- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666 #3998 üzenetére
Persze megértem a te álláspontodat is..
Hasonló területen dolgozom, ezért van tapasztalatom a témában. Nálunk is mindig az van, hogy aki variál, változtat, kavar, módosít, cserél, nem sikerül a fizetés, újraleadja.. stb témában elakad, az esetek nagy százelékában később kapja meg mint a többi, "normális" ügyfél. Én simán toleráns vagyok az összes többi céggel emiatt, el tudom képzelni, hogy náluk is hasonló a helyzet.
Normál esetben, rendelések kezelésére van egy "automatizmus" amely szépen megy magától, leegyszerűsített munkafeladatokkal, hogy minél több rendelést, minél gyorsabban, minél kevesebb dolgozó ki tudjon szolgálni. Most ebbe vki belvariál, oda kell egy teljes ember aki intézi, módosítja tovább az ügymenetet. Emberből, meg ugye azért tudjuk, hogy kevés van mindenhol, maxon pörögnek a feladatok, az elvárások, a teendők és kevés a munkavállaló, fizetés stb.. de ez már egy másik történet.
Egy szó mint száz, remélem, mihamarabb hozzájutsz a rendelésedhez -
inf3rno
nagyúr
válasz
janos666 #3852 üzenetére
Az én szemszögemből ők voltak a balfaszok, hogy nem zárták be az ajtót, és ezért simán azt hittem, hogy nyitva vannak. Minimum egy bocsánat kérés kellett volna szerintem, ehelyett még engem állított be seggfejnek kb. Valszeg azért volt rémült, mert ha jelentem a vezetésnek, hogy ezt tapasztaltam, akkor fegyelmit kap. Mindenesetre ez a herendi Spar lepra egy hely amúgy is. Mármint személyzetileg, árukészlet terén, stb. Nem is tudom, hogy volt e valaha olyan, hogy bementem, és normálisak voltak meg volt minden, amit venni akartam. Volt, hogy csak a fele cuccot tudtam megvenni, és alapvető dolgok, mint pl. citrom hiányoztak, a polcok mégis rogyásig voltak áruval. Volt, hogy rákérdeztem, és kihozták nekem 5 perc alatt a raktárból. Az eladók bunkók úgy általában vagy csak flegmák. Ilyen is van, hogy pakolom el a cuccot miután fizettem, aztán nem várja meg azt a tíz másodpercet, hanem simán behúzza a mögöttem lévőnek, hogy átmásszanak rajtam. Ha van olyan, hogy vásárlási élmény, akkor egy fos ez a hely. Az előző ABC is vicces volt, az becsődölt. Ott foci VB alatt évekkel ezelőtt bementem egy rekesz sörért. Dumáltak az eladók valami 8 fős csoportban, aztán néztek rám bután, hogy mit akarok. Ez a kb. be kell mutatkoznom, hogy én vagyok a vevő. Lehet már elszoktak ettől, hogy valaki náluk vásárol, passz. Mindenesetre nem értem, hogy miért nem lehet itt helyben valami igényesebb boltot összehozni, ahol tudnak eladni, amikor innen 15 kilométerre az Aldiban, Intersparban megoldják. Mondjuk a Tescoban ott is vannak taplók, a Lidlben meg rohadt zöldség állandóan. Nekem rejtély, hogy miért nem megoldható. Én is adtam el sok éve, és munkaidőben sosem bunkóztam a vevővel. Mondjuk amikor órákkal zárás után cseszegettek, hogy ez és az kéne, akkor viszont elhajtottam a halál faszára őket.
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #3809 üzenetére
Ma rászántam magam, hogy becsomagoljam és elvigyem postára a kártyát, erre mikor elkezdtem volna másolni a címet, akkor meghökkentem, hogy egy FoxPost automatába kérik. Ettől most megint elment a kedvem (nem csak azért, mert 15km-t kéne kocsikáznom egy ilyen automatáig, hanem miért automatába kérik a bolt/szerviz/telephely címek egyike helyett).
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #3747 üzenetére
Nagy sokára válaszoltak email-ben, hogy hova küldhetem vissza a kártyát.
Szerintetek legyek elég bátor, és küldjem vissza? (Még mindig nem üzemel a weboldaluk.)
Mikortól érvényes a határidő a javítás elvégzésére, amikor visszakérhetem a termék vételárát? A hiba bejelentésétől számítva, vagy onnantól, hogy átvették a hibás terméket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest