Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #119 üzenetére
Akárhányszor! Akár 10 méterenként is! Ittasan ha elkapnak, utána köteles vagy otthagyni a ''gépjárművet''. Jogsit is elvehetik, tudtommal 0,8mg/l után. 0,5 és0,8 mg/l-nél még csak helszíni bírság, feljelentés (jobb esetben). Én az illetékes helyében örültem volna, hogy csak helyszíni bírság, és egyből hívtam volna egy taxit.
(#129) Kokkantas
Tudtommal nincs olyan engedély, ami ezt megengedi (neonfény az autó alján). A KF-től pontosabb felvilágosítást kaphatsz
(#137) Mecy_Lacee
Rosszabb esetben is megkapod a csekket, azt ugyanis ott helyben oda adja a rendőr, nem postán küldik ki. Egyéb esetben feljelentés. Bármennyiszer megbüntethet. Ilyenkor köteles vagy ott hagyni az autót és egyéb alternatívákat keresni a hazajutáshoz!
[Szerkesztve] -
emery2
tag
válasz
Mecy_Lacee #140 üzenetére
Ez így van rendjén. Jómagam is törvénytisztelő polgár vagyok..
-
emery2
tag
válasz
Mecy_Lacee #137 üzenetére
Üdv!
A konkrét esetednél maradva csekket nem kaphatsz az első ''találkánál'' mert az ittas vezetés nem helyszínbírságolható. Persze ha a zsaru nagyon humánus akar lenni akkor más jogszabályi ütköztetést ir a papírra és mehetsz haza a csekkeddel.... Aztán visszamész a csehóba a telódért és hazafelé megint lemeszel ua. a rendőr. Nem szeretnék a helyedben lenni..... Az biztos, hogy a második randit nem úszod meg csekkel, hanem megkapod azt ami jár.... (Ethylométeres mérés, vérvétel, feljelentés stb.)
És ezen ne is csodálkozz.... Az intézkedés attól még jogszerű, hogy 10 perccel azelőtt kaptál egy csekket. -
Scream007
őstag
válasz
Mecy_Lacee #119 üzenetére
szerencsés esetben még1 csekk, vagy fogda, jogsi ugrik...stb.
gyorshajtásért többször megbüntethetnek akár 5 km-en belül is ezt egyik haver tapasztalatból mondta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged