- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ez azért nem pontosan igyvan. Ha nem ok, akkor azonnal visszacsomagolod, lóvé vissza futartol avagy postan es megy vissza a feladonak, eddig ez nalam mindig mukodott, idestova 3 sajnalatos esetben mikor 2x vasdarab és egy kisebb fadarab volt a csomagokban még régen (aprohirdetes utjan vasarolt cuccok)
-
phaet0n
tag
Lehet, csak véletlen egybeesés volt, de én úgy képzeltem el a helyzetet, hogy végül olcsóbban megkapták a rendelt terméket, és bár nem feltétlenül elvárható, de máshol (jó, nem feltétlenül számtech boltban) már tapasztaltam, hogy ha olcsóbban kapták, olcsóbban adták. (nem pedig amiatt, hogy rendelni kellett, drágábban, mint ahogy a saját árlistában van).
Persze az élet megy tovább. -
eladohardver
őstag
azóta megoldódott... Visszadobták wd-progiját ismét használtam win alatt... semmi válltozás... majd meg néztem a dos os verziót, és az eltüntette a rossz szektort... fura h 4 hétig hereverésen kívül nem csináltak semmit holott azt hazudja h még ki is adtuk egy tőlünk független cégnek tesztre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest