- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Ja, én is azt néztem, hogy a legnagyobb "king size, premium, XL" AK széknek pl 39 cm az ülőfelületének szélessége. A 30 ezres kommersz alap székemé meg 50. Szal ezt vagy a 12 éves középkori gyerek uralkodókról nevezték el "king size"-nak, vagy náluk van valami növési rendellenessége az országuk vezetőinek, de én ezt a megnevezést ezzel a mérettel nem tudom párba rakni.
A dx-nél amúgy [black friday] van, de még leakciózva is minimum másfélszeres áron adnak mindent. 10-20 ezret lehet "megspórolni", de az édeskevés.
[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
Na elmentem a pixelbe és végigültem a kínálatot. a legtöbb már az első beleüléskor kiderült hogy itt ott nyom vagy csak szimplán rövid az ülőlap.
A DX racer Wide volt az egyetlen amibe percenként visszaültem. Hosszú combtámasz jó arányok. kényelmes volt.
Azt mondták a srácok érkezik hamarosan valamelyik dx-ből full bőr verzió is (de lehet hogy AK volt?)
Lehet hogy azt még megvárom -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Erről a Freddie székről semmi infó sincsen? Vagy én nem találok róla? Esetleg vélemény?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Whaazzup
senior tag
válasz Zsiráfnyál #869 üzenetére
Igen hasonló csak más guruló lábbakkal.Később teszek fel képet.ÜDV.
-
őstag
Ikeában nem lesz Black Friday? Szerintem sejtitek miért. Markus nagyon kényelmes
-
Suprax5
csendes tag
Sziasztok!
Ezt találtam [link], gondoltam megosztom veletek.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Ja, meg amúgy visszatérve az (Antares ?) Oklahoma-ra :
- [Egyik forgalmazó] - 65.000
- [Másik forgalmazó] - 110.000Amelyiken én ülök, azt meg kb 50.000-ért vette a cég, majd rákérdezek, hol. Valószínűleg abban van valami kedvezmény is (vettek vagy 10-et egyszerre). A reális értéke 40-50 ezer lehet. Ehhez képest 70-ért, meg 110-ért látom... Teljesen elmebeteg a székek árazása úgy általában. Kb mint ha az egyik boltban 120-ért adnák a Snickers csokit, a másikban meg 400-ért.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Zsiráfnyál #890 üzenetére
Alapítok egy székgyártó céget, nagyot lehetne robbantani ahogy nézem mind idióta
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Igen, ez ekkora. Nézd az oldalnézeti képet.
Holnap hozok be mérőszalagot, már pusztán kíváncsiságból lemérem a [munkahelyi székem] magasságát. Ezen 3 fokozaton állítható a fejtámla, maxra kihúzva már alig kell belefókázni ahhoz, hogy a fejemet tartsa.
[Itt meg] random belebotlottam egy 90 centisbe. Mindössze 250.000 Ft-ot kérnek érte... tisztességes üzletemberek. Perzsa uralkodók sípcsontjából faragták ki azt a +20 cm-t, vagy nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Zsiráfnyál #888 üzenetére
Tuti hogy benne van a fejtámla abban a méretben? Az úgy tényeg gázos, majdnem 1 méteres háttámla kéne nekem hogy a fejemet is tartsa.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Írtam levelet a fenti székkel kapcsolatban a forgalmazónak, de ők se tudnak róla többet mondani, új modell, sose látták még összeszerelve, nincs náluk kéznél, nem tudják megnézni.
Szóval marad a képek alapján saccolás, ehhez csináltam egy rendkívül precíz [képet]. Az ismert max ülésmagasság, és max teljes magasság alapján 73 cm hosszú a háttámla az ülőfelület tetejétől a fejtámla tetejéig. Az ülőfelület 50x50-es, ezt a háttámla mellé téve látszik, hogy valóban max 75 cm lehet a háttámla, fejtámlástul, mindenestül. Meg úgy eleve a képen is látszik, hogy nagyon töpszli az egész. Az amazonos képen látszik a fejtámla hátulja, ott van ugyan valami kis csík, amin talán csúszni tud valamennyit fel-le, de nem biztos (sok leírásban "állítható" = "dönthető"), és még ha arra szolgál is, akkor is max +5 cm nyerhető ki belőle.
Szóval a háttámla kb 75 cm magas (+/- 1-2 cm), az pedig nagyon kevés. Összehasonlításképpen a [jelenlegi székem] háttámlája az üléstől mérve 70 cm, tehát annál max 5 centivel magasabb ez, fejtámlával együtt, holott az egy fejtámla nélküli szék. Ami azt is jelenti, hogy a fejtámla nekem pl a hátam közepén lenne, ami nem egy kényelmes dolog.
Kár, mert amúgy szimpatikus szék, főleg azzal a hálós szövetborítással, de ezek alapján ~175 centi testmagasság felett halál. Gyerekméret. Illetve gyanítom, hogy ezt a csuklóval megoldott karfát nem nehéz egy alapos rátehénkedős felállással eltörni, de az még egy kis odafigyeléssel kivédhető dolog lenne.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz micafighter #884 üzenetére
[Itt] vannak jobb képek róla. A borítása szimpatikus, a fejtámla magassága viszont ha jól látom, egyáltalán nem állítható, tehát a 73 cm háttámla magasság fix.
-
micafighter
nagyúr
válasz Zsiráfnyál #883 üzenetére
Majd oszd meg velünk miket mondtak
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #882 üzenetére
Ez még akár jó is lehet. Kérdés, hogy a fejtámla milyen magasan állítható. Így a leírás szerint 73 cm-t tud a háttámla, ha erre még rájön 5-10 cm, akkor már egész közel van egy emberi használatra alkalmas magassághoz.
A lábtartó nyilván retardált baromság, de valszeg leszerelhető. Amúgy meg szövet, fém, párnás karfa, normális ülőfelület, nem hangzik rosszul.
Írok én ezeknek e-mailt, kérdezősködök egy kicsit.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Érdekelne,ezt megéri megvenni? [link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
SkyS1gn
félisten
-
salytmasztor
aktív tag
Ezek a gaming / racing típusú székek szimpatikusak több szempontól is, viszont amikor kipróbáltam őket 1-2 helyen, akkor rájöttem, hogy a legszélesebb verziónál is (nekem) iszonyú kényelmetlenek, mivel azok a csodás oldalmerevítések / befelé nyúló "stabilizátorok" egy kis idő után egyre jobban nyomják a combom / vállam / oldalam / hátam.
Egy Arozzi Torretta XL is volt nálam és kb 3 hét után már elkezdett nyikorogni, szóval nekem eddig nem jöttek be ezek a gaming / racingek.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz salytmasztor #876 üzenetére
Nekem bevált az AK. Mondjuk nem ülök benne napi 6+ órát, szal amire én használom úgy 10 évig biztos kitart.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kényelmes székeket venni a konyhába. Textilbőr borítású kellene, mert a mostani textil, és eléggé használódik (van otthon két gyerkőc ) És mindenképpen gyárilag épített kell, lapra szerelt nem érdekel. (Asztalos suliba tanultam, és ott szó sem volt arról, hogy szék és asztal gyártáshoz csavar kellene... talán nem véletlen...) Érdekel fa és fém is.
Nem bánnám, ha 20-30e körül megállna az ára, mert 6db kell.
Ha esetleg van tipp, kérném!MOD: Most látom, hogy az egyéb hardver fórum része a topik, szóval átettem OFF-ba.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Szerintem ez a megoldás, autóülést kell átalakítani irodaszékké. Egy normális ülés nem olyan drága, max 50 ezerből szerintem simán tök jót lehet venni (használtan látok 10-ért is), egy full fém lábkereszt 6-7 ezer Ft, 10--15 körül biztos van ami elég nagy teherbírású, aztán ezeket már csak el kell vinni valami ügyes bútorasztaloshoz / bádogoshoz, hogy rakja össze. Ráhackel valami fém lapot az ülés aljára, aztán arra lukat fúr, rácsavarozza és kész. Gázrugó nem tudom kell-e egyáltalán bele, szerintem simán kihagyható, úgyis méretre készül, karfa meg vagy van alapból az ülésen, vagy max azt is rászereled (amin most ülök, annak pl simán csak 6 csavar tartja alul a karfáját).
50-100 ezerből szerintem megoldható, és az aztán tényleg tartós és kényelmes lesz. Full szövet, full fém, ha rendesen meg van csinálva, ezzel 10 évig tényleg nem lehet baj.
Azt mondom, én ebbe márpedig belevágok. Lesz ami lesz. Az irodaszék piac meg bekaphatja. Várom nagyon Whaazzup beszámolóját, biztos többet tud erről.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz salytmasztor #872 üzenetére
én is körbenéztem sok helyen, 150-ért tudnék venni, ami tetszik és a teherbírása is megfelelő, úgyhogy arra jutottam inkább veszek 12-ért, és ha tönkremegy veszek megint, akkor se érem el a 150-et soha.
-
SkyS1gn
félisten
-
salytmasztor
aktív tag
Én írtam neked, hogy mission impossible kategória a jó + tartós forgószék.
Mi is folyamatosan keressük ezt a csodát és itt sokan még többet is kiadnánk érte, mint 50-60ezer forint...
Nincs nagyon más lehetőség, mint körbenézni olyan helyeken, ahol minél több típus van és helyben valamennyire lecsekkolni, hogy erős és tartós lehet-e erős-e eléggé a váz és a gázrúgó, stb.
Ja és sok év garancia is nagy előny persze, ha van.
Esetleg valami szakemberrel érdemes lenne beszélni a témában, de ilyen embert én biztos nem ismerek.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Akkor megint nem jutottunk elöbbre
-
aliquis
tag
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Whaazzup #868 üzenetére
Ez érdekelne, bennem is felmerült már, hogy autóülést alakítsak át.
Pontosan mit szereltél rá, hogyan ? Mennyibe került az egész ? Tartanál erről egy kis bemutatót ?
[Ez] pl autóülés volt eredetileg. Ha valami hasonlót össze tudok hozni 60-70 ezerből, az nekem tökéletes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Zsiráfnyál #865 üzenetére
Én is használom, igaz most fogytam, de 90 kilósan sem volt semmi bajom vele, elég masszívan tart. Sokaknak a fix és eléggé magas karfa lehet a probléma, nekem pont jó és kényelmes.
aliquis
Mindannyian mások vagyunk - így szép az élet Ezért mondom, hogy cipőt, matracot, széket sose vegyünk próba nélkül"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Ikea MARKUS? Többünknek van ilyen itt a topikban, és nem sok panaszt hallottam még.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Épp ez az, hogy a flashy, meg a szar között annyi a különbség, hogy a flashy jó időben, jó helyen meg tudta lovagolni a parasztvakítás-hullámot, a másik meg csak utólag próbált csatlakozni ehhez a piachoz. Ugyanazok a 100 Ft-os tróger alkatrészek van a 150.000 Ft-os Dx-en, és a 30.000 Ft-os 示連仕対知-en (nem tudom mit jelent, google random chinese), ugyanúgy el tudnak szakadni, görbülni, lazulni. Szó nincs arról, hogy 10 évig fogsz rajta ülni, ugyanúgy tönkre mennek mint bármelyik másik szék. Persze, adnak hozzá x év garanciát, és ha kell, nagylelkűen kipostáznak egy 2.000 Ft-os alkatrészt, de gyakorlatilag +50-100 ezer Ft-ért teszik ezt, amiből 3 normálisan beárazott komplett széket vehetnél helyette. A magyar boltokban csak a flashy-vel fogsz találkozni.
Nem rossz székek, nem arról van szó, én is ülnék szívesen Dx-en, meg Ak-n, de ezeknek a reális értéke max 50.000 Ft, az ár fennmaradó része nettó, gátlástalan parasztvakítás. Ha valakit ez nem zavar, annak simán jó választás, de én nem vagyok hajlandó ezt az üzletpolitikát támogatni. A 15.000 Ft-os csúszásgátló elektrosztatikus saválló Razer zokni kategóriája.
A flashy szék review-k torzítják a képet, mert 90%-uk hardcore fanboy, akinek a gyártó ingyen kiküldte a széket (így reklámozza magát a streamereken keresztül), és 2 nap használat után fülig szerelembe esve kijelentik, hogy ennél jobb fej gyártó a világon nincs. Nagyon nehéz olyan értékelést találni róluk, ami ér is valamit.
A random kínai meg rizikós, van köztük ami teljesen jó, és van ami használhatatlan. De az ember nem is jókedvében kényszerül rájuk, hanem mert máshol 180 centi felett tényleg nem találsz semmit. Ez egy ilyen legvégső "B-terv".
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Zsiráfnyál #861 üzenetére
Ezaz hogy vannak ezek a flashy géémer székek meg a szarok és akkor van pár kivétel közte és ennyi?
Olyan 40-50ért mit ajánlanátok? Pl pixelnél mi a jó márka, nem vagyok ezekben otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz salytmasztor #859 üzenetére
Én se találok semmit már vagy egy éve. Katasztrófa ez a piac.
A munkahelyemen pl [ilyenen] ülünk, jelenleg ez az abszolút vésztartalékom, ha semmit nem találok. A fejtámla lehetne párnás, mert annak a széle így nettó kemény műanyag (csak a közepe kényelmes), de amúgy egész jó szék, 200 centivel megtartja a fejem (már amennyire, egy kicsit bele kell hozzá fókásodni), és a 110 kilómat is gond nélkül tartja már vagy 3 éve (van benne fém bőven). Kényelmes is, tartós is, de egy kicsit ez is túl van árazva.
A másik az olcsó kínai "kamu" csing-csang gamer székek (random ebay, amazon, stb...), azok többsége ugyanis a marketingen kívül az ég világon semmiben nem különbözik az Ak / Dx / stb... vonaltól, viszont negyedannyiba kerülnek. Konkrétan van amelyiket ugyanabban a gyárban gyártják, mint a Dx-et, csak nem 120-ért adják, hanem 30-ért (+ nyilván jön rá valamennyi szállítás). Ezek közül is ki lehet fogni jót (van ami tényleg gagyi, de azon látszik is). Nekem olyat még nem sikerült találnom, aminek az ülő részén nincs az a retardált "oldalfal", de ez nem csak ezekre igaz, hanem az összes "gamer" szék általános problémája.
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Csapágylehúzóval esetleg?
Széket még mindig nem vásároltam, viszont Pixelbe kipróbáltam és a Player széria "áll" a legjobban nekem. 90-100kg környékén mindenképp ki kell próbálni hogy melyik a legjobb, de elvileg a Player széria ajánlottabb ilyen nem pehelysúlyú embereknek. Mert az aránylag széles egy Nitro-hoz képest.
Elvileg lesz Dreamhack és tavaly ilyenkor 10% kedvezmény volt a székekre az akracingeurope.eu oldalról rendelve. De talán lesz valami fekete péntekes akció pixelbe is. Jó lenne legalább 10%-ot faragni az árból.Ja és kiemelendő!!! Múlt héttől 2 év gari van a Pixelbe vásárolt AKRACING székekre, ami így már nagyon jó deal.
Ez a Jysk-es Trige szék amit most használok, minden nappal egyre jobban utálom.
- folyamatos nyekergés bármerre mozdulok benne
- háttámla nem tart semmit
- ha hátradőlök akkor nem tartja meg függőbe a széket, szóval inkább előre kell hajolni
- az egyik oldala egy kicsit magasabban van mint a másik eleje óta amúgy. De Jysk oldalán mások is erre panaszkodtakÍgy gyorsan ennyi hiba, szóval aki jót akar, NE VEGYEN ILYEN SZÉKET.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
salytmasztor
aktív tag
Minőségi + tartós forgószéket találni, főleg jó árban kb mission impossible kategória (kivéve ha valaki nem 50 kg vasággyal és naponta kb csak max 1-2 órát akarja a széket használni).
Érdemes mindenképpen személyesen szétnézni itt-ott, de ilyen szempontból is gyászos a helyzet.
Talán az Officeplaza-nál vagy a Pixel-nél lehet csak értelmes és minőségi(bb) választékot találni.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Sziasztok, tudtok ajánlani egy faint széket ami kényelmes 20-30k között? Az összes irodai gázrugós nyeklik egy idő után, a mostani pl úgy járt hogy a csillag alakú kerékhubon lecsúszott az egész gázrugós rész és feltépte a laminált padlót + sokkal lejjeb ülök...
ilyet néztem vagy black friday keretében kéne nézni egy jót[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Aham, majd próbáld meg becsomagolni úgy a lábat, hogy benne van a gázrugó.
btw nekem is ki kéne cserélnem az AK székben a rugót amit kaptam, de még fogalmam sincs hogyan operáljam ki a csillagból :
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
RexpecT
addikt
válasz powerwade #847 üzenetére
Én most vettem egy Arozzi Torretta széket, nagyon kényelmes, remélem tartós is lesz. Ez full textil, kivéve a hátulját, mert az ilyen karbon hatású műbőr. Árban 63 körül mozog.
[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, hamarosan a dolgozó szoba lesz a "irodám". Napi 8-9 órát kell majd gép előtt ülnöm és az irodai székemet sajnos nem hozhatom haza, de kapok "támogatást" saját szék vásárlásra. A segítségeteket kérném, hogy merre induljak el... Az IKEA/KIKA/Jysk/stb székeket nem tartom tartósnak, ezért azokat ki is zárnám a játékbó. Deréktámaszos, nem bőr forgószéket keresnék 60-70k körül. Alacsony vagyok, 65kg szóval ennnyi könnyítés van a dolgoban
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Beállok a sorba egy DxRacer Drifting DE91-el. Kényelmes, szövet, nekem pont elég nagy, elvárásaimnak megfelel, pipa.
DXRacer
Drifting DF91 <-- nem innen vettem, de ez az. van egy DE91 is de nem tudom mi a különbség -
jozsi252
veterán
Nincs AKRACING weboldalán valamilyen általános kupon kód ami mondjuk 5-10% kedvezményt ad esetleg? Mert látom hogy van lehetőség beírni kupont, de nem nagyon találtam.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Ribobon
tag
Nagyker:
http://kellytech.hu/
Ők közvetlenül nem adnak el neked, mert nagykereskedés, de meg lehet kérdezni, hogy valamelyik üzletben ki lehet-e próbálni.
Amúgy, ha kiskerből interneten megrendeled, 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól, ha mégsem leszel elégedett a székkel. (Annyi a macera az elállással, hogy mivel a gázrugó kúpos mindkét végén, házilag nehéz kiszedni a lábcsillagból vagy az ülésvasból).
Széket nem sok kisker tart raktáron, a Pixelnél sok félét ki lehet próbálni, de nem a fenti típusból...
[ Szerkesztve ]
-
Ribobon
tag
Én ezt ajánlanám:
NOBLE CHAIRS EPIC Series Real Leather Gaming Chair
http://www.noblechairs.com/en/epic-series-real-leather-gaming-chair-black/
- Valódi bőr bevonat (műbőr székek hamar kopnak)
- Fémvázas ülőrész (olcsóbb székek ülőrésze egy falemez)
- Fém lábcsillag (olcsóbb székeké műanyag)
- Megerősített ülésmagasság állító fémszerkezet -
Songo
senior tag
Sziasztok
Gamer széket szeretnék venni. A fotelben fetrengéstől már a kezem és a hátam kivan így át települnék egy saját asztalhoz végre.
185cm és 95kg vagyok. Napi 6-12 óra gép előtt ülés munka és játék miatt.
Nem nagyon vagyok otthon a világban. De ha azok a gamerek akik ebből élnek eltudnak benne tölteni 8-12órákat akkor szerintem nekem is menni fog
150körülig nézelődők (nem kőbe vésett összeg)köszönöm a javaslatokat.
-
nyunyu
félisten
November közepén vettem, így még nem járt le az 1 év.
Úgyhogy kereshetem elő a garijegyet.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jozsi252
veterán
Sajnos ugyanez van nálam is a Trige székkel kapcsolatban. Épphogy a gari lejárt, a gázrugó elkezdett szarakodni. Nyekereg nyikorog össze vissza (főleg éjszaka zavaró mikor más aludna), a karfa nálam is kilapult teljesen, ülő rész szintén. Szóval hulladék..
Egy ideje gondolkoztam a vásárláson én is, de most jött el az idő hogy rá is vegyem magamat. Legjobban az AKRACING Player Gaming Chair Black Blue szék jön be. Most épp keresek elérhetőséget hogy hol a legolcsóbb.
iPhone 16 Pro Max
-
nyunyu
félisten
Kb. egy éve vettem egy Jysk Trige széket, de már hullik darabokra.
- jobb karfáján kilapult a szivacs, ahol sokat könyökölök+oldalt kirepedt a műanyag huzata
- ülő párnája is kilapult, nem tart semmit
- ülő párna alul visszahajtott részén is kiszakadt a műanyag huzat
- tényleg csak a karfa tartja a hátlapotNe dőljetek be az ilyen-olyan szuper akcióknak, ez a szintet bármelyik 20k-s szék megugorja.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
deadwing
addikt
-
Impulsivex
tag
Sziasztok!
Forgószék vásárlás előtt állok.
Max ár kategória nálam 30.000Ft .Ezt a 2 modelt néztem:
CHAIRMAN 727 Főnöki ForgószékSzámítógépezéshez kellene, napi több órás otthoni használatra.
Van esetleg ezeknél jobb ami jobban megéri?Előre is köszönöm a segítséget!
-
batagy
őstag
Szia!
Nem lehet fixálni, viszont úgy van kialakítva, ha nincs terhelés (nem ülsz rajta), akkor nehezebben gurul.
Lehet venni fix talpat is. Írtam erről korábban itt. De az a véleményem, hogy a fix talp (legalábbis ez az Office Depot-os típus) jobban csúszik mint a saját görgő.
-
attiati
veterán
ikea marcus szeknel lehet fixalni a labon levo gorgoket?
hogy ne guruljon
-
Alg
veterán
-
Kryzard
újonc
Körülbelül 80 ezerig vennék széket, afölött már semmiképp.
-
Kryzard
újonc
Sziasztok,
én is szeretnék egy jó minőségű széket venni ajándékba egy 190 centi soványabb fiatalembernek
Mivel meglepetés lenne, így jól jönne néhány jó tapasztalat.
Igaz ebben a témában már nagyon sok választ lehet találni, de éppen ezért nehéz kibogoznom.Kérlek segítsetek, hogy melyik szék az, ami nem túl drága, de mégis megérte megvenni.
Köszönöm előre is a választ:
egy debreceni lány -
flash-
veterán
ajánlgattátok itt a jysk tamdrup széket nagyon..
hát befürödtem vele..
cégnél több is szétment nagyon rövid időn belül(1-2 hónap)
és otthon is...lötyög-inbolyog..
-
Goblin12
őstag
Hali.
DxRacer vajon ő eredeti?
-
Dyingsoul
veterán
Elkészült a videó a Maxnomic Leader székről.
00:00-02:53 ► Bevezető
02:54-05:56 ► Unboxing
05:57-11:18 ► Összeszerelés
11:19-14:18 ► Kipróbálás, első reakciók
14:19- ► Magas minőségű képek a székről, konklúzió, első benyomások, vélemények.Videómmal remélem sikerül megkönnyítenem azok döntését akik ebben az árkategóriában gondolkodnak.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
negoro
csendes tag
válasz Zsiráfnyál #814 üzenetére
Csakhogy itt nem a szem színében van a különbség, hanem a tejben
Biztos, h a plusz anyagon felül, ezek a nagy teherbírásúak nem készülnek akkora sorozatban, mint az átlagosak, ezért is drágábbak.
Nem akartam +bántani senkit, és részemről ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Mi a gond ezzel? Az ehhez való széket, ruhát, egyéb cuccot bőven meg kell fizetni. Nincs ebben semmi rossz.
Ezzel az a probléma, hogy ezt úgy hívják, lehúzás, és az ember nem szereti, amikor teljesen nyíltan és pofátlanul megpróbálnak (némi parasztvakítással árnyalva) kicsalni belőle mondjuk jelen esetben ~100.000 Ft-ot.
Ha mondjuk holnap a boltban azt mondják neked, hogy másnak 200 Ft a liter tej, neked meg 1.200, mert kék a szemed, és vagy kifizeted vagy nem lesz tejed, mehetsz haza szárazon enni a müzlit, akkor biztos vagyok benne, elég hamar megérzed, mi ezzel az üzletpolitikával a probléma.
Én pl szoftverfejlesztőként nem mondok olyat, hogy ha valaki rövidlátó, 80% felárért megnövelem neki a programban a betűméretet, mert nem vagyok egy paraszt. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy fillérekből megoldható probléma, és nem verem át a vásárlót. Az irodaszékek piacán ezek a normák pl láthatóan nem léteznek. Mint irodaszék vásárlót, ez engem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
negoro
csendes tag
Szerintem is: magas
Az itt 100+ kilósoknak speciális szék kell, hiszen nem átlagos a súlyuk, és ahogy írtam, a 120 kg már a kalapgörbe széle, a 200 cm is. Mi a gond ezzel? Az ehhez való széket, ruhát, egyéb cuccot bőven meg kell fizetni. Nincs ebben semmi rossz. Nem engem kell szidni ezért.
Szerintem a DX Racing a legjobb. Nekem ez van, és jó. Nagyobb súlynál ki tudja, melyik a jobb, én nem.[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
A két szék közül melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Arozzi Torretta vagy Akracing prime? -
Dyingsoul
veterán
válasz Zsiráfnyál #806 üzenetére
Szerintem félreértettétek a kollégát. Igen általánosítva írta ez igaz, de egész biztosan nem vette számításba a testmagasságot, gondolom az átlagos 170-175 cm-es magasságra gondolt és amellé írta azt az értéket. Felesleges felkapnotok a vizet, ne vegyétek magatokra ha tisztában vagytok a saját helyzetetekkel. A gond a túloldalon van amikor valaki valóban túlsúlyos, de lesz*rja.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Köszi a tippet, Mester !
Akkor a 200 centimmel lefogyok 80 kilóra, meg ha már úgyis ki fog látszani tőle a csontom, akkor le is vágok a gerincemből pár centit, hogy a magas háttámlával se legyen probléma.
Menjek a francba a 49-es lábammal is, kéne tartani azt a fogyókúrát, nem cipőboltokat járni a hájas lábfejemmel...
A jelenleg hatályos jogszabályok szerint az ember 180 cm és 80 kg. Mindenki más dögöljön meg, mit különcködnek meg lázadnak itt a méreteikkel.
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv! Fáj a derekam, gyakran hátam nyakam. Balesetből eredő károsodás. Olcsó forgószékeknek (10 000 Ft körüliek) hamar kitöröm a háttámláját, nem bírja a lemez ahol a háttámla az üléshez kapcsolódik vagy valamelyik kerék törik ki. Szerintem arra van szükségem, hogy a háttámla a padlóval kb. 130-140 fokos szöget bezárva legyen rögzíthető.
Azt látom gamer székek drágák. BTW nem játékra kell, arra kell minél tovább bírjak a gép előtt lenni. Mit érdemes tudni vásárlás előtt? Segítene ha meg lenne nevezve néhány ajánlott szék miért jó, néhány másik miért nem ajánlott miért rossz. Vagy egy oldal ahol jó tanácsok vannak összegyűjtve, FAQ. Pénz kevés, ésszel kell döntenem. Nincs is igényem fölösleges extrákra, beépített thai masszázsra, minibárra.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Snorbi19
tag
válasz bullseye #801 üzenetére
bocs beleférek a kis 90kilot elbíró kis izékbe csak az 5 éve vet 20 000 ft-os székemnek tönkrement a gázrugója és elkopott térdhajlatban a műbőr, és mivel mostanában megengedhetem magamnak a prémium kategóriát így abban nézelődők ennyi...
az hogy hány kiló vagyok a saját és az asszony véleményén kívül másé nem érdekel, úgyhogy az építőjelegű kritikákat tartsátok meg magatoknak.Amikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.
-
bullseye
addikt
Azért valahol igaza van, végtére is, ha valaki 120 kiló és addig nem vesz széket, amíg a 90 kilót elbíró kis izékbe bele nem fér, akkor sokat fog állni, és könnyebben fogy.
Vagy csak valaki a "lelkes újonc" helyett a "lelketlen újonc" rangra hajt.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest