- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alcsi69 #3676 üzenetére
Egy másik cég ugyanezt csinálta velem. Mondom, ha lejár a határidő, akkor küldj nekik fizetési felszólítást. Elég mailben a honlapjukon lévő elérhetőségre. Írj határidőt is a levélben, és hívd fel a figyelmüket, hogy amennyiben nem tesznek eleget a jogszabályi kötelezettségüknek, úgy a fogyasztóvédelemhez fogsz fordulni jogorvoslatért.
-
koby11h
őstag
válasz
Alcsi69 #3668 üzenetére
Szia!
Egyszer küldj vissza a Lumenet Kft-nek
Rendeltem, minden ok, megkaptam, minden ok, sőt példás. Kipróbáltam 30 percet, de a termék kritikán aluli - anyaghasználat, tervezés kuka. Jeleztem másnap szóban, hogy elállok. 3 nap után írásban is, és aznap visszaküldtem a terméket is csomagként.
10.04 átvették, és azóta néma csönd. Semmi ok, megkaptuk, rendben van, nemsokára utalunk... csak néma csönd.
14. napon telefon, hát nincs bent aki ezt szokta intézni, holnap jön, csinálja és utalunk. Ok, de semmi.
3 nap múlva megint telefon, igen, nemsokára átnézi és utalunk, aztán 3 napig megint semmi. Holnap reggel email, és utána telefon is, hogy eltelt 21 nap és 14 napon belül kellett volna bárit is tenniük, szóval kapják össze magukat.
Szóval nyugi, még nagyon réérsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest