- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Elég volt jelezni, hogy ez lesz. Aznap kaptam egy igazolást, hogy az áru épségben visszaérkezett és visszakaptam 2 nap múlva a teljes vételárat.
Végül kiderült, hogy az Emag piactér kapcsolat miatt lett ez ilyen bonyolult. Legközelebb közvetlenül inkább a bolttól rendelek. -
Alcsi69
senior tag
Annak ellenére, hogy már válaszoltak pénteken hogy ennek a hétnek az elején visszautalják a pénzt, azóta sem tették meg.
Holnap jár le a fizetési felszólításban általam megszabott határidő. Ezután kitöltöm a fogyasztóvédelemtől kapott békéltető testületi eljárás lefolytatására szóló kérelmet.
Senkinek sem ajánlom a compkert.
-
Alcsi69
senior tag
-
TIT
veterán
Bluechip mással is eljátszotta itt ha jól emlékszem,én 2x rendeltem valamit de szóltak pár nap múlva,hogy nem tudják beszerezni,csak tudnám akkor minek írják,hogy van.
Mondjuk utoljára 2004-ben hallottam róluk,csodálkoztam,hogy még léteznek,mondjuk ezek után pláne.
Csodálkoznék,hogy valami lenne ezeknek. -
inf3rno
nagyúr
Eléggé. A nagy cégek esetében simán előfordulhat. Különösen kirívó az aqua, edigital, ipon, de más cégeknél is van rá példa. Érdemes megnézni a negatív vásárolói véleményeket árukeresőn az adott évre, és abból nagyjából összeáll a kép, hogy mire számíts rossz esetben.
Nem tudom, hogy békéltető előtt kötelező fizetési felszólítást írni, vagy elég ennyi hozzá, hogy maguktól nem utalták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest