált társait. A karfája nagyon jó - az állítható karfa nekem teljesen szükségtelen dolog. Antares székeknél vigyázzatok, mert valamelyik fajta "állítható" karfájuk egyszerűen lötyög. Vettem egy ilyen gyártmányú széket pár hete, majd reklamáltam emiatt - küldtek is mindenféle kérdés nélkül 1 db + karfát (senkit nem érdekelt, hogy mind a kettő karfa kotyogott, azaz már mindahárom). A forgalmazó azt írta, hogy ez ilyen. Visszaküldtem nekik (teljes visszatérítést kaptam, összeszerelés költséggel együtt; csak a visszaszállítás díját vonták le).
Szóval sok hűhó semmiért összességében. Kezdhettem volna az Ikeában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest