- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Sajna ilyen korban élünk.
Úgy hírlik, hogy a polgármesteri hivatal most adományoz egy kis zsét a városi rendőrségnek, így 4 db. osztrák golyóálló mellényt szerezhetnek be a léből.
Azok jobb minőségűek.Viszont vannak akik nem méltatják semmire az emberi életet : [link]
Ebben a fórumban van egy Peti nevezetű kis köcsög, aki azt írkálta, hogy úgy kell a " szemkilövő " rendőrnek, megérdemelte.
A szemét csak pofázott össze vissza, pedig szegény Zoli nem is volt ott a balhénál, akkor még útlevélkezelő volt az Esztergom-Párkányi határon.
Mikor olvastam azt az undorító és lázító szövegét, legszívesebben megkerestem volna a csávót ...
Na mindegy, ezért is áll úgy az ország ahogy áll, szétszakadva, gyűlőlködve. -
lúzer
veterán
nekem is van normális rendőr ismerősöm
aztán elhűlve hallgattam mikor azt mesélte, hogy a gyanúsított kihallgatás közben felugrott a székről és odarohant a radiátorhoz és 10-15× belefejelt.
és persze ők hüledezve nézték mit csinálmellesleg ez évekkel ezelőtt volt, mint komoly felnőttre, felnéztem a zsarura, és elhittem hogy így történt
-
lúzer
veterán
vidéken élek
persze, biztos van becsületes rendőr elismerem, a rossz kerül a kirakatba
Szivesen megnéznélek téged amikor egy családi ügyben, vagy közl. balesetben "osztanád az észt" hogy a szavaiddal éljek
ezt viszont nem értem
nem én osztottam az észt, hanem tanúja voltam.
vagy arra célzol, hogy adott helyzetben én is pitiáner zsarnokoskodó lennék? mert nem -
lúzer
veterán
-
Kazimír
őstag
Hogy ez meddig is lesz így? Tudsz már olyan kormányrendeletről, határozatról, ami ezt eltörli? Mikortól is?
Az érdekek képviseletéről pedig annyit, hogy inkább hasonlítsuk őket a többi magyar állampolgáréhoz. Legalábbis addig, amíg mindannyian itt élünk és nem Ny Európában
(a baloldalinak mondott kormányzatról nekem is megvan a nem túl hízelgő véleményem, de az egy másik topic..)
Ügyelniük napi 24 órában - ahogy írtad - úgy tudom nem kell egész héten. A volt osztálytársam azt mondta neki heti max. 3 alkalom. Lehet, hogy ez beosztásonként változik, nem tudom. Valamint ezért nem valószínű, hogy megsajnálom őket, mert ugyebár ez egy önként vállalt hivatás. Vagy vannak megélhetési rendőrök is? Tudsz ilyenekről? -
L.T.
tag
Hát ha megbirságol. Nekem még a régi a papír alapu jogsim volt pár éve. Megállított egy közeg és adtam neki a személyimet is. Visszadta az neki nem kell, és ő is mondta, hogy lekéri a lakcímnyilvántartóból ha kéne a lakcím. Én ezért nem is hordok személyit csak a kártya jogsit.
Egyébként a következő hsz-ben is olvaslak. Netán Te is valamilyen közeg vagy? -
Andie
őstag
''Sajnos ezzel a magatartással a békésen demonstrálóktól (...) veszik el a lehetőséget, hogy a világ rájuk figyeljen. ''
Csak sajnos a békésen álldogáló, gyertyát lobogtató tömeggel a kutya nem foglalkozna, nemhogy a nemzetközi sajtóban, még itthon sem. (Maga a szemüveges csúnya bácsi mondta, hogy ''majd álldogálnak 1-2 napot itt a téren, aztán megunják, hazamennek'')
Állitom, ha 1 db kirakat sem tört volna be, a CNN még azt sem tudná, hol van M.o. És fövárosa továbbra is Bukarest... -
adik
őstag
Kérdezd meg azoktók, akiknek szétverték az autóit, bezúzták a kirakatát, és a biztosító nekik nem fizet, mert zavargásra, és egyéb ilyen esetek kizáró okok. (apró betűs rész, de nem csak itt, ez az eu-sztenderd)
Kérdezd meg a szállodáktól, éttermektől. (ld.: miért nem mernek a túristák kimozdulni)
Én azt mondom hajrá rendőrök! (Pedig nekem eddig kétszer volt dolgom a rendőrséggel, mind kétszer lazán feljelenthettem volna őket zaklatásért, csak a fenének sincs kedve ilyen procedúrákhoz.) -
törölt tag
Én már írtam ebbe a fórumba, hogy a búrám tele volt akkor a rendőrökkel, aztán rájöttem hogy nem ők voltak a ludasok, hanem az unatkozó ügyészség, utólag is elnézést a rendőröktől.
Nekem a személyes véleményem az, hogy nagyon sajnálom őket, én közel dolgozom a szabadság térhez, és látom, hogy kik teljesítenek ott szolgálatot. Láttam fiatal lányokat!! is ugyanúgy beöltözve pajzzsal, sisakkal, mint a férfiakat. Hát nem tudom mit csinálhat, amikor egy 120 kilós állat nekimegy teljesen begőzölve, de nagyon sajnálom, és ugyanúgy a többi rendőrt is, akik valahol egészen máshol lennének, mert gondolom másra számítottak, amikor ezt a pályát választották.
Főleg, hogy ők is legalább annyira utálják a jelenlegi kormányt, mivel ezt nem mondják természetesen, de a rendőrséget is szorongatják a megszorító intézkedéseikkel az idióták, ugyanúgy mint az egészségügy, kultúra, oktatás, stb...
Csak egyszerűen ez a hivatásuk, és féltik az állásukat, mint gondolom mindenki ebben az országban.
Hogy meddig megy még el ez az egész, belegondolni is rossz, de volt régebben egy rossz álmom, remélem nem a jövőt álmodtam....
Politizálni nem politizálok most, de utálom mindegyiket hogy idáig vezetett ez a dolog, normális ember reális gondolkodással, kellő információval ebben a témában biztosan nem lesz elfogult bármely fél oldalát tekintve sem. (Mindenesetre a Gyurcsány annyit kinyőghetett volna, hogy elnézést emberek, vagy valamilyen szinten alázatos lehetne a néppel szemben, nem mint egy dacos hülyegyerek) -
dabadab
titán
Hat vazze, rendorok akcioban. Szmokereket eloallitani nem tul nagy ordongosseg, ez csak arra jo, hogy artatlan sracokat basztatasaval javitsak a statisztikat.
Igazan fel soha nem fognak jutni, egyreszt azert, mert azok nem fuben utaznak, masreszt meg fentrol odaszolnak, hogy nem kene. -
adalbert1
veterán
Oké, akkor kell nekik kontroll és továbbképzés is, de akkor miért van annyi dagadt disznó, meg bunkó korrupt balfasz köztük? Tisztelet a kivételnek persze.
Vidéken is van nagyon sok korrupt rendőr egyébként, sokszor a városi kapitány is.
Akkor építsenek még börtönöket, mert annyi bűnöző van mint az állat, akit nem fognak vagy nem akarnak soha elkapni, de azért legalább a látszatot fent kellene tartaniuk.
Nem is a büntetés jogosságát firtattam, hanem azt, hogy vannak sokkal gázabb arcok is, akiket soha nem ér utól az igazságosztás keze. -
Kagylo
tag
Hát én nagyon szerettem, soha nem hagyott ott minket sehol,télen síelésnél -20 fokos éjjel után volt,hogy csak a 123-as indult be, és rólunk bikázták be a többi kocsit.
Csak hát csóri felett eljárt az idő,rohadt a kaszni, elvitte egy csávó forgalmi nélkü asszem 200Kba.
Én meg C-osztályost vennék most szivem szerint egy 6-7 év körülit -
agrarfiatal
senior tag
de olyan törvények kellenének hogy ha elkapják az illetőt és bizonyítható az önbíráskodás akkor dutyi
amerikában szerinted mindenki überkultúrált és azért lehet venni szinte bármilyen fegyvert?
nálunk ha megtámadnak téged kisebbségi alakok 100% h téged vesznek elő mert bíztosan provokáltad őket -
sasa311
veterán
Nem közöltek semmit. Legutóbb (is) így történt:
-Jónagyot, személyit stb......
Én adom...
- Van önnél valami, aminek nem lenne szabad? (trükkös fiúk voltak ám!)
- Nem, nincsen.
- Átkutathatjuk?!
- Na erre válaszoltam, hogyha élvezné....
De ugye ebből nem derül ki, hogy mit is kerestek nálam, miért is voltam gyanús....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest