Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunner

senior tag

válasz BigBlackDog #1098 üzenetére

Tegnap futottam két órát az interneten, mire az általam lentebb írt AKRacing Rush modellt válaszottam.
    Amit magambaszívtam, hogy 50 ezer alatt az IKEA Markus-t (szövetes) kell megvenni, minden előnyével és hátrányával együtt. 10év garancia a mechanikus elemekre, hálós hátrész, nem állítható karfa. Nem "gémer" széket kerestem, de jó pár bútorboltot végignézve majdnem minden nagyobb teherbírású szék (110kg+) 60 ezer forint környékén kezdődik, a legtöbből viszont hiányzik az állíható karfa. Volt pár ami nagyon szimpi volt, viszont 65-ért a "Rush" nekem azért lett végül nyerő, mert 150kg-ig hitelesített, fémváz van benne, és ahogy Ispy írta, van supportjuk.
    Egy random magyar szék outletet ha felhívsz hogy baj van a székkel mi fog történni? Leginkább semmi, vállvonogatás meg egymásra nézés aztán egy hosszabb átfutási idejű procedura aminek a végén vagy jó lesz a szájízed vagy nem. Bízom benne hogy az AK-sok, ennél jobban és olajozottabban teszik a dolgukat, persze ugye az az ideális ha nem kell őket keresni.

Új hozzászólás Aktív témák