- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Ez gyakorlatilag a OnePlus 13R kamerarendszerét kapta meg, ami meg a tavalyi 12R lencséit örökölte meg, ergó ez egy lassan 2 éves középkategóriás kamera szett, ennél azért ez a ház jobbat érdemelt volna. Jó is, hogy a OnePlus nem csúfolta meg az Open nevet ezzel, mert az Open kamerái eléggé egyben voltak, talán jövőre vagy vastagítanak 1 milimétert, hogy jobb lencsék is elférjenek vagy sikerül a többi komponensből annyit faragni, hogy ezt meg tudják oldani...
-
8mp-es ultraszéles..
-
Csukott állapotban ez egy remek adat, de kinyitva emiatt kényelmetlen lehet majd.
Van itthon egy Razr 50, a feleségem nagyon szereti, de én nyitott állapotban a vékonysága miatt mindig úgy érzem, hogy épp ki fog csúszni a kezemből. Ez az Oppo még ennél is vékonyabb, tényleg szinte egy penge... -
Plug Life
senior tag
nagy nyomású és forró vízsugárnak is ellenálló kivitel
Végre megoldották a WC-n történő telefonbalesetek problémáját 😂
-
joey04
titán
a harmadik pedig autofókusszal támogatott ultraszéles látószöggel dolgozik 8 megapixelen
az oszt igen.
-
cs.zs.
veterán
válasz
sohajda90 #15 üzenetére
Kérdés az, hogy az össz eladott darabszámban hány %-ot tesznek ki a fold-eszközök.
Amíg ez globálisan nem ér el egy erősnek mondható %-ot, addig csak, f.szméregetés, amivel megmutatják a gyártók, hogy "ilyet is tudunk".
Kis hazánkban nyilván nem lesz tömegcikk egyik gyártóé sem, de nem is mi vagyunk a célország. -
sohajda90
aktív tag
Mire? Már 2 évvel ezelőtt a Find N3 / OP Open is kb. mindenben varte a Fold 5-öt, a Motorola Razr meg kb. kezdetek óta jobb, mint a Z Flip, de amíg ennyit költ a Samsung marketingre meg amíg a kínaiak nem tudják normálisan megoldani a globális forgalmazást és TÁMOGATÁST (mert ha még be is szerzed valahonnan (pl. Average Dad), a garanciáztatás igencsak körülményes lesz), addig teljesen mindegy, hogy mennyivel jobb készülékeket hoznak ki, a market share megközelíteni se fogja a nagyokat...
-
roli543
őstag
Én csak annyit mondok… Samsung, kösd fel a gatyeszt!
-
Ádám16
addikt
válasz
Felesbandi #11 üzenetére
Igen, a kompakt méret jobb lenne. A Oneplus Open tudta ezt kb.
-
Felesbandi
senior tag
Az egyetlen gyengesege, hogy a negyzet alaku kijelzo miatt a videok tovabbra is nagyobbak egy hagyomanyos keparanyu tableten (meg kicsin is). Bongeszesre viszont teljesen jo a keparany.
Oszinten szolva engem a kicsit gyengebb kamera nem zavarna, se a melegedes.
Meg az tetszene nagyon, ha kiadnak ugyanezt a telot csak osszecsukva kompakt(abb) telo meretben (pl. i16P az i16PM helyett).
-
prolad
addikt
Sajnos itt is a szokásos problema van, nem hozzák ide. Hiába van global modell, állítólag nem jön EU-ba, ahonnan meg be lehetne szerezni onnan meg nem szállítanak. Mint tavaly a Vivo Fold 3 Pro, kb beszerezhetetlen a global verzió és ott is csak jelentős felárral.
-
sohajda90
aktív tag
Nekem ez csalódás, a design szubjektív, de szerintem a Find N3 / OnePlus Open is gyöngyörű volt, sokkal szebb, mint ez és még kamerában is visszaléptek, ami gondolom a vékonyítás oltárán lett feláldozva, mert már az Open-ben a főkamera Lytia-808-as kamera van, itt pedig Lytia-700. Ez a kamera szett még egy OnePlus 12-höz képest is visszalépés...lehet épp ezért nem is adták ki OP néven...
-
rankesz
veterán
errefelé pedig a OnePlus hozza majd el biztosan.
Nem úgy volt hogy idén nem ad ki a Oneplus Open 2-t? -
judas13
addikt
Ez már jöhetne. 8.93 összecsukva? Nagyon komoly.
-
Garada
őstag
Ennek a vékonyságnak az egyetlen velejárója amit több tesztben is említettek a túlmelegedés visszatérése pár év után újra felbukkanó problémaként. A fizikát nem lehet ekkora méretben kikerülni, ha csúcs lapka alá nem kerül rendes hűtés akkor bizony jobban melegszik mint egy mai átlag okostelefon.
-
Gábor001
tag
Kár, hogy nem jön Európába, én ezt vettem volna biztosan (még a gyenge ultraszéles ellenére is).
-
Ádám16
addikt
MKBHD-nek már van tesztje róla YT-on.
S szerintem igaza is van: lényegében ez akkora, mint egy i16PM, lényegében súlyban is egyeznek, jó az akkuja, kinyitva pedig akkora a belső kijelző (sokkal jobb screen-to-body ratio-val,) mint egy iPad Mini-nek.Azt gondolom, megérettek ezek a cuccok arra, hogy vegyek is egyet.
Szerintem zseni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest