- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
A kormányrendelet, illetve annak melléklete pontosan felsorolja, higy mindez milyen termékekre érvényes.
A bolti garanciát tehát ennek megfelelően kell akalmazniuk, de ettől tetszésük szerint eltérhetnek, persze csak pozitív irányban. Ahol ez nem megkötés, ott fölösleges nyilatkozni, de több helyen eleve már a regisztráció alkalmával egyértelműsítve van a vállalkozói vásárlás.
A gyártó által vállalt garancia is eltérhet pluszban a jogszabályoktól. Nyomtatók esetében pl. nemcsak időtartam, hanem a nyomtatott oldalak száma is függvénye a vállalt garanciának.
Tehát, ha a konkrét bolt fél évig vállalja az ügyintézést, ezt követően a gyártónál lehet érvényesíteni, annak megfelelően, ahogy ők vállalták. -
TIT
veterán
Szerintem igen,vannak rosszabbak.
Nekem az egerem 2 hónap volt,a vga 2nap,állítólag jó volt csak jófejségből cserélték...na persze,az eladó szerint mert ő tesztelte otthon és jó volt,a szervízes meg tudott a hibáról mert a fél internet tele volt vele.
Kaptam csere vgát is,az egy dolog,hogy nem működött mert a gép restartolt pár perc múlva.
Mondjuk én vgát alapból nem veszek használtat,mert csak a gond van velük,nem véletlen adja el ha nem rég vette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- weiss: Pant* rant
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest