Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shyciii
veterán
válasz 7Heads Drago #54 üzenetére
Archero és Gardenscapes nem akadozott nekem nyáron sem. Többi játékról nem tudok nyilatkozni, de ha a Waze nem akadozott mikor a szélvédő mögött volt a teló nyáron egy 8 és fél óra út alatt, akkor nem hiszem hogy a melegedéssel probléma lenne S22-esen. Azt nem mondom, hogy minden S22-es tökéletes, mert mindig vannak szarul kijött példányok. Lásd sárguló kijelzők, spontán betörő lencsék (a'la Pixel 7), csíkozódó kijelzők (a'la iPhone 14-es széria). Ezeket ilyenkor azonnal ki kell cseréltetni, ha szoftveresen nem oldható meg. Hálistennek 30 napig el lehet állni a vásárlástól.
Egyébként egyik linkelt topicot megnéztem, és pont ott van a második hozzászólásnál, hogy azokat a hibákat javították.....[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz 7Heads Drago #50 üzenetére
Azzal gondolom tisztában vagy, hogy minden típusnál előfordul 1-2 ember, akinél szar van? Én kapásból tudok mondani még iphone-t is ami fagy, pedig arra aztán nem jellemző, de tudok mondani Oneplus-t is, csak hogy a fórum jellegénél maradjunk. Nem is kell messze mennem, mert elég sok Oneplus-om volt (One, 2, 3, 6, 7, 7T Pro), úgyhogy személyes tapasztalat is van fagyásra.
Amúgy meg a legutolsó 2 cég ahol dolgoztam javarészt Samsung és iPhone-ok voltak, és soha egyik sem fagyott le. Ebből a szempontból messze megbízhatóbbak voltak, mint más márkák amiket kipróbáltunk, és terveztük vállalati szinten bevezetni, aztán lemondtunk róla, mert nem tudták megütni az elvárt szintet.
Nekem pici S22-esem van. Pont annyira melegszik, mint a Oneplus 7T Pro, pedig igen nagy méretkülönbség van, mégis az S22-es simán kibírta a nyári nagy melegben a Waze használatot, pedig Prágába mentem vele a Letnany reptérre G'N'R koncertre, ami lazán 8 és fél órás út, és nem hogy lefagyás nem volt, de akadozás sem, mint ahogy GPS is stabil volt, Exynos ide-vagy oda.[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz 7Heads Drago #48 üzenetére
Csak hogy legyen más kivétel is, illetve legyünk tárgyilagosak, mert eléggé elnagyoltan közölsz valamit, aztán durcásan elvonulsz. Jelenleg Samsung tulajként (S22) elmondhatom, hogy nincs olyan hogy fagyás. De mondhatnám a családi kört, vagy ismeretségi kört is, mert ott se fagy senkinek a Samsung telója. SOT probléma az S22-es tulajokat érinti, csak mert kis akksi van benne (és nem, nem az Exynos a probléma). Az S22+ és afölött nincsen ilyen gond, mint ahogy pl a52s esetén sincsen ilyen probléma. A gyenge térerő is szintén az S22-eseket érinti csak, de ha nem csak topicba lesnél bele, hanem utána is néznél, akkor láthatnád, hogy az S22-esnek igen csekély a sugárzási mértéke. Ez annak a függvénye, hogy "gyengébb" antennát raktak bele. De ezt ne úgy képzed el, hogy ahol eddig teljes térerő volt, ott most nincsen, hanem mondjuk ahol a gyárépület legbelső részén volt még térerő más telóval, ott az S22-nek annyi van, hogy még tud csatlakozni, de a beszélgetés már nem túl zökkenőmentes. Bár ezt sem erősítette meg mindenki az S22 tulajok közül, mert volt aki azt mondta, hogy neki nincs ilyen gondja. Nekem ez jelentkezett, de ez is csak Telekom esetén. Vodafone-al a gyárépület mélyén sincsen gondom.
-
Shyciii
veterán
válasz Linkin1994 #36 üzenetére
Oneplus már nem számít startupnak. Azért az indulás elég rég volt 8-9 év. Ha viszont nem tudtak ennyi idő alatt kilépni az induló cégek szférájából, akkor pont az a helyzet, hogy valamit nagyon elrontottak. Jól is látszik ez a tendencia. Mint írtad egy valag pénzt kellett beléjük önteni, hogy nullszaldósak legyenek. Ezt tudták elérni 8-9 év alatt...
Gyakorlatilag Oppo lett a Oneplus is. Minimálisan különbözik már csak. Értelmetlenné váltak.Az meg hogy mi lesz a Nothing-al azt egyelőre hagyjuk, mert azt sem te, sem más nem tudja még. ha csak nem napi szinten beszélsz Carl pei-el.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz Linkin1994 #34 üzenetére
Ezzel az elmélettel az a baj, hogy akkor már előbb földbe kellett volna állniuk.
-
Shyciii
veterán
"Amúgy a VoLTE és 5G az a szolgáltató sara volt mert nem volt hajlandó együttműködni a OP supporttal."
Az ugye megvan, hogy ez erősen sántít? Tehát csak a Oneplus 9 Pro esetén volt a VoLTE-vel és a Yettel a bűnös. Minden más Oneplus esetén (pl nekem Oneplus 7T Pro volt) nem volt ezzel gond, naná hogy a Yettel a hibás. Ráadásul ugyanazon SoC-al dolgoznak, modemmel stb, mint bárki más, de a Yettel volt a hibás, nyilvánvaló. Véletlenül sem a Oneplus volt a béna, mint ahogy a 7-es sorozatnál az Android 13 szoftvernél is kiderült, hogy bénáznak és a Qualcomm-tól kellett segítséget kérniük. Maradjunk annyiban, hogy a Oneplus esetén valahol az 5-ös, 6-os generáció után igen nagy programozói csere-bere lehetett, hogy ennyire xart lett belőlük.
Fórumot inkább hagyd. Nevetséges emberek sírnak ott évek óta. Érdekes a sírást előidéző bugok 99%-a india user error amúgy...
Ezt meg inkább nem is kommentálom, miután nyilvánvaló hogy nem sokat voltál azon a fórumon, mert nem sírás ment, hanem létező bugokat irogattak be, ami régiótól függetlenül előjött. Pl nekem is. Nyilván itt is a hülye indaiak voltak a hibásak.
-
Shyciii
veterán
A gyári saját fórumjaik tele voltak panaszokkal több 100 oldalon keresztül. Ha sem ezek után nem tesznek semmit, sem hogy ha sokan ugyanazt a problémát lejelentik, akkor bocs, de ez minden, csak nem support.
Amúgy az hogy megoldották a VoLTE és 5G-t egy szolgáltatónál, az nem remek support, hanem tűzoltás, hogy egy alap funkció sem működött. A te esetben nem volt választásuk...[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Hogyan? Jó vicc volt A gyártói support körberöhögi a Oneplus usereket, mikor a felületen lejelentik a hibákat. Konkrétan magasan xartak rá, mikor én is lejelentettem A Oneplus 7-es szériánál pedig végleg elvágták magukat nálam. Ott megmutatták, hogy mennyire nem-törődnek a usereikkel...
Egyetlen jó dolog van náluk, az a szervíz. Másfél év után is zokszó nélkül cserélték gariban az akksit, így aki megvette tőlem a 7T Pro-t, az így vadi új akksival kapta meg tőlem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest