Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
S e t h #1660 üzenetére
Ne érts félre, nekem sem tetszik a mai politikai vezetés, és itt nem konkrétan az egyik pártra gondolok...ha a másik oldal lenne hatalmon az is csak a zsebét tömné, úgy ahogy nem szégyelné....viszább írtam, hogy pl. a Muki gyereket villamosszékre kötném. De ha pl. engem csapott volna meg az áram lopás közben, akkor apám csapta volna a másikat, hogy két hétig talpra se állok (és ha majd az én gyerekemről derül ki, hogy lopott, akkor biztos, hogy az apai szigort is megismeri)....nálunk meg meghurcolják aki védi a tulajdonát....egy politikus van aki nekem szimpatikus: Szepessy Zsolt...Monok polgármestere.
tehát hasonlóan érzek, csak ne úgy állítsd be, hogy ez most alakult ki, és a mi országunkra jellemző csupán.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest