- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
webshopos
újonc
"Nekem az árgépre írt értékelések gyanúsak, mi a garancia rá hogy nem a globelectro-s ürge véste be azokat."
Mielőtt kérdezel, esetleg vádaskodsz; tájékozódj!
Részlet az Árgép értékelési oldaláról;
"Kérjük, vegye figyelembe boltértékelés leadásakor:
• Kérjük, ügyeljen az email cím helyes megadására! Értékelése leadása után erre a címre küldjük el azt a linket, mellyel aktiválni tudja értékelését. Az email címet bizalmasan kezeljük, és harmadik fél részére nem adjuk át.
• Kérjük, nyilatkozzon tárgyilagosan a bolttal kapcsolatos tapasztalatairól, és kerüljön bármiféle vádaskodást, feltételezést, általánosítást, sértegetést vagy trágár kifejezéseket! Ne bátorítson más felhasználókat bolttal szembeni akciók megtételére!
• Kérjük, adja meg a bolttól kapott ügyfél- vagy rendelési számát! Erre az adatra a valótlan értékelések kiszűrése érdekében van szükség, és negatív értékeléseket csak valós ügyfél- vagy rendelési szám megadásával tudunk elfogadni, melyet szükség esetén a tényállás tisztázása érdekében az érintett bolt üzemeltetőjének továbbítunk. Így a bolt reagálni tud az Ön panaszára"Kiemeltem a fontosabbakat, illetve megismételném;
"A webshopok mögött is emberek dolgoznak, nem gépek. Ők is lehetnek fáradtak, kimerültek, hibázhatnak. Tartsátok ezt szem előtt, mielőtt bármi bírálatot meghoznátok, hisz értetek vagyunk, nem ellenetek."Még egy fontos dolog; a nagy számok törvénye.
Minél több egy webshop forgalma, annál több esély van belefutni egy konfliktusba. Gondoljatok arra is - mielőtt megpróbáltok bárkit is saját sérelmetek által általánosítani -, hogy több ezer elégedett Vevő mellett, esetleg rosszkor voltatok, rossz helyen. "Ez benne van a pakliban" - mint említettem, a webshopokban is emberek dolgoznak, arra törekszünk, hogy a megnövekedett forgalom ellenére, a problémák száma ne növekedjen.
Kérhetnénk a Vevőinket, hogy tegyenek egy ellenvéleményt az ilyen Fórumokon, mikor elégedetten, mosolyogva távoznak, de nem tesszük. Igyekszünk mindenkit elégedetté tenni, ez éppen elegendő, és mi sem a néhány kezelhetetlen "blacklistás" Vevő alapján ítélünk meg mindenkit.
És ahogy mi sem teszünk nyilvánossá adatokkal inkorrekt Vásárlókat - mert törvénybe ütközne és sértené az etikai hozzáállásunkat - úgy ez elvárható volna viszont is.
Mivel a Magarországi kereskedelmi törvények alapján a Vevő szinte korlátlanul mindent megtehet, a legminimálisabb, hogy (mint az Árgépen is olvasható) a másik oldal is meghallgattatik.
Ilyen esetekben, levonjuk a szükséges következtetéseket, javítjuk a hibákat, megköszönjük az építő jellegű kritikát.Köszönettel!
a webshopos
-
OceanStorm
tag
Én is hozzászólnék a témában.
Múlt hét pénteken rendeltem tőlük egy HD 5850 Vapor X -et, majd e hét szerdán küldtem nekik egy érdeklődő e-mailt hogy mikor küldik. Az e-mailre azóta se válaszoltak, majd pénteken küldtem nekik még két üzenetet amire szintén nem kaptam választ. A telefon folyamatosan foglaltat jelez, egyszer viszont kicsöngött, de akkor meg egyből kinyomták. Következőre megint kicsöngött, csörgettem is 3 percig, de semmi reakció - utána pedig foglalt. Majd felkeveredtem az árgépre, olvastam az értékeléseket aminek a következménye az lett hogy lemondtam a rendelést.
Átvételnek PickPack pontot jelöltem meg, így a futár kopogásának a lehetősége kizárva, az sms meg jöhet hogy átvehetem, ezek után cseszhetik.
Ez az én tapasztalatom az Electroboxról, ha valaki ott talál legolcsóbbnak egy terméket, az jobban jár ha megvárja a konkurenciát, még akkor is hamarabb megkapja amit rendel. Főleg hogy mikor valaki nagyobb értékben vásárol, fontos a garancia. Ha meg is kapod amit rendeltél, egy ilyen kiszámíthatatlan helyen nem biztos hogy betudod -e váltani a garanciát probléma esetén.
Pl.: Múltkor rendeltem egy helyről (a bolt nevét privátban mondom el) egy bizonyos alaplapot, amiről nem rég kiderült hogy gyárihibás széria, áprilisban jönnek a hibátlanok. A boltnak küldtem egy e-mailt a dologgak kapcsolatban, és egy "processzora való csere" ajánlattal, lereagálták.
Pár nap múlva jött a futár aki elvitte az alaplapot, rá 1-2 napra meg már itt volt nálam a processzor. (Természetesen a futárt már nem én fizettem.) Egy bizonytalan helyen nem hiszem hogy ilyen gördülékenyen mennének a dolgok, mondjuk én is először az árgépre kattintok ha venni akarok valami, mák hogy pont jó helyet választottam be.
-
Fryskitt
addikt
A DigitAll sem túl jó és úgy látom, nem is változik. Sokakat viszont annyira vonz az olcsóság, hogy bedőlnek nekik. Pedig lelombozóak az értékelések.
-
localhost
Közösségépítő
Keresd őket!, ŐKET!
Érdeklődés termékek adataival, elérhetőségével kapcsolatban:termek@electrobox.hu
Egyéb:
ugyfelszolgalat@electrobox.hu
info@electrobox.huTelefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg az alábbi időpontokban elérhető:JANUÁR ELSŐ KÉT HETÉBEN A TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT LELTÁROZÁS MIATT ÁTMENETILEG NEM ÜZEMEL. EZ IDŐ ALATT KÉRJÜK E-MAILEN VEGYÉK FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.Szerda: 14:00-16:00 óráig
Péntek: 14:00-16:00 óráig
Telefonszám: 06-70/426-3360Ezek után mi a kérdésed?
-
syberia
veterán
Electrobox az árgépen, nem túl bíztató visszajelzések
-
stol
addikt
Na ezért ne legyünk ennyire "magyarok".
Ha te állnál a pult túloldalán és eszközönként lenne 3-5% hasznod, te hogy vitézkednél?
Tőled vesznek 300km-ről egy terméket és megdöglik, te "tehetsz" róla, hogy 300km-re lakik?
Nem. Ezt a vevőnek is mérlegelni kell vásárlás előtt, ha hiba lép fel, garanciális szervizelés zökkenőmentesen menjen. -
Sensei
aktív tag
Üzletszabályzatuk szerint mindenre egy év van, kivétel, ahol a termék mellet más van feltüntetve.
mod: 9.2 pontban olvashatsz erről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest